miistakke Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 jestem sama już pewien okres czasu, czasami mocniej czasami mniej mi to doskwiera. Czy wejdę związek? 1.mój wymarzony partner-10kielichow-as denarów-as kielchów taki, który da mi szczęscie, będzie zaradny, uczciwy, opiekuńczy 2.ja-królowa denarów-6kieichów-5kielichów wrażliwa, sentymentalna, rodzinna, oddana, 3.moje zyczenia wobec relacji partnerskiej-as mieczy-koło-10mieczy że taka relacja odmieni moje życie 4.moja nieuświadomione życzenia wobec relacji partnerskiej-sprawiedliwośc-paź denarów-paź kielichow że da mi poczucie stabilnosci, dzieci 5.jak mogę spotkać mojego wymarzonego partnera-4denarów-cesarzowa-gwiazda w jakims budynku albo na łonie natury, tak mi sie jeszcze skojarzylo, ze u lekarza 6.po czym rozpoznam moją drugą połówkę?-siła-5denarow-4buław bardzo mi sie spodoba, bedzie radosny 7.jakie wspólne zadanie nam jest pisane?-8kielichow-10denarow-6denarow zamknąć przeszlosc,mustabilizowac tą sfere zycia, 8.jak będzie wyglądała najbliższa przyszość?Czy do końca roku wejdę w związek?król kielichow-rycerz mieczy-królowa mieczy nie sądzę ale pojawi się chyba 2 panów. Cytuj
panna.marta Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 jutro coś napiszę, bo jestem zmęczona. Cytuj
panna.marta Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Ah, jednak napiszę Ci teraz! 1.mój wymarzony partner-10kielichow-as denarów-as kielchów-> sąd ostetczny XX- zdecydowanie ktoś dla kogo wartością jest dom, rodzina i szczęście w rodzinie, ktoś kto ma pewne zasoby finansowe,ale i ktoś kto kieruje się uczuciami. To jest ktoś o kim długo marzyłaś, albo ktoś do kogo powrócisz 2.ja-królowa denarów-6kieichów-5kielichów-> kapłan V- jesteś atrakcyjna, masz pewne wartości, za pewne są to wartości związane z dużą wrażliwością i uczuciami, marzysz o zabezpieczeniu i ciepełku, które może dać Ci jakiś facet,trochę jest w Tobie lęków,ale wynikają one z dużych doświadczeń życiowych i samotności, której ostatnio doznałaś 3.moje zyczenia wobec relacji partnerskiej-as mieczy-koło fortuny X-10mieczy-> świat XXI chciałabyś, aby to była jakaś konkretna relacja, przemyślana, dość poważna. Liczysz na to, że los się do Ciebie uśmiechnie i to co Cię do tej pory spotkało złego minie. Jesteś gotowa do wejścia w związek 4.moja nieuświadomione życzenia wobec relacji partnerskiej-sprawiedliwość XI-paź denarów-paź kielichow-> słońce XIX- liczysz na to,że to na co czekasz i to o co się starasz się spełni, że pojawi się pan, który obdarzy Cię uczuciem a nie taki, który tylko zawróci w głowie i porzuci 5.jak mogę spotkać mojego wymarzonego partnera-4denarów-cesarzowa III-gwiazda XVII-> wisielec XII zdecydowanie jakieś pomieszczenie, gabinet kosmetyczny, spa, może być jakiś gabinet lekarski lub tam, gdzie się odpoczywa lub jest jakaś odnowa 6.po czym rozpoznam moją drugą połówkę?-siła VIII-5denarow-4buław-> moc VIII Będzie to jakiś wyjazd, urlop lub jakaś inna forma aktywności fizycznej, tam gdzie będziesz chciała podbudować swoje siły lub swoją wartość. Może siłownia hehe 7.jakie wspólne zadanie nam jest pisane?-8kielichow-10denarow-6denarow-> koło fortuny X- musisz trochę się wyciszyć, opanowac emocje i zacząć myślec pozytywnie, postawić na swoją wartościową duszę, nie blokuj się, postaraj się też dać coś z siebie na pewno los się do Ciebie uśmiechnie 8.jak będzie wyglądała najbliższa przyszość?Czy do końca roku wejdę w związek?król kielichow-rycerz mieczy-królowa mieczy -> gwiazda XVII - tak masz na to szansę. K.K to fajny facet, uczuciowy, w rycerzu mieczy widać jego determinację i odwagę, Ty musisz być trochę bardziej otwarta na tę znajomość, troszkę wyluzować a wszystko powinno się dobrze potoczyć... Edytowane 8 Października 2013 przez panna.marta 1 Cytuj
miistakke Napisano 8 Października 2013 Autor Napisano 8 Października 2013 1-4 prawda! Lepiej bym tego nie ujęła, a co do reszty zobaczymy Mam nadzieję, ze się los odmieni Jeszcze raz dziękuję! :* Cytuj
panna.marta Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 1-4 prawda! Lepiej bym tego nie ujęła, a co do reszty zobaczymy Mam nadzieję, ze się los odmieni Jeszcze raz dziękuję! :* Dzięki, miło mi to słyszeć. Powodzenia! Cytuj
miistakke Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 WERYFIKACJA: nie weszlam w zwiazek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi