Skocz do zawartości

Jutrzejsza impreza, szybka weryfikacja!

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro moja współlokatorka ma urodziny i zaprosiła sporo znajomych, posiedzimy, popijemy i oni pójdą do clubu, my z chłopakiem zostaniemy w domu. Jest to pierwsza okazja, kiedy moi współlokatorzy poznają X i pierwsza impreza, na której będziemy razem. Zapytałam...

Jak przebiegnie jutrzejsza impreza?

Królowa denarów, Król kielichów, 3 buław, Rycerz mieczy --> H.B. Cesarzowa

Mam wrażenie, że na początku będzie spokojnie, dobrze, ale z czasem jedno z nas zapewne pod wpływem alkoholu zacznie się trochę za bardzo bawić, co zdenerwuje drugą osobę... Wydaje mi się, że to będę ja (Cesarzowa). Jestem osobą śmiałą, gadatliwą i łatwo nawiązuję kontakty, więc i jutro chyba tak będzie.

Ewentualnie po prostu rozkręci się zabawa i będzie głośno, wesoło.

Jakie będą moje wrażenia po imprezie?

- Diabeł, Królowa kielichów, giermek kiel --> Diabeł, Kochankowie

Pewnie będzie mnie bolała głowa następnego dnia i mogę się średnio czuć, jednakże będę zadowolona. Nawiążę nowe znajomości, będę się dobrze czuła w towarzystwie i przypału mi X nie zrobi... chyba ;))

Jak się będzie zachowywał wobec mnie X na imprezie?

- 9 denarów, 7 buław, rycerz kielichów --> Wieża, Rydwan

Sądzę, że będzie trzymał się blisko i podkreślał, że jest ze mną, może nawet trochę za bardzo.

Jakie wrażenie wywrze na mnie X na jutrzejszej imprezie?

- 7 mieczy, Sąd, As mieczy, 7 buław --> H.B. Siła

Hmm... mam wrażenie, że może mieć do mnie jakieś ''ale'', przez co trochę się zdenerwuję... Ale ogólnie okej, odnajdzie się w towarzystwie i nie będzie siedział cicho, podyskutuje sobie.

Napisano
Jutro moja współlokatorka ma urodziny i zaprosiła sporo znajomych, posiedzimy, popijemy i oni pójdą do clubu, my z chłopakiem zostaniemy w domu. Jest to pierwsza okazja, kiedy moi współlokatorzy poznają X i pierwsza impreza, na której będziemy razem. Zapytałam...

Mam wrażenie, że na początku będzie spokojnie, dobrze, ale z czasem jedno z nas zapewne pod wpływem alkoholu zacznie się trochę za bardzo bawić, co zdenerwuje drugą osobę... Wydaje mi się, że to będę ja (Cesarzowa). Jestem osobą śmiałą, gadatliwą i łatwo nawiązuję kontakty, więc i jutro chyba tak będzie.

Pewnie będzie mnie bolała głowa następnego dnia i mogę się średnio czuć, jednakże będę zadowolona. Nawiążę nowe znajomości, będę się dobrze czuła w towarzystwie i przypału mi X nie zrobi... chyba ;))

Sądzę, że będzie trzymał się blisko i podkreślał, że jest ze mną, może nawet trochę za bardzo.

Hmm... mam wrażenie, że może mieć do mnie jakieś ''ale'', przez co trochę się zdenerwuję... Ale ogólnie okej, odnajdzie się w towarzystwie i nie będzie siedział cicho, podyskutuje sobie.

Imreza spoko romansik sie szykuje na moj gust. towarzystwo bedzie ok.

2.zakochana bedziesz i pod wplywem pana moze jakis sexik albo co

3.bedzie troche sztywny pozniej sie rozkreci i przejdzie do flirtu

4. mozesz sie po imprze zaczac zastanawiac co z tym panem zrobic i jak

moim zdaniem bedzie ogien.

Napisano

Na początku będzie wszystko pod kontrolą, później górę wezmą emocje, ale te 3 buławy... tutaj jest obserwacja, zaraz rycerz mieczy, czyli szybkie działanie :) Imprezka się rozkręci i to bardzo, pod koniec.

Wrażenia bardzo dobre, wszystko przeżyjesz bardzo emocjonalnie. Są tu królowa i paź, a przy nich diabeł, więc może będzie i sex.

będzie przy Tobie, będzie odstraszał ewentualnych wielbicieli

że jest waleczny(i kłótliwy?). Zobaczysz w nim innego człowieka, jakiego do tej pory widziałaś. Nie widzę tutaj, aby Ci się to miało spodobać, bądź nie. Zacznie się coś nowego(as).

Napisano

widać dużą grupę ludzi, będzie sympatycznie, dużo rozmów, bardzo towarzysko, ktoś będzie wręcz nakręcał imprezkę :)

będzie Ci mało, możliwe,że będziesz się zastanawiała czy nie iść z nimi do clubu

9 denarów, 7 buław, rycerz kielichów --> Wieża, Rydwan

będzie blisko,ale będzie też Ciebie chronił przed kimś :D

7 mieczy, Sąd, As mieczy, 7 buław --> H.B. Siła

przekonasz się,że bywa trochę zaborczy i trochę się na niego możesz dąsać, ale w gruncie rzeczy powinno Ci to potem przejść, bo masz sąd ;)

Napisano
Hmm... informacja sprzed chwili - nie będzie go...

