ivi123 Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Jestem załamana, ktoś bliski jest bez pracy i na tyle zdołowany, ze chce się zabić... pomocy w interpretacji 1.jakie ukryte siły wplywaja na problem 6 MIECZY- chęć ucieczki od wszystkiego, zamknięcie się w domu, izolacja 2.jaka jest aktualnie sytuacja 7 BULAW- jest osaczony przez wszystkich, przez ludzi którzy chcą go popchnąć dalej, aby cos zrobi ze swoim zyciem 3.co ulegnie zmianie w najbliższym czasie KRÓL BUŁAW- pojawi się mężczyzna, który może coś zdziała, pomoże 4. co mozna uczynić by sprawy przybrały dobry obrót 10 KIELICHÓW- hmmm i tutaj nie wiem...zostawić go w spokoju, czy też pomoc najbliższej rodziny gdzie można szukać pomocy KRÓLOWA BUŁAW- u kobiety...hmmm nie za bardzo wiem jak to określić 6. jak nalezy siłę zachować w tej sytuacji 2 Kielichy- potrzebna jest tutaj milość i zrozumienie 7.czy jest to sytuacja z góry przesądzona 6 BUŁAW- myślę, że nie...że osoba na własne zyczenie sie wycofała 8.jak wpływają na sytuacje emocje osoby pytajacej 6 KIELICHÓW- nie wiem może za duże abicje i marzenia które poszły nie tak, załamaly osobę 9.czego nalezy się obawiać 10 BUŁAW- wielkich problemów i kopotów 10.czego można sie nie obawiać 3 MIECZE- hmmm... łez i rozczarowań 11.w jaki sposób otoczenie wpływa na sprawę 4 BUŁAWY- chce w jakiś sposób pomóc zacząć wszystko od początku 12. jakie czynniki pojawią się później 2 MIECZE- pojawi się możliwości i trzeba będzie dokonać wyboru jakie przeszkody zostana poonane AS MIECZY- będzie przeprowadzona ostra rozmowa 14.15 co przyniesie rozwiązanie problemu As BUŁAW, 3 BUŁAWY/ARCYKAPŁAN coś bedzie się działo szybko, pojawią się nowe możliwości związane z wyjazdem, pomoże tutaj mądra osoba, starsza 16.17 co stanie sie jeśli problem nie zostanie rozwiązany ŚMIERĆ,7 MIECZY/ SAD OSTATECZNY - masakra jakaś przestraszyłam sie śmierci , ale myślę, że może to być koniec tej krytycznej sytuacji, trzeba tutaj sposobem zadziałać aby zaczął wszystko od początku 18. REZULTAT 10 MIECZY- o rany nie ciekawa karta, samouśmiercanie sie...takie na własne zyczenie Jejku jak ja mam pomóc... Cytuj
Dame Tarot Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Ivi123 myslę że nie otrzymałaś żadnej pomocy w interpretacji z oczywistego powodu..Tarot tarotem, ale w takich sytuacjach jak ta kiedy piszesz ze ktoś Ci bliski ma myśli samobójcze reakcja powinna byc natychmiastowa i powinna polegać na wręcz zaprowadzeniu tej osoby do lekarza specjalisty- psychologa bądź psychiatry, który udzieli jej fachowej pomocy lekarskiej. W takiej sytuacji nie karty powinny byc tu pomocą ale LEKARZ. Karty na bok. Cytuj
ivi123 Napisano 9 Października 2013 Autor Napisano 9 Października 2013 Wiem, ale sie nie daje temat zakończył sie wielką kłótnią i z najbliższą osobą jesteśmy wrogami (2 miesiące się nie odzywamy) boli jak cholerka, bo nigdy tego nie było i martwię sie strasznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi