Skocz do zawartości

Kontakt ze strony pana :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zapytałam, czy do końca października nastąpi kontakt ze strony pewnego pana :)

To jest: Rydwan

To dochodzi do tego: Paź Mieczy

Pan może być w podróży, jesteśmy oddaleni, ale widać, że myśli o tym, żeby się skontaktować...

To będzie rozpoznane: 8 Buław (odpowiedź), tło: Cesarz, Kapłanka - Ruch, jakieś zmiany...ale na warunkach pana... Jeśli kontakt, to przez maila/ neta...

To będzie wyczuwane: 3 Buław (odpowiedź), tło: Sąd, As Buław - Jakiś krok naprzód, rozwój znajomości...z inicjatywy pana...

To odchodzi: Rycerz Denarów - Inny pan...

To nadchodzi: 3 kielichów - Może spotkanie, jakaś impreza?

Tak widzi to pan: Mag - Raczej zdecydowany, że się odezwie...

Otoczenie: 5 Mieczy - Na razie chyba mało okoliczności sprzyjających...

Nadzieje pana: Królowa Kielichów - ...że obdarzę go uczuciem? Hmm...

Obawy pana: 8 Mieczy - ...że będzie w nas za dużo blokad...

Do tego to prowadzi: 10 Buław (odpowiedź), tło: Rycerz Buław, 7 Buław, Świat - Pan chyba będzie za bardzo zawalony innymi sprawami, widać ogólnie jego oddalenie... Może mieć jakieś zrywy, ale...na nic konkretnego się na razie nie zapowiada...

Jak myślicie?

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

• Maestro
Napisano

Maddie,ja na szybko.Kontakt masz na bank:) On się odezwie z zaczepką w stylu :Co u Ciebie słychać? Nie będzie intensywnie pisał, będzie ostrożny, będzie badał teren.Odchodzi może inny pan, albo i jego upór ("A co ja tam będę z smsem do niej wyskakiwał?;) Ona też mozę")., Uważam, ze będzie spotkanie. W tej 10 buław nie ma zaangażowania, karty z tła mówią o jego pracy związanej z wyjazdami (0 ile taką ma). Ale to dopiero początek:) Aha, otoczenie Wam nie sprzyja, może plotkują za bardzo?

• Lubię to! 1
Napisano
Maddie,ja na szybko.Kontakt masz na bank:) On się odezwie z zaczepką w stylu :Co u Ciebie słychać? Nie będzie intensywnie pisał, będzie ostrożny, będzie badał teren.Odchodzi może inny pan, albo i jego upór ("A co ja tam będę z smsem do niej wyskakiwał?;) Ona też mozę")., Uważam, ze będzie spotkanie. W tej 10 buław nie ma zaangażowania, karty z tła mówią o jego pracy związanej z wyjazdami (0 ile taką ma). Ale to dopiero początek:) Aha, otoczenie Wam nie sprzyja, może plotkują za bardzo?

Mnie ten denarowy skojarzył się jednoznacznie :] Co do pana, to z tego, co mówił, faktycznie, jest często w ruchu :) Z tym otoczeniem, to własnie nie wiem...bo w innym rozkładzie na pana wyszło 10 Kielichów ;) a tam, październik się już kończy wnet :D

Dziękuję, Inez :buziak::uscisk::)))

Napisano

Teraz by chciał,ale coś go blokuje, nie jest tego pewny

To będzie rozpoznane: 8 Buław (odpowiedź), tło: Cesarz, Kapłanka - będziesz czekała na jego gest

To będzie wyczuwane: 3 Buław (odpowiedź), tło: Sąd, As Buław - powinien się odezwać,ale nie tak od razu gdzieś na konću

To odchodzi: Rycerz Denarów -może już nie chcieć stopy koleżeńskiej

To nadchodzi: 3 kielichów - jakieś wspólne świętnowanie, spotkanie

Tak widzi to pan: Mag - będzie próbował

Otoczenie: 5 Mieczy - blokada z jego strony

Nadzieje pana: Królowa Kielichów - ...że tobie też zależy,że będziesz dla niego ciepła

Obawy pana: 8 Mieczy - ...znowu blokada, pesymizm

Do tego to prowadzi: 10 Buław (odpowiedź), tło: Rycerz Buław, 7 Buław, Świat - będzie się bał,ale się odezwie

• Lubię to! 1
Napisano

Teraz by chciał,ale coś go blokuje, nie jest tego pewny

To będzie rozpoznane: 8 Buław (odpowiedź), tło: Cesarz, Kapłanka - będziesz czekała na jego gest

To będzie wyczuwane: 3 Buław (odpowiedź), tło: Sąd, As Buław - powinien się odezwać,ale nie tak od razu gdzieś na konću

To odchodzi: Rycerz Denarów -może już nie chcieć stopy koleżeńskiej

To nadchodzi: 3 kielichów - jakieś wspólne świętnowanie, spotkanie

Tak widzi to pan: Mag - będzie próbował

Otoczenie: 5 Mieczy - blokada z jego strony

Nadzieje pana: Królowa Kielichów - ...że tobie też zależy,że będziesz dla niego ciepła

Obawy pana: 8 Mieczy - ...znowu blokada, pesymizm

Do tego to prowadzi: 10 Buław (odpowiedź), tło: Rycerz Buław, 7 Buław, Świat - będzie się bał,ale się odezwie

Też tak czuję, że w panu są blokady... Niby na zewnątrz jest ok, ale pewne szczegóły pana zdradzają... Oby się jednak przełamał :) Dziękuję, panno marto :uscisk::))) :kwiatek:

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:

Kontaktu nie było... Widocznie ta 10 Buław pokazała zbyt wiele ograniczeń...a pan chyba jest dosyć busy (Rycerz Buław).

Jeszcze raz dziękuję, dziewczyny :buziak::uscisk::kwiatek:

Pozdrowionka, :papa2:

Maddie