Skocz do zawartości

Dylemat

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chodzę na kurs zdrowego żywienia. Po dokonaniu pomiaru na urządzeniu wyszło, że spalam mięśnie a nie tłuszcz... Zastanawiam się nad indywidualnymi konsultacjami, ale muszę za nie dodatkowo zapłacić. Po drugie pan rozprowadza koktajle firmy x, a ja jestem przeciwna takim sztucznym proszkom. Zadałem kartom pytania:

Jaki efekt w odchudzaniu osiągnę do końca 2013 r. Jeżeli się nie zdecyduję na konsultacje?

2 Mieczy, 2 buław, as denarów+wieża - widać, że mam z tym problem, nie do końca wiem jakie produkty wybierać. Pojawi się jakaś szansa i chyba zmienię swoje nawyki....

Jaki będzie efekt w odchudzaniu jeżeli się zdecyduję na konsultacje?

3 denary, XIX słońce, król kielichów- no tu widać profesjonalne podejście do sprawy i moje zadowolenie...

Czy też tak to widzicie?

Napisano (edytowane)

Jaki efekt w odchudzaniu osiągnę do końca 2013 r. Jeżeli się nie zdecyduję na konsultacje?

2 Mieczy, 2 buław, as denarów+wieża XVI- > pustelnik IX- widać,że dokonujesz obecnie jakiegoś wyboru, poszukujesz kontaktu z kimś kto Ci doradzi co robić. Masz nadzieję,że wydane pieniążki nie pójdą na marnem pustelnik poszukuje dobrej drogi, więc myślę,że lepiej by było podjąć konsultację u specjalisty...

3 denary, XIX słońce, król kielichów-> świat XXI

widać,że zyskasz cośwartościowego, będziesz zadowolona, k.k to dobry doradca!masz szansę na zrzucenie kg a nie mięsni.

Kochana może za mało jesz białka?

Edytowane przez panna.marta
Napisano

2 Mieczy, 2 buław, as denarów+wieża -> nie widzę tutaj żadnego efektu - dwie buławy to tylko obserwacja, as początek, ale zaraz wieża i wszystko się rozpada

3 denary, XIX słońce, król kielichów -> lepiej iść, w trzech denarach widać rozmowę, w słońcu zadowolenie, ten król to możesz też być Ty(!), podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie, wkładasz w to dużo uczuć.

Napisano

w opcji pierwszej widac rozczarowanie jak gdybys zbyt wolno dochodzila do celu..

Napisano

opcja 1 widać zatrzymanie w drodze do celu, czyli wagi idealnej

opcja 2 jest zdecydowanie lepsza, pokazuje twoje zadowolenie i opiekę specjalisty