Gość Euterpe Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Czy X mnie kocha? -> 8 buław -> sama namiętność, gwałtowna Chce być ze mną? -> 7 pucharów -> fantazjuje, ale czy tylko o mnie? Co zamierza w stosunku do mnie? -> 10 buław i wypadło 6 buław -> ciężko pracować nad tą relacją, chce się czuć jak zwycięzca. stara znajomość, ale znowu uczucia odżywiają, a sądząc po jego ostatnim zachowaniu w nim też Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Października 2013 Maestro Napisano 9 Października 2013 Miłości w 8 buław nie ma, raczej chwilowa namiętność i pociąg seksualny, czy chce być z Tobą? Masz kartę nierealnych oczekiwań, on tego tak nie postrzega. Mam wrażenie,że on chce Ciebie mieć na chwile... Wybacz, ale takie mam odczucie... Cytuj
Iwka78 Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Czy X mnie kocha? -> 8 buław -> sama namiętność, gwałtowna tak jak sama napisałaś - namiętność, coś szybko się dzieje Chce być ze mną? -> 7 pucharów hm... chyba raczej to jest Twoje marzenie... Co zamierza w stosunku do mnie? -> 10 buław i wypadło 6 buław 10 buław - karta przemęczenia... liczba 10 zakończenia, a 6 buław - krótka miłosna przygoda... no niestety też to widzę tak jak Inezka:-( Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 też w tym wszystkim widzę tylko sex XD Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Powiem tak, działania z jego strony są, co do jego fantazji to jestem pewna - tylko dziecko by nie zauważyło. Dodam również, że się stara, zaczął pracować Cytuj
Trida Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Czy X mnie kocha? -> 8 buław chce się spotykać, widać jego zainteresowanie, chęć działania ale miłość... za wcześnie Chce być ze mną? -> 7 pucharów myśli o przeszłości, wspomina. MA duuuzo dobrych wspomnień ale czy che byc - tego sam jeszcze nie wie Co zamierza w stosunku do mnie? -> 10 buław i wypadło 6 buław -> popracowac, spróbować odbudować relację, ma nadzieję na sukces i na to, ze również bd chciała Cytuj
emilr Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 (edytowane) Czy X mnie kocha? -> 8 buław Trudno o miłosci mówić, ale czesto tak sie zaczyna. Jak pisałaś: to namiętność. Zależy na jakim etapie sie pyta. Czy to początek? Widać , ze emocje w nim aż kipią. Tylko o Tobie teraz myśli i chce jak najszybciej Cie zdobyć. To silna energia, bardzo. Ale taka krótkotrwała. Szybko się wypala, jak odpalona zapałka/ Od Ciebie dużo zależy, czy podtrzymasz ten ogień. Chce być ze mną? -> 7 pucharów -> nie ma planow na razie. zbyt konkretnych. Nie wie na czym stoi.. Na razie go krecisz i różne fantazje snuje z Tobą w roli głównej. Co zamierza w stosunku do mnie? -> 10 buław i wypadło 6 buław -> chyba jest w nim chęć wejscia w t głębiej, wysilenia się, powalczenia. Bo działasz na niego niewątpliwie. 10 buław juz nie raz mi się pokazała z innej strony, zwłasza w "starych" relacjach: nie jako przemęczenie, ale jako pracie do przodu mimo wszystko, czasem wbrew rozsądkowi (bo to buławy), bo coś pcha, coś ciągnie. Edytowane 15 Października 2013 przez emilr Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 według mnie 10 buław kończy ciężko okres..i nadchodzi zadowolenie..Myślę,że Pan będzie się starał. Owszem karty seksualne,ale 8 buław nie tylko to określa..Pytanie brzmiało czy mnie kocha?