Skocz do zawartości

zakochałam się :) przyszłość zwiazku

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1 - trwałość związku

KRÓL BUŁAW- hmmm myślę ze zwiazek bedzie trwały bo pan bedzie dolewał oliwy do ognia

2 - szanse na małżeństwo

RYCERZ BUŁAW- myślę,że są, ale w tej chwili rządzi namiętność

3 - szanse na dziecko

KRÓLOWA KIELICHÓW- są będę się czuła kochana

4 - jakość związku (czy w ogólnym odczuciu będzie udany?)

GŁUPIEC- zaczynanie wszystkiego od początku, poznawanie siebie

5 - mocne strony związku

GWIAZDA- miłość

6 - słabe strony związku

5 KIELICHÓW- jestem szcześliwa ale myślę i tęsknię za kimś innym...

Napisano

1, 2

Pan przystojny i napalony seksualnie na ciebie, to może być bardzo przyjemna i zmysłowa znajomość, ale niestała - małżeństwa niet.

3, 4

Uważaj na wpadkę i nie trać głowy przy panu!

- bo możesz płakać - 5 pucharów - a nadzieja to za mało /Gwiazda/

Napisano (edytowane)

1 - trwałość związku

KRÓL BUŁAW -> nie ma mocnego podłoża, tylko przyjemność.

2 - szanse na małżeństwo

RYCERZ BUŁAW -> buławy dla mnie nie mówią o czymś trwałym, w końcu to tylko ogień, który może zgasnąć w każdej chwili.

3 - szanse na dziecko

KRÓLOWA KIELICHÓW -> są szanse, królowa coś trzyma, ale możesz też płakać(woda), bo się rozczarujesz.

GŁUPIEC -> głupiec to dziecko jeszcze, szczęśliwe, nie mające zobowiązań, patrzące optymistycznie w przyszłość, no i jest sam na tej karcie(nie licząc psa). Biorąc jeszcze pod uwagę punkt 1. nadal nie widzę mocnego fundamentu. Może też mówić o tym, że bierzesz sprawy w własne ręce(kobieta na karcie trzyma dzbany i dostarcza wody do jeziora i rzeki).

5 - mocne strony związku

GWIAZDA -> nadzieja, że coś z tego wyjdzie, jest światełko w ciemnościach, ale znajduje się zbyt daleko od nas, abyśmy mogli go uchwycić.

6 - słabe strony związku

5 KIELICHÓW -> samotność, ale taka emocjonalna, tzn. możesz być z nim, ale będziesz odczuwać pustkę.

W ogólnym podsumowaniu powiedziałabym, że czeka Cię samotność, na każdej karcie, którą wyciągnęłaś postacie są same, nikt im nie towarzyszy.

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Witaj,

1 - trwałość związku

KRÓL BUŁAW- hmmm myślę ze zwiazek bedzie trwały bo pan bedzie dolewał oliwy do ognia

Oj mysle ze to nie bedzie raczej zwiazek na dlugie lata. To palki, cos dzieje sie szybko ale niekoniecznie trwale (na dlugielata), pan bedzie napewno czul sie przy tobie jak mezczyzna, i bedzie patrzyl po dkatem przyciagania fizycznego szczegolnie (palki - sprawy seksualne). On moze byc rola dominujaca w tej relacji, itp.

2 - szanse na małżeństwo

RYCERZ BUŁAW- myślę,że są, ale w tej chwili rządzi namiętność

Oj nie, rycerz palek to nie malzenstwo, to raczej ochota na romans, na cos co jest szybkie i nietrwale, bo to karta niecierpliwosci, namietnosci, porywow emocji, itd.

3 - szanse na dziecko

KRÓLOWA KIELICHÓW- są będę się czuła kochana

Jak nie bedziesz ostrozna to zostaniesz matka....tutaj pytamy o dziecko, juz nie o to czy bedziesz sie czula kochana.

GŁUPIEC- zaczynanie wszystkiego od początku, poznawanie siebie

To moze byc relacja dosc niedojrzala (glupiec), gdzie ciagle jest cos nowego (glupie - poczatek).

5 - mocne strony związku

GWIAZDA- miłość

Tak, albo tylko nadzieja na milosc w tym zwiazku.

6 - słabe strony związku

5 KIELICHÓW- jestem szcześliwa ale myślę i tęsknię za kimś innym...

Ze cos sie w tym zwiazku moze rozbic, cos nie wyjdzie, na karcie mamyczlowieka pograzonego w zalobie, bo cos mu nie wyszlo.

Mozna powtorzyc rozklad za jakis czas, pozdrawiam serdecznie.

Napisano

według mnie widać tutaj przyciąganie się wzajemne,połączenie energetyki seksualnej tez duże..acz kolwiek jakość nie najlepsza w GŁUPCU według mnie..to raczkujące,początek drogi....myślę,że Pan atrakcyjny i korzysta z własnych wdzięków względem kobiet..

Napisano

Pan ognisty, temperamenty, ale... z takich, co dla nich wazna adrenalinka jest, dobry seks. Jak mija i zwiazek stabilizuje sie, to pozostaje po nich tylko kurz.

Tu jak pisala niiwa... uwazaj na wpadke, bo bardzo po tych kartach mozliwa.

Ostatecznie przyjdzie Ci zmierzyc sie z prawda i stwierdzisz, ze Wasze oczekiwania i wyobrazenia na temat tej znajomosci rozmijaly sie zbyt bardzo

Napisano

Przyłączam się do opinii innych tutaj. Król Buław w swej jurności nie zna granic. Potrafi wprowadzić kobietę w taki stan zapomnienia że faktycznie może okazać się owocem tego dziecko. I wtedy to okaże się ta jakość tego związku (Głupiec - dziecko), jednocześnie nieodpowiedzialność samego partnera. Tu nie widać bycia razem. A ta Gwiazda to tylko takie obiecanki-cacanki na przyszłość, być może tylko Twoje, tak już biorąc pod uwagę ogół kart.

Powtarzam za innymi - uważaj na wpadkę, jeśli nie chcesz zostać panną z dzieckiem.