Skocz do zawartości

Rozkład na 3 karty: dalsze zachowanie osoby po spotkaniu

Cairo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

postawiłem na prosty rozkład na 3 karty. Pytanie dotyczyło o dalsze zachowanie osoby wobec mnie (dodam, że nie utrzymuję z tą osobą kontaktu od ponad 8 miesięcy). Wyciągnąłem:

królowa mieczy, 9 mieczy, 10 mieczy

Interpretuję to w ten sposób, że odetnie się ponownie mimo, że w krótszej (2 karta) i dłuższej perspektywie (3 karta) będzie cierpieć.

Aby się upewnić dodałem do każdej karty jej uczucia wobec mnie po spotkaniu i wyszło odpowiednio: 8 monet, 3 monety i słońce. Z interpretacją pierwszej karty mam problem. Jeżeli chodzi o drugą to jest to dla mnie karta rozważań i mętliku w głowie, jednak w zestawieniu z kartą 9 mieczy i późniejszej 10 mieczy (cierpienia) te rozważania wobec mnie idą w pozytywnym kierunku (karta słońce).

Będę wdzięczny za pomoc w interpretacji :)

Napisano

Kontakt zostanie urwany, kobieta jest zła a tobie bedzie przykro, co do drugiego pytania to nie za bardzo rozumiem.

Napisano

Pani nie bedzie kontynuowala kontaktu a w uczuciach, zrobi wszystko, zeby nie ulegly zmianie.

Slonce nie powoduje ruchu, zmian. Utrwala to, co jest.

Napisano

Pytanie dotyczyło o dalsze zachowanie osoby wobec mnie

królowa mieczy, 9 mieczy, 10 mieczy - nic nie zrobi. Nic tutaj nie wskazuje na ruch, za to jest dużo oziębłości.

Napisano

Hm, szczerze powiedziawszy trochę tego nie czuję. Intuicja inaczej mi podpowiada (na tyle na ile potrafię ją oderwać od myślenia życzeniowego). Zgadzam się z Wami jeżeli chodzi o pierwsze 3 karty, ale jak dla mnie jest to postawa zewnętrzna tej osoby. Żeby się upewnić postawiłem więc rozkład krzyż celtycki na związki i relacje aby zobaczyć jak wygląda sytuacja trochę szerzej.

1. Rys osoby o którą pytamy - 6 pucharów - osoba z przeszłości powracająca co jakiś czas, która bardzo silnie oddziaływała na nasze życie w przeszłości (pojawienie się Maga w rozkładzie)

2. Nasz stosunek do niej - król mieczy - zdroworozsądkowe myślenie, kontrola nad emocjami, pokazywanie autorytetu

3.Świadoma postawa tej osoby wobec nas - 4 denarów - skąpość w uczuciach, nie mówienie tego co naprawdę się myśli, upór w swoich postanowieniach

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas - Świat - nadal tutaj istnieją pozytywne uczucia

5. Przeszłość relacji/znajomości - Mag - bardzo silna relacja, która wiele znaczyła w moim życiu

6. Najbliższa przyszłość - Siła - i ja interpretuje to jako odżycie tej relacji, ale na początku bardziej na płaszczyźnie seksualnej

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa - 7 pucharów - myślę, że ma trochę nierealne oczekiwania co do związków

8. Wpływ innych osób - 4 buław - otoczenie raczej nie będzie sprzyjać tej znajomości, znowu to jest dla mnie potwierdzenie, że może z tego być tylko romans

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji - Wisielec - konieczność rezygnacji z czegoś na czym nam zależy, zaczynania wszytskiego od początku

10. Dalsza przyszłość - Królowa Pucharów - imo przy przezwyciężeniu lęków i obaw jest szansa na happy end

a jak Wy to widzicie?

Napisano

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas - Świat -> a może też być tak, że ma już własny świat

6. Najbliższa przyszłość - Siła -> ujarzmisz swoje kociątko.

8. Wpływ innych osób - 4 buław -> będzie, ale to w mojej talii ciepła karta, więc negatywów bym się tu nie dopatrywała :)

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji - Wisielec -> brak ruchu, zastój, nudy...albo wywrócenie świata do góry nogami

Napisano

1. Rys osoby o którą pytamy - 6 pucharów

- Pani jest Ci znana z przeszłości, ta karta mówi też, że możecie się spotkać

2. Nasz stosunek do niej - król mieczy

- podchodzisz bardzo racjonalnie i trzeźwo, wszystko zaplanowałeś i zamierzasz to osiągnąć, nie zamierzasz się uginać ani zmieniać swoich postanowień,

dasz jej pod rozwagę to, co masz jej do zaoferowania.

3.Świadoma postawa tej osoby wobec nas - 4 denarów

- Ona zachowuje neutralną postawę, niczego nie oczekuje od ciebie, chce zachować poczucie bezpieczeństwa .

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas - Świat

- dla niej rozdział z Tobą jest zamknięty

5. Przeszłość relacji/znajomości - Mag

- ktoś zainicjował kontakt, ma plan działania i mocno wierzy w jego realizację - wygląda to na ciebie/Król Mieczy/

6. Najbliższa przyszłość - Siła

- Pani jest nieugięta w swojej postawie, a Ty będziesz się musiał nieźle starać aby ją zmienić

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa - 7 pucharów -

- będzie raczej zdezorientowana i nie bardzo wiedząca, czego od niej oczekujesz - choć pojawi się w niej pewnego rodzaju sentyment, rozmarzenie..

8. Wpływ innych osób - 4 buław

- wspólnych znajomych? jest pozytywny, akceptują bez wtrącania się w wasze sprawy

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji - Wisielec -

- nie jest gotowa na dzień dzisiejszy, potrzebuje czasu na przemyślenia, musi dojrzeć

10. Dalsza przyszłość - Królowa Pucharów

- tęsknota jakaś z jej strony jest/ widać to też w 7 puch/ - ale może to trzymać w sobie.

/ 4 den, Świat, Wisielec, Siła/ to wg mnie karty mówiące, że Ona NIE CHCE zmieniać, burzyć swojego świata/ mimo sentymentu do ciebie

Może twoja postawa Króla Mieczy,Maga - nie wzbudza w niej zaufania??? - może się już dawniej sparzyła i stąd ta postawa zachowawcza u niej?

Napisano
Witam,

postawiłem na prosty rozkład na 3 karty. Pytanie dotyczyło o dalsze zachowanie osoby wobec mnie (dodam, że nie utrzymuję z tą osobą kontaktu od ponad 8 miesięcy). Wyciągnąłem:

królowa mieczy, 9 mieczy, 10 mieczy

Nic nie bedzie dobrego, tylko zakonczenie, poddanie sie, depresja oraz zal, i dystans. Albo tarot powiedzialo ty, ze to sie juz zakonczylo (10 mieczy), ze byl zal. Pozdrawiam serdecznie.