Farfalla209 Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Czy zdam teorię? Kapłan V (O) . 5 Buław . 10 Buław -> Sąd ostateczny Nie będzie łatwo, ale jeśli się przyłożę to zdam. Czy zdam praktykę? Śmierć XIII (O) . Mag I . 3 Mieczy -> Gwiazda XVII Podejrzanie dobre karty. Wydaje mi się, że są bardzo duże szanse, że zdam, ale nie obejdzie się bez jakiś drobnych problemów... Jak mi pójdzie na placu? Cesarz IV . Cesarzowa III . Rycerz Mieczy Bez problemów.. Jakie pułapki / na co zwrócić uwagę na mieście? Kapłan V (O) . 6 Mieczy (O) . 9 Pustenik (O) -> Sąd Ostateczny XX Hmm... Kapłan to chyba zachować spokój... 6 Mieczy to być zdecydowaną i ostrożną jednocześnie... Chyba też pamiętać by komunikować egzaminatorowi o swoich zamiarach . Pustelnik... Myśleć o całej sytuacji a nie skupiać się na sobie, chyba coś takiego... Sąd Ostateczny zachować głowę na karku.. Cytuj
panna.marta Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Czy zdam teorię? Kapłan V (O) . 5 Buław . 10 Buław -> Sąd ostateczny Nie wiem czy sąd to nie podejście od nowa po zakończeniu. Nie podoba mi się ten odwrócony kapłan, to tak jakbyś nie dokońca się do czegoś przyłożyła, nie respektowała czegoś Czy zdam praktykę? Śmierć XIII (O) . Mag I . 3 Mieczy -> Gwiazda XVII odwrócona śmierć, to karta straty, wydaje mi się,że będziesz trochę zła na siebie w tej 3 mieczy Jak mi pójdzie na placu? Cesarz IV . Cesarzowa III . Rycerz Mieczy rycerz mieczy mocno się nad czymś zastanawia, więc zwróć uwagę na jakieś szczegóły Jakie pułapki / na co zwrócić uwagę na mieście? Kapłan V (O) . 6 Mieczy (O) . 9 Pustenik (O) -> Sąd Ostateczny XX jakiś brak doświadczenia, 6 mieczy odwr kojarzy mi się z duzym stresem z ktorego można stracić głowę, odwrócony pustelnik podąrza złą drogą. Kocha ćwicz dużo!!!! Cytuj
x-latek Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Czy zdam teorię? Kapłan V (O) . 5 Buław . 10 Buław -> Sąd ostateczny Oj, ten odwrócony Kapłan to chyba mówi o tym że nie będziesz odpowiadała na pytania tak jak się powinno odpowiadać, znaczy się błędnie. 10 Buław, że okaże Ci się za trudny ten egzamin. Jeszcze nie zdałaś teorii a pytasz się już o egzamin z jazdy. To jest za wcześnie na takie pytanie, uważam. To nie ma sensu. Być może odwrócona Śmierć z początku drugiego rozkładu mówi, żeby dać sobie spokój z takim pytaniem, że jeszcze tu nic się nie zmieniło na tyle, żeby o to pytać/jeszcze jesteś w za dużym impasie. A tak żeby przełamać moją wróżbę to się po prostu więcej ucz:icon_smile: Cytuj
Farfalla209 Napisano 10 Października 2013 Autor Napisano 10 Października 2013 Mam tego samo dnia teorię i praktykę, dlatego zapytałam o obydwa . Nom zobaczymy jak będzie, też mi się średnio podoba ten Kapłan odwrócony, ale powinno być dobrze Cytuj
x-latek Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 (edytowane) Mam tego samo dnia teorię i praktykę, dlatego zapytałam o obydwa . Nom zobaczymy jak będzie, też mi się średnio podoba ten Kapłan odwrócony, ale powinno być dobrze O takim czymś to jeszcze nie słyszałem. Teoria i praktyka w tym samym dniu hmm... Oczywiście, cała nadzieja w Tobie samej, a nie w kartach. Kartami też nie ma co sugerować się tylko robić swoje, a co ma być to będzie. Więcej ucz się teorii, a w dzień egzaminu postaraj się być maksymalnie skoncentrowana na celu. EDIT: No ale jak nie zdasz teorii to Cię niedopuszczą przecież do jazdy... Edytowane 10 Października 2013 przez x-latek Cytuj
panna.marta Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 zawsze można było, tylko po zdanej teroii można było od razu przystąpić. A ponieważ kiedyś teorią była raczej formalnością, to szło się od razu i tak:D Cytuj
x-latek Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 zawsze można było, tylko po zdanej teroii można było od razu przystąpić. A ponieważ kiedyś teorią była raczej formalnością, to szło się od razu i tak:D A to coś nowego mi. Nie wiedziałem o tym. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Przede wszystkim wypocznij przed egzaminem, nie bierz na sobie za dużo, skup się i jednak powtórz tę teorię... A o egzamin praktyczny zapytaj po teorii, za wcześnie na to pytanie (nawet jeśli masz w tym samym dniu) albo po prostu zdaj się na siebie, pamiętaj, że nikt za Ciebie się nie przygotuje Powodzenia! Cytuj
panna.marta Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Teraz jeszcze mi przyszła do głowy jedna myśl. Odwrócony kapłan. kaplan to przede wszstkim oznaka inteligencji i dużego doświadczenia. Człowieka, ktory się kieruje zasadami, przepisami wynikającymi z jakiś narzuconych norm i doświadczeń życiowych. Więc taka moja wskazówka- jak będziesz rozwiązywała zadania na egzminie, to kieruj się doświadczeniem jakie masz, przypominaj myślami drogę, którą jeździłaś i jak się wtedy zachowywałaś w danej sytuacji. Muszę Ci powiedzieć,że ja tak właśnie robiłam na swoim egzaminie. Jak miałam pytanie i obrazek lub filmik, to moja pierwszą myślą było odwołanie do kodeksu, drugą moje doświadczenia z jazd. I powiem Ci,że to pomogło. Oczywiście z zastosowaniem szybkiej rekacji, bo ten egz niestety jest na czas. Powodzenia. Cytuj
Farfalla209 Napisano 26 Października 2013 Autor Napisano 26 Października 2013 WERYFIKACJA: Teoria Kapłan V (O) . 5 Buław . 10 Buław -> Sąd ostateczny Teoria zdana, ale nie obeszło się bez problemów. Koleś, który przeprowadzał teorię był nadzwyczaj gadatliwy i łaził nam i się gapił na to jak rozwiązujemy (Kapłan odwrócony?) przez co musiałam walczyć (5 i 10 buław) o koncentrację mocno, nawet jedno pytanie za 3pkt (!!!) ominęłam przez to, ale na szczęście reszta poszła na tyle dobrze, że to nie zaważyło. Praktyka Śmierć XIII (O) . Mag I . 3 Mieczy -> Gwiazda XVII Szanse na zdanie faktycznie były bardzo duże, byłam bardzo spokojna i opanowania i pewna swoich umiejętności (Mag), instruktor i pogoda mi sprzyjali (Gwiazda), jednak niestety zrobiłam głupi błąd, który okazał się bardzo istotny. Ucieszona całkowicie pustą drogą zamiast zatrzymać się na STOPie, nie wyhamowałam do końca tylko zmniejszyłam prędkość do paru km/h i widząc totalne pustki pojechałam dalej . Niestety nie do zaakceptowania, STOP to STOP . panna.marta tutaj słuszna interpretacja Twoja była, że nie zdane Plac Cesarz IV . Cesarzowa III . Rycerz Mieczy Bez problemów Dzięki za interpretacje! Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 szkoda, ale gratuluję teorii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi