Gość Euterpe Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 (edytowane) ---1--- -2---3- -4-6-5- ---7--- 1 - Co X wnosi w tą relację? -> Król kielichów 2 - Czego oczekuję od niego? -> Królowa buław 3 - Czy on jest mną zainteresowany? -> Królowa kielichów 4 - Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa? -> XVIII Księżyc 5 - Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? -> XVII Gwiazda 6 - Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy związek uczuciowy? -> 7 mieczy 7 - Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? -> VII Rydwan 1. On wnosi dużo uczuć. 2. Oczekuję od niego więcej działań, większego zdecydowania, aby spojrzał na sprawę z mojej perspektywy. 3. Tak. 4. Tęskni. 5. Ostrożnie, spokojnie. 6. Tutaj nic mi się nie kojarzy z uczuciami. Nie stworzymy związku uczuciowego, ale będzie pewne kombinowanie, cwaniarstwo. 7. Karta bardziej kojarzy mi się z ruchem, ale zakładam, że tak. Znam go kilka lat i właśnie odnawiamy znajomość. W sumie to i ja za nim tęsknię... Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 1 - Co X wnosi w tą relację? -> Król kielichów Wrazliwy jest. Uczuciowy. Potrafi byc takze wsparciem. Nie tylko mowi o uczuciach, potrafi je takze okazac. Wyjsc z nimi. 2 - Czego oczekuję od niego? -> Królowa buław Ze go bedziesz miala z powrotem. Ze Twoj czar bedzie na tyle silny, ze nie pomysli o zadnej innej. 3 - Czy on jest mną zainteresowany? -> Królowa kielichów Jestes dla niego wazna. Wspomina Ciebie. Ma w pamieci delikatna, czula kobiete, przy ktorej czul sie facetem. Mozliwe, ze nawet idealizuje nieco Twoj obraz. (Opcja druga - jakas inna kobieta w tle?). 4 - Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa? -> XVIII Księżyc Na pewno jest cos, o czym nie wiesz. Mozliwe, ze nie mowi do konca o swoich uczuciach. Mozliwe, ze jest cos, czego ogolnie nie mowi. 5 - Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? -> XVII Gwiazda Nie, powiedzialabym, aby poczekac. Gwiazda nie jest rychliwa, odsuwa sprawy na dalej. Ma w sobie tez potencjal Sprawieliwosci a ta nie jest pochopna w dzialaniach. Poobserwowac, co bedzie dalej. Ewentualnie szukac rozmowy... ale nie szarzowac. 6 - Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy związek uczuciowy? -> 7 mieczy Hmm... 7 Mieczy moze wskazywac na to, ze cos tu bedzie nie tak. Wyzej masz Ksiezyc, czyli sa niedopowiedzenia. Moga one wynikac z leku, ze bedzie to, co bylo przedtem. Nie wiem, co sprawilo, ze Wasze drogi sie rozeszly... ale tu takie dzialania zachowawcze sa... badanie terenu, lek przed otworzeniem sie. Kombinowanie tez. 7 - Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? -> VII Rydwan Raczej nie. Rydwan to impuls... ale jezeli jest za duzo wahania i niepewnosci to szarpie w swoja strone i pedzi nie ogladajac sie na nikogo. Cytuj
bridaa Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 jeśli tą Królową Kielichów nie jest inna kobieta (bo zapewne wszystkiego o nim nie wiesz), to jak najbardziej może coś z tego być, tyle że nie będzie to relacja na stałe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Zrobiłam jeszcze inny rozkład i wyszło, że nie ma obecnie nikogo SacralNirvana masz dużo racji w tym, co piszesz Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 WERYFIKACJA!!! Zeszliśmy się na jakiś czas, aby później znowu się rozejść. Po drugim rozstaniu utrzymywaliśmy koleżeńskie stosunku, aż nastało całkowite zerwanie kontaktu. I tak, nie jest monogamistą, potrzebuje do życia więcej kobiet. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi