Skocz do zawartości

Jak zrealizuje się moja chęć zakończenia pewnych badań do końca tego tygodnia?

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chodzi o sprawy służbowe

10 Pucharów, 6 Pucharów, Giermek Buław suma Ksieżyc

gdyby sumą nie był księżyc to moja odpowiedzi byłaby - "tak", liczę na to, że księżyc pokazuje moją niepewność - uda się nie uda

• Maestro
Napisano

Wiesz co, mi Księzyc w podsumie pomimo dobrych kart pokazywał niepewność przedsięwzięcia.Np.w wakacje mój synek miał stan zapalny spojówek, ja mimo, że na dziecko nie kładę,ale sprawdziłam w kartach,czy lekarz mu pomoże i mimo świetnych kart (rozkład zakończyła 6 buław) miałam w podsumie Ksiezyc. I faktycznie zapalenie przeszło, niedługo potem wróciło i w zasadzie leczyliśmy miesiąc, ale juz ok:)

U Ciebie sprawy się zakończą, ale jeszcze nie w tym tygodniu...

Napisano (edytowane)

10 Pucharów, 6 Pucharów, Giermek Buław suma Ksieżyc

Moim zdaniem masz duże szanse. Niejednokrotnie wychodził mi księżyc obok dobrych kart i w podsumie 2 raz i ostatnio wskazał spełnienie marzeń.

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Paź Buław to bodajże też zdany egzamin. To chyba zmieścisz się w tym tygodniu.

Napisano

nooo! mówiłam,że księżyc to też karta spełnionych marzeń, życzeń :) jeśli koło niego są dobre karty to to są marzenia :)