Rzeczywiście ta Wieża może świadczyć o zawaleniu się planów, 7 buław o tym, że bardzo starał się być na tej imprezie, ale (...)

Następnie w ostatnim pytaniu 7 mieczy to nieudane plany i zamiary i tu znowu pojawiła się 7 buław.

Co nie oznacza, że Ty się źle bawiłaś (rozumiem, że już po imprezie). Poznałaś nowych ludzi, szczególnie facetów i chyba trochę zdenerwowałaś się faktem, że X nie mógł być na imprezie.

Napisano

No tak, szczególnie,że obok wieży był rydwan- tak jakby nie mógł przyjechać. Z drugiej strony ciekawe dlaczego?7 buław- nie chciał czy nie mógł i się przed tym bronił?

Napisano (edytowane)

Jak już napisałam - na imprezie byłam sama. Siedziałam obok przystojnego i grzecznego, miłego chłopaka, sporo rozmawialiśmy. W miarę zwiększającej się liczby gości, robiło się coraz głośniej i coraz więcej butelek przybywało na stole... Na koniec przyszedł z pracy mój współlokator i jak goście poszli do klubu, to jeszcze sporo rozmawialiśmy.

Powiem tak... piłam bardzo mało alkoholu, w ogóle nie czułam się wstawiona. Diabel pokazał tego chłopaka, co siedział obok i dawał mi sygnały... Powiedział jak szli do klubu, żebym się dołączyła, że RAZEM SIĘ POBAWIMY... - Diabeł i Kochankowie. On rok młodszy.

Nie było go, w ogóle nie brałam takiej opcji pod uwagę, zaskoczyło mnie to, więc dobrze pokazała to suma. Prosił, bym mało piła itp.

Zrezygnował... zła byłam jak diabli, no ale wyjaśniliśmy sobie to, złość przeszła po batonie ;D

Imreza spoko romansik sie szykuje na moj gust. towarzystwo bedzie ok.

2.zakochana bedziesz i pod wplywem pana moze jakis sexik albo co

3.bedzie troche sztywny pozniej sie rozkreci i przejdzie do flirtu

4. mozesz sie po imprze zaczac zastanawiac co z tym panem zrobic i jak

moim zdaniem bedzie ogien.

Na początku będzie wszystko pod kontrolą, później górę wezmą emocje, ale te 3 buławy... tutaj jest obserwacja, zaraz rycerz mieczy, czyli szybkie działanie :)Imprezka się rozkręci i to bardzo, pod koniec.

Wrażenia bardzo dobre, wszystko przeżyjesz bardzo emocjonalnie. Są tu królowa i paź, a przy nich diabeł, więc może będzie i sex.

będzie przy Tobie, będzie odstraszał ewentualnych wielbicieli

że jest waleczny(i kłótliwy?). Zobaczysz w nim innego człowieka, jakiego do tej pory widziałaś. Nie widzę tutaj, aby Ci się to miało spodobać, bądź nie. Zacznie się coś nowego(as).

widać dużą grupę ludzi, będzie sympatycznie, dużo rozmów, bardzo towarzysko, ktoś będzie wręcz nakręcał imprezkę :)

będzie Ci mało, możliwe,że będziesz się zastanawiała czy nie iść z nimi do clubu

9 denarów, 7 buław, rycerz kielichów --> Wieża, Rydwan

będzie blisko,ale będzie też Ciebie chronił przed kimś :D

7 mieczy, Sąd, As mieczy, 7 buław --> H.B. Siła

przekonasz się,że bywa trochę zaborczy i trochę się na niego możesz dąsać, ale w gruncie rzeczy powinno Ci to potem przejść, bo masz sąd ;)

Rzeczywiście ta Wieża może świadczyć o zawaleniu się planów, 7 buław o tym, że bardzo starał się być na tej imprezie, ale (...)

Następnie w ostatnim pytaniu 7 mieczy to nieudane plany i zamiary i tu znowu pojawiła się 7 buław.

Co nie oznacza, że Ty się źle bawiłaś (rozumiem, że już po imprezie). Poznałaś nowych ludzi, szczególnie facetów i chyba trochę zdenerwowałaś się faktem, że X nie mógł być na imprezie.

No tak, szczególnie,że obok wieży był rydwan- tak jakby nie mógł przyjechać. Z drugiej strony ciekawe dlaczego?7 buław- nie chciał czy nie mógł i się przed tym bronił?

Marto - znowu pogorszył mu się stan zdrowia, słyszałam to po jego głosie, no i nie chciał zamulać... Wydaje mi się też, że to było dla niego za dużo na raz, może wolałby w mniejszym gronie znajomych się spotkać... Więc chyba i nie mógł i nie chciał ;)

Co do odstraszania, chronienia przed kimś - współlokatorka w rozmowie powiedziała coś w stylu ''twój chłopak'', no i ten koleś znacznie ochłodził swoje zapędy...

Dziękuję ślicznie i przyznaję punkty!

AAA! i jeszcze jedno! niespodziewanie dla mnie przyszła na chwilę koleżanka, którą poznałam dawno temu przez forum internetowe, a ona złapała tydzień temu kontakt z solenizantką i jej ekipą ;))

Edytowane przez Linkinia