Skocz do zawartości

Wielki problem pomocy

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem załamana, ktoś bliski jest bez pracy i na tyle zdołowany, ze chce się zabić... pomocy w interpretacji

1.jakie ukryte siły wplywaja na problem

6 MIECZY- chęć ucieczki od wszystkiego, zamknięcie się w domu, izolacja

2.jaka jest aktualnie sytuacja

7 BULAW- jest osaczony przez wszystkich, przez ludzi którzy chcą go popchnąć dalej, aby cos zrobi ze swoim zyciem

3.co ulegnie zmianie w najbliższym czasie

KRÓL BUŁAW- pojawi się mężczyzna, który może coś zdziała, pomoże

4. co mozna uczynić by sprawy przybrały dobry obrót

10 KIELICHÓW- hmmm i tutaj nie wiem...zostawić go w spokoju, czy też pomoc najbliższej rodziny

gdzie można szukać pomocy

KRÓLOWA BUŁAW- u kobiety...hmmm nie za bardzo wiem jak to określić

6. jak nalezy siłę zachować w tej sytuacji

2 Kielichy- potrzebna jest tutaj milość i zrozumienie

7.czy jest to sytuacja z góry przesądzona

6 BUŁAW- myślę, że nie...że osoba na własne zyczenie sie wycofała

8.jak wpływają na sytuacje emocje osoby pytajacej

6 KIELICHÓW- nie wiem może za duże abicje i marzenia które poszły nie tak, załamaly osobę

9.czego nalezy się obawiać

10 BUŁAW- wielkich problemów i kopotów

10.czego można sie nie obawiać

3 MIECZE- hmmm... łez i rozczarowań

11.w jaki sposób otoczenie wpływa na sprawę

4 BUŁAWY- chce w jakiś sposób pomóc zacząć wszystko od początku

12. jakie czynniki pojawią się później

2 MIECZE- pojawi się możliwości i trzeba będzie dokonać wyboru

jakie przeszkody zostana poonane

AS MIECZY- będzie przeprowadzona ostra rozmowa

14.15 co przyniesie rozwiązanie problemu

As BUŁAW, 3 BUŁAWY/ARCYKAPŁAN coś bedzie się działo szybko, pojawią się nowe możliwości związane z wyjazdem, pomoże tutaj mądra osoba, starsza

16.17 co stanie sie jeśli problem nie zostanie rozwiązany

ŚMIERĆ,7 MIECZY/ SAD OSTATECZNY - masakra jakaś przestraszyłam sie śmierci :(, ale myślę, że może to być koniec tej krytycznej sytuacji, trzeba tutaj sposobem zadziałać aby zaczął wszystko od początku

18. REZULTAT

10 MIECZY- o rany nie ciekawa karta, samouśmiercanie sie...takie na własne zyczenie :(

Jejku jak ja mam pomóc... :(

Napisano

Ivi123 myslę że nie otrzymałaś żadnej pomocy w interpretacji z oczywistego powodu..Tarot tarotem, ale w takich sytuacjach jak ta kiedy piszesz ze ktoś Ci bliski ma myśli samobójcze reakcja powinna byc natychmiastowa i powinna polegać na wręcz zaprowadzeniu tej osoby do lekarza specjalisty- psychologa bądź psychiatry, który udzieli jej fachowej pomocy lekarskiej. W takiej sytuacji nie karty powinny byc tu pomocą ale LEKARZ. Karty na bok.

Napisano

Wiem, ale sie nie daje :( temat zakończył sie wielką kłótnią i z najbliższą osobą jesteśmy wrogami (2 miesiące się nie odzywamy) boli jak cholerka, bo nigdy tego nie było i martwię sie strasznie :(