Skocz do zawartości

Magiczna siódemka - rozkład(ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

---1---

-2---3-

-4-6-5-

---7---

1 - Co X wnosi w tą relację? -> Król kielichów

2 - Czego oczekuję od niego? -> Królowa buław

3 - Czy on jest mną zainteresowany? -> Królowa kielichów

4 - Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa? -> XVIII Księżyc

5 - Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? -> XVII Gwiazda

6 - Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy związek uczuciowy? -> 7 mieczy

7 - Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? -> VII Rydwan

1. On wnosi dużo uczuć.

2. Oczekuję od niego więcej działań, większego zdecydowania, aby spojrzał na sprawę z mojej perspektywy.

3. Tak.

4. Tęskni.

5. Ostrożnie, spokojnie.

6. Tutaj nic mi się nie kojarzy z uczuciami. Nie stworzymy związku uczuciowego, ale będzie pewne kombinowanie, cwaniarstwo.

7. Karta bardziej kojarzy mi się z ruchem, ale zakładam, że tak.

Znam go kilka lat i właśnie odnawiamy znajomość. W sumie to i ja za nim tęsknię...

Edytowane przez Euterpe
Napisano

1 - Co X wnosi w tą relację? -> Król kielichów

Wrazliwy jest. Uczuciowy. Potrafi byc takze wsparciem. Nie tylko mowi o uczuciach, potrafi je takze okazac. Wyjsc z nimi.

2 - Czego oczekuję od niego? -> Królowa buław

Ze go bedziesz miala z powrotem. Ze Twoj czar bedzie na tyle silny, ze nie pomysli o zadnej innej.

3 - Czy on jest mną zainteresowany? -> Królowa kielichów

Jestes dla niego wazna. Wspomina Ciebie. Ma w pamieci delikatna, czula kobiete, przy ktorej czul sie facetem. Mozliwe, ze nawet idealizuje nieco Twoj obraz. (Opcja druga - jakas inna kobieta w tle?).

4 - Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa? -> XVIII Księżyc

Na pewno jest cos, o czym nie wiesz. Mozliwe, ze nie mowi do konca o swoich uczuciach. Mozliwe, ze jest cos, czego ogolnie nie mowi.

5 - Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? -> XVII Gwiazda

Nie, powiedzialabym, aby poczekac. Gwiazda nie jest rychliwa, odsuwa sprawy na dalej. Ma w sobie tez potencjal Sprawieliwosci a ta nie jest pochopna w dzialaniach. Poobserwowac, co bedzie dalej. Ewentualnie szukac rozmowy... ale nie szarzowac.

6 - Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy związek uczuciowy? -> 7 mieczy

Hmm... 7 Mieczy moze wskazywac na to, ze cos tu bedzie nie tak. Wyzej masz Ksiezyc, czyli sa niedopowiedzenia. Moga one wynikac z leku, ze bedzie to, co bylo przedtem. Nie wiem, co sprawilo, ze Wasze drogi sie rozeszly... ale tu takie dzialania zachowawcze sa... badanie terenu, lek przed otworzeniem sie. Kombinowanie tez.

7 - Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? -> VII Rydwan

Raczej nie. Rydwan to impuls... ale jezeli jest za duzo wahania i niepewnosci to szarpie w swoja strone i pedzi nie ogladajac sie na nikogo.

Napisano

jeśli tą Królową Kielichów nie jest inna kobieta (bo zapewne wszystkiego o nim nie wiesz), to jak najbardziej może coś z tego być, tyle że nie będzie to relacja na stałe

Napisano

Zrobiłam jeszcze inny rozkład i wyszło, że nie ma obecnie nikogo :)

SacralNirvana masz dużo racji w tym, co piszesz :)

• 3 miesiące temu...
Gość Euterpe
Napisano

WERYFIKACJA!!!

Zeszliśmy się na jakiś czas, aby później znowu się rozejść. Po drugim rozstaniu utrzymywaliśmy koleżeńskie stosunku, aż nastało całkowite zerwanie kontaktu.

I tak, nie jest monogamistą, potrzebuje do życia więcej kobiet.