Lee_Loo Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Śniło mi się, że wybuchła III wojna światowa. Ukrywaliśmy się i mieliśmy świadomość, że za niedługo skończy się jedzenie. Trzeba było racjonalizować zapasy i zdobyć nowe. Ruszyłam na ulicę zobaczyć czy w zdemolowanych i opustoszałych sklepach nie ma jakichś puszek, jakiegoś jedzenia. Na ścianie zobaczyłam ruchomy obraz - to był znikający symbol Izraela. Wiedziałam co to oznacza - Izrael znikał z powierzchni ziemi... Co myślicie? Cytuj
auris81 Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Witam Moim zdaniem wydarzylo sie cos w Twoim zyciu,co zburzylo Twoj spokoj i wewnetrzny porzadek (jakies nagle,wstrzasajace zdarzenie).Czesto sie mowi,ze wybuchla wojna,czyli konflikt miedzy kims lub czyms. Na szczescie nie czekasz biernie,az zbraknie Ci mozliwosci i sil do dzialania,tylko wychodzisz i szukasz rozwiazania. Przypuszczam,ze w obliczu tej trudnej sytuacji zaczynasz tracic wiare i znika ona w Twoich oczach. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi