Skocz do zawartości

Taka jednostka nieokrzesana

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a ze ich sporo obok to zapytam o jednego..

czy sie odezwie do mnie?

mag, 2 puchary 10 bulaw

no powinien, ale ciezko bedzie wyjasniac...

czemu to zrobi?

10 bulaw, pustelnik, 6 denarow

chyba stwierdzi,ze mu ciezko z ta sytuacja i bedzie chcial utrzymywac znajomosc

Napisano

czy sie odezwie do mnie? -> mag, 2 puchary 10 bulaw

odezwie się, rozmowa dla jednego z Was będzie ciężarem

czemu to zrobi? -> 10 bulaw, pustelnik, 6 denarow

bo mu ciężko, czuje się samotny, chce się z kimś czymś podzielić - ma ochotę na rozmowę

Napisano

czy sie odezwie do mnie?

mag, 2 puchary 10 bulaw

no powinien, ale ciezko bedzie wyjasniac...

czy sie odezwie do mnie?

mag I, 2 puchary 10 bulaw-> mag I

odezwie się, łatwo mu nie będzie, bo coś na nim ciąży,ale daży Cię jednak sympatią i dlatego się odezwie.

czemu to zrobi?

10 bulaw, pustelnik, 6 denarow-> śmierć XIII

obawiam się,że jeśli się odezwie,to po długim czasie. Jeśli do czegoś dojrzeje, to zorzumie,że warto coś Ci od siebie zaoferować.

Napisano

sądzę, że pan się jednak nie odezwie, będzie liczył na Twój ruch i Twoje tłumaczenie w tej kwestii; gdzieś tam kontakt z nim masz, tzn. wiesz, co się u niego dzieje

niby 10 buław to moment, kiedy człowiek ciężaru na sobie i w sobie nie może już znieść, musi go z siebie zrzucić, wyjaśnić to, co się nagromadziło (niejasności, źle odebrane intencje z drugiej strony, etc.), jednak on oczekuje takiego samego wkładu z Twojej strony (2 pucharów i 6 monet); póki co on czuje się osamotniony, nie szuka kontaktu, bo nie widzi tego samego, co Ty w tej znajomości; istnieje spory rozdźwięk pomiędzy tym, co sobie mówicie, a tym, co naprawdę do siebie czujecie(Pustelnik)