-8 oznacza działanie,że to sie własnie juz teraz dzieje i myślę,że na ten czas jest pochłoniety własnie tym. Czy chce z tobą być-7kielichów--Myślę,że podejmuje wiele wyborów w samym sobie i szuka tych odpowiednim dróg. Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 Czy X mnie kocha? -> 8 buław -> sama namiętność, gwałtownaChce być ze mną? -> 7 pucharów -> fantazjuje, ale czy tylko o mnie? Co zamierza w stosunku do mnie? -> 10 buław i wypadło 6 buław -> ciężko pracować nad tą relacją, chce się czuć jak zwycięzca. stara znajomość, ale znowu uczucia odżywiają, a sądząc po jego ostatnim zachowaniu w nim też Witaj, To bedzie duzo zalezalo od tego, czy jest to np: zwiazek dlugotrwaly, malzenski, czy dopiero co sie osoby poznaly, i chca wejsc w zwiazek ze soba pierwszy raz. Jesli cos dopiero sie miedzy tymi ludzmi kroi, to na pytanie:czy kocha? 8 palek, mysle ze to nie jest jeszcztaka prawdziwa, stabilna milosc, w ktorej czlowiek jest gleboko zaangazowany, bo wyszla karta 8 palek, a ta karta, to impuls, dzialanie szybkie, nowy powiew fascynacji, zauroczenia, mozliwe ze tylko pod katem przyciagania fizycznego, albo taki nagle porywy emocjonalne, goracego zauroczenia, lecz narazie nic stabilnego. Na karcie mamy lecace paleczki, ktore reprezentuja ruch, niecierpliwosc, nagly impuls. Wiec zauroczenie moze byc, ale pytanie jest takie na jak dlugo? bo przy tej karcie wszytsko sie moze zmienic, a ogien szybko wypalic. Czy chce z toba byc? 7 kielichow, oj przy tej karcie bylabym ostrozna, bo ta karta czesto zapowiada, nierealne nadzieje i oczekiwania, albo my np: wyobrazamy sobie rzeczy nierealne albo ktos nas idealizuje. Na karcie mamy czlowieka, ktory patrzy w niebo i sobie wyobraza rzeczy nierealne, jak zamek ze zlota. To moga byc zludzenia, samooszukiwanie sie, idealizowanie nas , badz my partnera. Co zamierza w stosunku do ciebie? 10 palek? - to karat obciazen, cos jest ponad nasze sily, albo jego sily, odpowiedzialnosc ktora spada na nas. Czyli tak jakby relacja mialaby znow spowodowac jakies obciazenie. Pozdrawiam, Barbara. Cytuj
Orchidea87 Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 Czy chce być z Tobą - 7 pucharów - myślę, że jemu ciężko byłoby się zdecydować na bycie z kimkolwiek, bo lubi mieć wiele kobiet wokół siebie. 8 buław - 10 buław, 6 buław... myśle że jemu chodzi głownie o seks :/ Skojarzył mi się z typem Facet-zdobywca, który rzuca kobietę jak już ją zdobędzie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 Czy X mnie kocha? -> 8 buław Chce być ze mną? -> 7 pucharów Co zamierza w stosunku do mnie? -> 10 buław Do głowy nie wejdę, ale na pewno na początku więcej okazywał mi pożądania. Tak, wszystko w świecie marzeń, wspomnieć tego co było dobre, ale też i złe... popracował, popracował i padł... Cytuj
gucio19 Napisano 3 Grudnia 2013 Napisano 3 Grudnia 2013 Czy X mnie kocha? -> 8 buław -> sama namiętność, gwałtowna jeszcze nie, poki co jest zauroczenie Chce być ze mną? -> 7 pucharów -> fantazjuje, ale czy tylko o mnie? marzy o Tobie Co zamierza w stosunku do mnie? -> 10 buław i wypadło 6 buław -> ciężko pracować nad tą relacją, chce się czuć jak zwycięzca. z uporem bedzie walczyl o Ciebie stara znajomość, ale znowu uczucia odżywiają, a sądząc po jego ostatnim zachowaniu w nim też mogłam się pomylić,bo dopiero zaczynam. ale mam nadzieje ze jednak się sprawdzi moja interpretacja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi