Skocz do zawartości

czy wejdę w związek

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jestem sama już pewien okres czasu, czasami mocniej czasami mniej mi to doskwiera. Czy wejdę związek?

1.mój wymarzony partner-10kielichow-as denarów-as kielchów taki, który da mi szczęscie, będzie zaradny, uczciwy, opiekuńczy

2.ja-królowa denarów-6kieichów-5kielichów wrażliwa, sentymentalna, rodzinna, oddana,

3.moje zyczenia wobec relacji partnerskiej-as mieczy-koło-10mieczy że taka relacja odmieni moje życie

4.moja nieuświadomione życzenia wobec relacji partnerskiej-sprawiedliwośc-paź denarów-paź kielichow że da mi poczucie stabilnosci, dzieci

5.jak mogę spotkać mojego wymarzonego partnera-4denarów-cesarzowa-gwiazda w jakims budynku albo na łonie natury, tak mi sie jeszcze skojarzylo, ze u lekarza

6.po czym rozpoznam moją drugą połówkę?-siła-5denarow-4buław bardzo mi sie spodoba, bedzie radosny

7.jakie wspólne zadanie nam jest pisane?-8kielichow-10denarow-6denarow zamknąć przeszlosc,mustabilizowac tą sfere zycia,

8.jak będzie wyglądała najbliższa przyszość?Czy do końca roku wejdę w związek?król kielichow-rycerz mieczy-królowa mieczy nie sądzę :( ale pojawi się chyba 2 panów.

Napisano (edytowane)

Ah, jednak napiszę Ci teraz!

1.mój wymarzony partner-10kielichow-as denarów-as kielchów-> sąd ostetczny XX- zdecydowanie ktoś dla kogo wartością jest dom, rodzina i szczęście w rodzinie, ktoś kto ma pewne zasoby finansowe,ale i ktoś kto kieruje się uczuciami. To jest ktoś o kim długo marzyłaś, albo ktoś do kogo powrócisz

2.ja-królowa denarów-6kieichów-5kielichów-> kapłan V- jesteś atrakcyjna, masz pewne wartości, za pewne są to wartości związane z dużą wrażliwością i uczuciami, marzysz o zabezpieczeniu i ciepełku, które może dać Ci jakiś facet,trochę jest w Tobie lęków,ale wynikają one z dużych doświadczeń życiowych i samotności, której ostatnio doznałaś

3.moje zyczenia wobec relacji partnerskiej-as mieczy-koło fortuny X-10mieczy-> świat XXI chciałabyś, aby to była jakaś konkretna relacja, przemyślana, dość poważna. Liczysz na to, że los się do Ciebie uśmiechnie i to co Cię do tej pory spotkało złego minie. Jesteś gotowa do wejścia w związek

4.moja nieuświadomione życzenia wobec relacji partnerskiej-sprawiedliwość XI-paź denarów-paź kielichow-> słońce XIX- liczysz na to,że to na co czekasz i to o co się starasz się spełni, że pojawi się pan, który obdarzy Cię uczuciem a nie taki, który tylko zawróci w głowie i porzuci

5.jak mogę spotkać mojego wymarzonego partnera-4denarów-cesarzowa III-gwiazda XVII-> wisielec XII zdecydowanie jakieś pomieszczenie, gabinet kosmetyczny, spa, może być jakiś gabinet lekarski lub tam, gdzie się odpoczywa lub jest jakaś odnowa

6.po czym rozpoznam moją drugą połówkę?-siła VIII-5denarow-4buław-> moc VIII Będzie to jakiś wyjazd, urlop lub jakaś inna forma aktywności fizycznej, tam gdzie będziesz chciała podbudować swoje siły lub swoją wartość. Może siłownia hehe :D

7.jakie wspólne zadanie nam jest pisane?-8kielichow-10denarow-6denarow-> koło fortuny X- musisz trochę się wyciszyć, opanowac emocje i zacząć myślec pozytywnie, postawić na swoją wartościową duszę, nie blokuj się, postaraj się też dać coś z siebie na pewno los się do Ciebie uśmiechnie

8.jak będzie wyglądała najbliższa przyszość?Czy do końca roku wejdę w związek?król kielichow-rycerz mieczy-królowa mieczy -> gwiazda XVII - tak masz na to szansę. K.K to fajny facet, uczuciowy, w rycerzu mieczy widać jego determinację i odwagę, Ty musisz być trochę bardziej otwarta na tę znajomość, troszkę wyluzować a wszystko powinno się dobrze potoczyć...

Edytowane przez panna.marta
  • Lubię to! 1
Napisano

1-4 prawda! Lepiej bym tego nie ujęła, a co do reszty zobaczymy :) Mam nadzieję, ze się los odmieni :) Jeszcze raz dziękuję! :):*

Napisano
1-4 prawda! Lepiej bym tego nie ujęła, a co do reszty zobaczymy :) Mam nadzieję, ze się los odmieni :) Jeszcze raz dziękuję! :):*

Dzięki, miło mi to słyszeć. Powodzenia!

• 2 miesiące temu...