Skocz do zawartości

praca-awans

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W mojej pracy jest szansa/konkurs dot przejścia na inne, dość dobre stanowisko. Biorę udział w tym konkursie.

Pytanie do kart:

Czy uda mi się dostać pracę na tym stanowisku?

4 buław, kochankowie VI, rycerz pucharów-> mag I

powinno się udać, choć chyba będą się wahać kogo wbrać, w rycku widać moją determinację.

Bardzo proszę o Wasze zdanie, dzięki!

Napisano

Panna Dorotka niedawno pisała w Rozmówkach Okołotarotowych czy gdzieś tam, że 4 Buławy mówią też o tym, jak cieszyć się z tego co masz! To tak mi się przypomniało teraz. Kochankowie - w tym wypadku to też nie jest jakaś konkretna karta. Rycerza Pucharów nie rozumiem tutaj. W podsumie masz dobrą kartę. Jeszcze w/g HB masz tam Koło i Maga. Jednak stawiam na to, że nie uda Ci się, ale daj Ci Boże! Przecież mogę się mylić.

Napisano
4 buław jest też kartą docenienia w pracy i wyróżnienia:P

I bądź tu mądry teraz...

Napisano

Wg mnie wybiorą jakiegoś kolesia młodego :(. Też mi się wydaje, że 4 buław to jednak takie zamknięcie w tym co się już ma, kochankowie ciężka decyzja i ostatecznie wybiorą tego Rycerza Pucharów wg mnie i to jest jeszcze podkreślone w Magu w podsumie.

Ale życzę Ci jak najlepiej, może się uda!!! :) Trzymam kciuki.

Napisano

Masz duże szanse, widać, że bardzo tego chcesz. Optymistycznie widzę w tym rycerzu pucharów przemieszczenie się (w tym przypadku na inne, lepsze stanowisko), to też zwiastuje dobre wiadomości. Mag jako rozpoczęcie nowych działań.

Przeszło mi też przez myśl, że mogą Ci zaproponować inne stanowisko, niekoniecznie to, o które teraz się starasz...

Napisano

Czy uda mi się dostać pracę na tym stanowisku?

Dość dziwne karty Ci wyszły na awans w pracy, bardziej pasują na relację uczuciową :flamenco:

- chyba, że ta cała sprawa konkursu sprowadza się właśnie do jakichś bliższych relacji z kimś, kto będzie dokonywał wyboru spośród kandydatek?

Takie było moje pierwsze wrażenie, jak spojrzałam na karty, tym bardziej, że

- 4 buław jest kartą spełnienia i radowania się osiągnięciami- ona zamyka rozdział pewnego etapu - na zasadzie - w końcu mam to, do czego dążyłam.

Jeśli więc ten awans był twoim zamierzeniem, to karty dały Ci bardzo szybką odpowiedź - MASZ to jak w BANKU -

- ale nadal coś mi tu nie gra, bo reszta kart albo potwierdza, że właśnie tak się miało się stać bez żadnej walki - ALBO chodzi tu zupełnie o coś/kogoś innego.

- może coś ustawione, a cała reszta to pozory?

Bardzo jestem ciekawa odbioru kart przez innych.

Napisano

obstawiam na tak. Kochankowie mogą oznaczać tutaj związek, w tym przypadku stanowisko-panna.marta. Buławy to działanie, ale tutaj postacie tylko świętują. Rycerz pucharów... Kielichy to emocje, tutaj pewnie pozytywne, zapewne ktoś przyniesie Ci dobrą wiadomość, która Cię uraduje i to by mogło się łączyć z czterema kijami.

Napisano

Dziękuję za wpis, nie ma to nic wspólnego z uczuciami :) Nie znam tak za dobrze Pani kierownik tego działu,ale mam z nią w miare dobry kontakt i chyba mnie już troszkę polubiła. Czy ustawiany?Trudno mi powiedzieć,mam nadzieję,że nie :)

• 3 tygodnie później...