x-latek Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Dziś zrobiłem sobie celtycki na mą sytuację - jak się ona będzie dalej rozwijać na przestrzeni następnych 2-3 miesięcy. W sumie to wychodzi - do końca tego kalendarzowego roku. Nie chcę tu przenudzać całym rozkładem, więc podam karty których nie rozumiem, bo reszta kart z krzyża jest dla mnie wystarczająco zrozumiała. Co jest za mną? - Król Buław To jest dobra karta, ale to już było. KB to przedsiębiorczość, działanie, pomoc. Więc w związku z tym co? Nie mogę oczekiwać więcej na pomoc? Czy już nie będę więcej aktywny w swych obronnych działaniach o utrzymanie mego przyzwoitego bytu? Przecież to nie ma sensu! Tym bardziej, że ogół informacji otrzymanych z tego krzyża jest dla mnie pozytywny. Przez co będę musiał przejść? - 7 Pucharów Będę dalej swą głową w chmurach? Dalej roztaczał przed sobą swe nierealne wizje? Dalej będę oderwany od rzeczywistości mimo mej prawdziwej powagi sytuacji? Dalej będę siedział w necie (między innymi na tym forum)? Coś takiego na pewno nie sprzyja pozytywnym działaniom w realnym świecie. Więc moim zdaniem też to nie ma sensu. Ot, tylko tyle. Jeśliby jednak ktoś potrzebował całego rozkładu, to tym razem nie będę miał problemu wrzucić go. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 wrzuć lepiej caly, bedzie wiadomo dlaczego te pozycje są akurat takie. Bez całości wyrywkowo jedynie ogolnikami można "sypać". Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Po tych dwoch kartach powiedzialabym, ze jestes dosc hardy, uparty i bardzo lubisz, zeby bylo tak, jak chcesz. Nie zawsze patrzac czy to ma pokrycie w rzeczywistosci. Jestes ogolnie dumny, skory do dzialania, ciezko Ci sie podporzadkowac komus czy pojsc na kompromis. To o Krolu. Natomiast co do 7 Kielichow to tu zwyczajnie musisz wziac zycie w garsc, przestac bujac w oblokach, uciekac od rzeczywistosci, nawet jezeli nie jest ona rozowa. Masz zaczac konkretniej dzialac. W sumie masz ku temu potencjal, jako Bulawowy. Wykorzystaj go. I... tak... caly rozklad byloby milo zobaczyc, moze nieco jeszcze inne swiatlo by rzucilo to. Cytuj
bridaa Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 a to drugie pytanie, to jaka pozycja w krzyżu? szósta - przyszłość? Cytuj
x-latek Napisano 10 Października 2013 Autor Napisano 10 Października 2013 a to drugie pytanie, to jaka pozycja w krzyżu? szósta - przyszłość? Pozycja 6. - co przede mną? Czytałem już post Sacral, ale nie będę zmieniał tu mej oryginalnej myśli. Niech już tak to zostanie. 1. Moja sytuacja - 10 Mieczy Nie mogę odbić się od dna. Jednak jakieś tam światełko w ciemnym tunelu widać, to tak w/g tej karty. 2. Co mi przeszkadza? - 5 Pucharów Poczucie straty tego co miałem, me rozgoryczenie. Szczególnie to nie widzę konkretnego wyjścia z tej sytuacji. 3. Dlaczego pytam? - 8 Mieczy Już widać po karcie dlaczego. 4. Co jest za mną? - Król Buław Właśnie, co jest za mną? Moja energia, chęć do działania, do walki z przeciwnościami? Pomoc mi była i więcej już jej nie będzie? No nie, to nie ma sensu na tle następnych kart. Gdyby jeszcze ten Król był odwrócony to szło by to zrozumieć jakoś. 5. Jakie energie otaczają mnie? - Umiarkowanie Energie sprzyjające mi. Tworzące sytuacje do wybalansowania, tylko że odbywa się to wolno lub trzeba jeszcze poczekać na konkretnie sprzyjające energie. 6. Co jest przede mną? - 5 Buław Me działania, zmagania w mej obronie. Stresy (uh! Jak ja mam już tego dość, a tu jeszcze nie koniec). Słowem - walka. 7. Moje obawy - Papież Moje nieuregulowane sprawy finansowe. 8. Inni/wpływ innych na mą sytuację - Królowa Pucharów Jakaś empatyczna blond kobieta nawinie się. Nie wiem czy ją znam czy nie. 9. Przez co będę musiał przejść? - 7 Pucharów Mrzonki u mnie w głowie? Bujanie w obłokach mimo powagi sytuacji? Będę liczył na rozwiązanie się sytuacji samej, ot tak, samej przez siebie, nie przykładając się do tego? Też co tu napisałem teraz to nie ma sensu. 10. Rezultat - Paź Monet Coś otrzymam. Czy pracę czy jakoś tam inaczej w inny sposób... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi