Skocz do zawartości

ogromna prośba i pomoc

Nefrete

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Zadałam takie pytania i wylosowałam takie karty, ale nie bardzo umiem sobie z nimi poradzić dlatego proszę Was o pomoc w interpretacji. Chodzi o mojego byłego partnera, z którym utrzymuje kontakt i wiem, że nie jestem mu obojętna

1. Czy w październiku czeka nasz szczera rozmowa na nasz temat?

wieża/sprawiedliwość/cesarz

2. Czy w październiku zamieszkamy razem?

pustelnik/gwiazda/sprawiedliwość

3. Czy do końca października będziemy już razem?

wieża/świat/sąd

1. Wydaję mi się, że w końcu do tego dojdzie, że będzie już gotowy szczerze mi wszystko wyznać co do mnie czuje?

2. Będziemy się nad tym zastanawiać, myśleć i analizować, ale wydaję mi się, że zamieszkamy razem ( gwiazda )

3. Myślę, że wrócimy, że on chce skończyć z tym życiem co jest teraz w samotności i zacząć wszystko od nowa od zera na innych zasadach niż do tej pory, ale mogę się mylić

z góry dziękuję :poklon:

Edytowane przez Nefrete
Napisano

mam ciekawe spostrzezenia nt rozkładu ale poczekam na dostosowanie sie do regulaminu ;)

wiec zapisuje :D

• Maestro
Napisano

Nefrete : po pierwsze interpretacja, po drugie informacja, czy z samych AW wyciągałaś tylko. Jeśli nie umiesz interpretować, to lepiej napisz w dziale powróżę. Inaczej wątek zamknę.

Napisano
Nefrete : po pierwsze interpretacja, po drugie informacja, czy z samych AW wyciągałaś tylko. Jeśli nie umiesz interpretować, to lepiej napisz w dziale powróżę. Inaczej wątek zamknę.

tak, z samych AW i żadne nie są odwrócone karty... postaram sie sama z interpretować choć wiem, że powychodzą mi bzdury, ale spróbuję :)

• Maestro
Napisano
tak, z samych AW i żadne nie są odwrócone karty... postaram sie sama z interpretować choć wiem, że powychodzą mi bzdury, ale spróbuję :)

Jeżeli czujesz, że ciągnie Ciebie do Tarota i chcesz się uczyć i rozwijać w tym kierunku, to nie zakładaj, że Ci powychodzą same bzdury.Ja Twoje słowa odebrałam dosłownie tak : dobra, skoro chcesz interpretację, to napiszę byle co, żebyś się nie czepiała.

Napisano (edytowane)
Jeżeli czujesz, że ciągnie Ciebie do Tarota i chcesz się uczyć i rozwijać w tym kierunku, to nie zakładaj, że Ci powychodzą same bzdury.Ja Twoje słowa odebrałam dosłownie tak : dobra, skoro chcesz interpretację, to napiszę byle co, żebyś się nie czepiała.

to źle mnie odebrałaś, ja nigdy nie miałam styczności z tarotem dlatego tak napisałam że powychodzą mi same bzdury, bo znam tylko teoretyczne znaczenie tych kart i nie wiem czy dobra zrobiłam interpretację :)

Edytowane przez Nefrete
Napisano

myślę, że nie. Wieża nie jest pozytywna, sprawiedliwość zaś i cesarz obok siebie... jak już, to wyjdzie z jego inicjatywy.

Pustelnik to osoba trzymająca się z boku. Gwiazda jest daleko, ale może dawać nadzieję. W sprawiedliwości też nic. Więc pewnie nie.

wieża/świat/sąd

wszystko runie, każde z Was znajdzie się w swoim świecie i przebudzi się na nowo. Może pod koniec, może... Sąd odbieram jako pozytywną kartę, więc możliwe, że jak już, to pod koniec miesiąca, ale pewna nie jestem.

Napisano

wieża/sprawiedliwość/cesarz-> eremita

Będziecie szukali okazji do tego by to wyjaśnić, powinno się udać

pustelnik/gwiazda/sprawiedliwość-> diabeł

podejrzewam, że coś Was wstrzyma, możliwe,że jakieś kwestie formalne

wieża/świat/sąd-> śmierć

Tak, po ciężkich przejsciach będziecie razem:)

Napisano

Odbędzie się pewna rozmowa lub jakies wydarzenie ale niekoniecznie stricte na Wasz temat. Odnosze prędzej wrażenie, ze stanie się cos, co da Panu do myslenia. On będzie podejmował ważniejsze decyzje etc

Nie ;) zdecydowanie nie. Będziecie się spotykali i powoli podejmowali decyzje nt być nie być. Ty bys chciał tu i teraz już a sprawiedliwść / sądw prawie każdym rozkładzie mówi, ze musicie zastopować, przyjzec się wszystkiemu, przemyslec. Los Wam nasiłe takie ‘okazje’ stwarza

wieża/świat/sąd

Tez uważam, ze nie – runa jakies Wasze stare przeświadczenia, pozwolicie sobie nawzajem budować nowe przeświadczenia o sobie, nowy swiat ale to od Was zależy, od tego, czego się nauczyliście itd.

• Lubię to! 1