mandalaila Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Witam, położyłam sobie karty na okoliczność spotkania z byłym partnerem, z którym zakończyłam relację kilka m-cy temu. Teraz On chce się ze mną spotkać, a ja jak zwykle pytam kart co zrobić; proszę o pomoc w zinterpretowaniu, mnie tu patrzy, że spotkanie nie jest zbyt dobrym pomysłem: tu i teraz: ósemka monet, nadzieje/obawy: Rydwan, bieg spraw: rycerz mieczy, wynik: dziesiątka buław. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Października 2013 Maestro Napisano 9 Października 2013 Bardzo proszę o własną interpretację rozkładu, gdyż takie mamy zasady.Inaczej nikt Ci nie pomoże w interpretacji. Cytuj
mandalaila Napisano 9 Października 2013 Autor Napisano 9 Października 2013 Dziękuję. Moja interpretacja jest w pierwszym poście, choć może bardzo zdawkowa. Ale proszę bardzo szerzej: Osemka monet tu zdaje się mówić, że jestem przywiązana do myśli o tym człowieku, jednakże aby cokolwiek z tego (znowu) było muszę wiele pracy włażyć w kontynuowanie tego związku, może nawet z czegoś rezygnować, by mozolnie go odbudowywać Z Rydwanem może pokazywać, że tak, byc może się to uda, że jeśli okażę wyczucie sytuacji i będę ostrożna nie ulegnę pędowi (rydwanu) biegu zdarzeń i z pomocą rycerza mieczy i jego ojowniczością - rozumowo narzucę bieg sprawom - być może i taki, który będzie mnie satysfakcjonował. Niepokojąca jest 10 buław na końcu: być może tylko mnie będzie zależeć na tym związku, albo to ja będę musiała przystosowywać się do ograniczeń partnera, lub ponosić konsekwencje jego (i swojego oczywiście) bagażu doświadczeń... Dlatego właśnie napisałam, że 'patrzy mi, że to nie jest zbyt dobry pomysł'. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Października 2013 Maestro Napisano 10 Października 2013 Tu i teraz 8 monet - karta moze mówić zarówno o planowaniu spotkania, ale i też o skupieniu się na swoich obowiązkach Nadzieje i obawy Rydwan że spotkacie się i....tylko tyle z tego będzie bieg spraw Rycerz Mieczy - ta karta to dla mnie synonim chaosu, nerwów, mężczyzna, którego symbolizuje jest chamski, bezczelny, egoistyczny, nie liczy się z uczuciami innych wynik 10 buław może być ciężko z tym spotkaniem się, ale jeśli do tego dojdzie to i na tym się skończy, ta karta mówi mi o braku zaangażowania przynajmniej jednej ze stron Sama zdecyduj;) Jeśli czujesz, że chcesz, to nie patrz na karty;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 8 Monet wskazuje na to, ze pojawily sie konkretne plany. To sa konkretne kroki podjete w konkretnym kierunku. Rydwan wskazuje na to, ze macie oboje nadzieje, ze Wasza relacja sie reaktywuje. Rycerz Mieczy moze pokazywac rozmowe, ktora Was czeka. Musicie sobie duzo wyjasnic. 10 Bulaw... no coz. Duzo zalezy od Was samych. To 10 Bulaw... czy bedziecie potrafili to pchnac w strone Asa Bulaw... czy tez pozwolicie, aby sprawa umarla smiercia naturalna, bo jakies wlasne leki, obawy, ramy narzucone... 10 Bulaw to definitywnie zblokowana energia w relacji. Potencjal jest. Ruchu brak. Jednak wszystko w Waszych rekach. Jeszcze podsumuje caly rozklad wg Hajo... Jest Rydwan. Tu po prostu potrzeba zdecydowanych dzialan. Jezeli zalezy Tobie/Wam... nie rozmyslac zbyt dlugo. Dzialac. Jakiekolwiek wahania moga wskazywac na to, ze to jednak nie to. Nie warto marnowac energii. Albo angazujesz sie w to na nowo albo idz swoja droga. Tylko w Twoich/Waszych rekach lezy, czy relacja utknie w 10 Bulaw... czy przeistoczy sie w Asa Bulaw... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 tu i teraz: ósemka monet, -> budowanie czegoś na stabilnym podłożu(monety) nadzieje/obawy: Rydwan, -> boi się, że wszystko dzieje się za szybko? albo chcesz, aby tak się działo... bieg spraw: rycerz mieczy, -> przebiegną prędko wynik: dziesiątka buław. -> będziesz odczuwać ciężar po spotkaniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi