Moderator Arbogast Napisano 8 Października 2013 Moderator Napisano 8 Października 2013 Znajomośc internetowa, jak ona się rozwinie: Paź mieczy - 10 denarów - Sprawiedliwość Kochankowie - 6 pucharów 10 mieczy Sądzę, że tutaj możliwy jest nawet jakiś związek, bo co prawda rozkład otwiera paź mieczy, czyli takie rozmowy, ale dalej 10 denarów ze sprawiedliwością mogą mówić albo o kontaktach biznesowych, albo o związki, zwłaszcza, że dalej kochankowie, więc raczej związek, uczucie 6 pucharów karta z jednej strony wspomnień z drugiej miłości, rozkład zamyka 10 mieczy, więc finalnie się to rozpadnie i pani będzie stroną zamykającą ten rozdział, ale nim to nastąpi szansa na fajną znajomość, fajny związek mi się wydaje. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Paź mieczy - 10 denarów - Sprawiedliwość Kochankowie - 6 pucharów 10 mieczy Będziecie jeszcze rozmawiać, widać, że macie wspólne tematy i dobrze się dogadujecie. Tylko czy ten pan aby na pewno pożegnał się z przeszłością i nie rozpamiętuje swojej byłej albo nawet myśli o powrocie? Tak mi tu to wygląda i to właśnie może zniszczyć tę znajomość. Cytuj
Trida Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 duzo rozmów, intelektualne połączenie dwóch osób, wiele bedzie Was łączyło. Może coś zaiskrzyć ale stety niestety tylko na poziomie intelektualnym. Widze tutaj prędzej przyjaźń niz jakieś romanse, bo po 6 kieli z 10 mieczy jest takie jakby rozczarowanie przez przeszłość albo przez niezaspokojenie wszystkich potrzeb - głównie tych wizualnych bo jesli chodzi o intelet - jak najbardziej i osobiscie, sadząc po kartach, radziłabym pozostać na stopie koleżeńskiej, nie wybiegać za daleko ze zwiazkami, przynajmniej na razie. Niech wszystko się toczy swoim torem Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Na początku szybko(giermek mieczy). Później będzie spokojniej. Kochankowie to też karta wyboru, więc któreś może rozmyślać o tym, co było i przeszłość weźmie górę. Cytuj
maddie88 Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Relacja ładna, ale własnie, bardziej tutaj zaznacza się ona w świecie wirtualnym... Ogólnie ciepłe rozmowy...przyjaźń...ale mnie też brakuje kart mówiących o czymś więcej... Nie widać tutaj jednak rozczarowania, żalu itp. Wydaje mi się, że to samo wyniknie jakoś Może być taki moment, kiedy oboje zaczniecie się zastanawiać, czy by tej relacji nie przenieść na inny grunt (w końcu kontakt będziecie mieć świetny), więc decyzja będzie należeć do Was Mimo to, bardziej zaznacza się tutaj kontakt przez neta niż w realu... Edytowane 9 Października 2013 przez maddie88 Cytuj
panna.marta Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Paź mieczy - 10 denarów - Sprawiedliwość Kochankowie - 6 pucharów 10 mieczy Widać tu czyjąś niepewność pomimo tego,że druga osoba jest w stanie zapewnić wszystko o czym ta druga strona marzy. Zachowuje dystans i wstrzmięźliwość. Obawiam się,że ktoś tu będzie się długo zastanawiał aż chyba w końcu zrezygnuje? Cytuj
joana_o Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 a ja myślę, że Pani wróci do byłego i w ten sposób wasza relacja zakończy się Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Ja bym się nie bała tej 10 mieczy tutaj,wydaje mi się że może coś być z tej znajomości która daje wam obojgu intelektualne pociąganie ,nie można mówić o czymś więcej ponieważ nie doszło do bliższego poznania,hmhm 10 mieczy zawsze mi wychodzi na przekroczenie jakiejś granicy ,czegoś złamanie co blokowało rozwój czegoś.....nie boję się tej karty nigdy mi zakończenie pokazała tylko usunięcie czegoś co jest złe aby przyszło nowe.Reasumując Arbuś wydaje mi się że z czasem może być związek z tego .powodzenia Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 wygląda na idealne połączenie umysłowe/intelektualne ale Kochankowie z 6 pucharów- to pozostanie na poziomie "przeszłości" związku/romansu tu nie widzę- oprócz tego co napisałam Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Znajomośc internetowa, jak ona się rozwinie: Paź mieczy - 10 denarów - Sprawiedliwość Kochankowie - 6 pucharów 10 mieczy Witaj, Ale co oznacza kazda poszczegolna karta? dobrze aby byly do nich przyporzadkowane pytania, no chyba ze kazda karta jest na kazdy poszczegolny miesiac? Nie znajac tych szczegolow trudno i wlasciwa interpretacje. Widzac tam 10 mieczy, jesli ta karta ostatnio mowi o wyniku - to prawdopodobnie znajomosc sie zakonczy i nie nie powstanie zaden powazny zwiazek. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 14 Października 2013 Autor Moderator Napisano 14 Października 2013 Karty są chronologiczne, stąd piramidka w dół pokazuje na najbardziej odległy, finalny efekt. Paź mieczy na początku to sytuacja obecna... kontakt netowy i taki trochę, zaczepny, niezbyt konkretny, takie przekomarzanie się czasem irytujące faktycznie połączenie kochanków z 6 pucharów można odczytać dwojako, albo jakbo wybór pomiędzy przeszłości i dlatego finalnie 10 mieczy kończące znajomość, albo kochankowie z pucharów jako rozwinięcie tego co za chwile powinno się tworzyć, czyli jakaś stabilna znajomość określona 10 denarów i sprawiedliwością (nieco chłodna znajomość), która dalej może pójść w związek. Ciekawe, poczekamy aż się karty zrealizują, na razie pięknie mi się pokazuje paź mieczy... Cytuj
Madiie Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Przeszłośc tej osoby nie jest do końca jasna i poukładana. Miła relacja pełna rozmów, jednak związku miedzy Wami nie widać. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Myślę,że ta znajomośc pozostanie na etapie internetowym (Paż-rozmowy) (10 den-w domku) (sprawiedliwosc pokazuje,że ni mniej ni wiecej)..I tutaj bedzie jakas próba pojednania czy nawiąże sie jakis kontakt(kochankowie) z kimś kto już był w twoim życiu(6 pucharów) może to być osoba z którą Cie coś łączyło albo osoba której nie brałes pod uwage(10 mieczy) i tez znikneła z twojego zycia(10 mieczy) 1 Cytuj
iridos Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 nie wyjdzie poza łamy wirtualne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi