joana_o Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 chodzi o sprawy służbowe 10 Pucharów, 6 Pucharów, Giermek Buław suma Ksieżyc gdyby sumą nie był księżyc to moja odpowiedzi byłaby - "tak", liczę na to, że księżyc pokazuje moją niepewność - uda się nie uda Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Października 2013 Maestro Napisano 9 Października 2013 Wiesz co, mi Księzyc w podsumie pomimo dobrych kart pokazywał niepewność przedsięwzięcia.Np.w wakacje mój synek miał stan zapalny spojówek, ja mimo, że na dziecko nie kładę,ale sprawdziłam w kartach,czy lekarz mu pomoże i mimo świetnych kart (rozkład zakończyła 6 buław) miałam w podsumie Ksiezyc. I faktycznie zapalenie przeszło, niedługo potem wróciło i w zasadzie leczyliśmy miesiąc, ale juz ok:) U Ciebie sprawy się zakończą, ale jeszcze nie w tym tygodniu... Cytuj
panna.marta Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 (edytowane) 10 Pucharów, 6 Pucharów, Giermek Buław suma Ksieżyc Moim zdaniem masz duże szanse. Niejednokrotnie wychodził mi księżyc obok dobrych kart i w podsumie 2 raz i ostatnio wskazał spełnienie marzeń. Edytowane 9 Października 2013 przez Inez2503 Cytuj
x-latek Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Paź Buław to bodajże też zdany egzamin. To chyba zmieścisz się w tym tygodniu. Cytuj
joana_o Napisano 11 Października 2013 Autor Napisano 11 Października 2013 Weryfikacja Badanie zakończyłam:) Cytuj
panna.marta Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 nooo! mówiłam,że księżyc to też karta spełnionych marzeń, życzeń jeśli koło niego są dobre karty to to są marzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi