Gość Nayala Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 a ze ich sporo obok to zapytam o jednego.. czy sie odezwie do mnie? mag, 2 puchary 10 bulaw no powinien, ale ciezko bedzie wyjasniac... czemu to zrobi? 10 bulaw, pustelnik, 6 denarow chyba stwierdzi,ze mu ciezko z ta sytuacja i bedzie chcial utrzymywac znajomosc Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 czy sie odezwie do mnie? -> mag, 2 puchary 10 bulaw odezwie się, rozmowa dla jednego z Was będzie ciężarem czemu to zrobi? -> 10 bulaw, pustelnik, 6 denarow bo mu ciężko, czuje się samotny, chce się z kimś czymś podzielić - ma ochotę na rozmowę Cytuj
panna.marta Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 czy sie odezwie do mnie? mag, 2 puchary 10 bulaw no powinien, ale ciezko bedzie wyjasniac... czy sie odezwie do mnie? mag I, 2 puchary 10 bulaw-> mag I odezwie się, łatwo mu nie będzie, bo coś na nim ciąży,ale daży Cię jednak sympatią i dlatego się odezwie. czemu to zrobi? 10 bulaw, pustelnik, 6 denarow-> śmierć XIII obawiam się,że jeśli się odezwie,to po długim czasie. Jeśli do czegoś dojrzeje, to zorzumie,że warto coś Ci od siebie zaoferować. Cytuj
Erza Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 sądzę, że pan się jednak nie odezwie, będzie liczył na Twój ruch i Twoje tłumaczenie w tej kwestii; gdzieś tam kontakt z nim masz, tzn. wiesz, co się u niego dzieje niby 10 buław to moment, kiedy człowiek ciężaru na sobie i w sobie nie może już znieść, musi go z siebie zrzucić, wyjaśnić to, co się nagromadziło (niejasności, źle odebrane intencje z drugiej strony, etc.), jednak on oczekuje takiego samego wkładu z Twojej strony (2 pucharów i 6 monet); póki co on czuje się osamotniony, nie szuka kontaktu, bo nie widzi tego samego, co Ty w tej znajomości; istnieje spory rozdźwięk pomiędzy tym, co sobie mówicie, a tym, co naprawdę do siebie czujecie(Pustelnik) Cytuj
x-latek Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Po tym Magu to powiedziałbym że się odezwie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi