Gość AngeloYasmine Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Spodobał mi się ten krótki rozkład tarocistki doradcy ,znajomość kilkumiesieczna nie chciałam znowu robić tajna kieszeń i rtg więc stwierdziłam że spróbuję nowych prostych rozkładów .....Pierwszy rozkłąd tarocistki doradcy drugi znaleziony w internecie Czy on Cię kocha? król buław---no może to nie jest uczucie ale pożądanie duże chce z Tobą być? arcykapłanka--hmhm chyba co zamierza w stosunku do Ciebie? 4 buławy--stały związek?? Aby dokładnie wiedzieć czy ma to sens ich związek znalazłam fajny rozkład Jak on ocenia jej fizyczność. Świat--jako kobiecą ,zmysłową Jak on ocenia jej intelekt. as buław--ognisty szybko podejmuje decyzje Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław--no seksualne jak nic Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec kurde tutaj zgłupiałam dać nowy początek niewinność ...... szalenie seksualne karty wyszły fakt chyba coś będzie z tej realcjii A jak wy widzicie??? Edytowane 11 Października 2013 przez AngeloYasmine literówka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Października 2013 Maestro Napisano 11 Października 2013 Czy on Cię kocha? król buław---on sie przy Tobie czuje super męski,fajny chce z Tobą być? arcykapłanka-nie wiadomo, do tego tzreba cierpliwości co zamierza w stosunku do Ciebie? 4 buławy--patrząc na powyższe on chce romansu Aby dokładnie wiedzieć czy ma to sens ich związek znalazłam fajny rozkład Jak on ocenia jej fizyczność. Świat--masz wszystko na swoim miejscu, że pewnie wielu chciałoby Ciebie mieć Jak on ocenia jej intelekt. as buław--poprzez Twój temperament, szybko gadasz, dużo wiesz Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław--pociągasz go Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec podejdź do sprawy na luzie:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 nioo hehehe nieźle Inez :)na luzie to ja podchodzę do niego:P Cytuj
panna.marta Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Czy on Cię kocha? król buław---kochać to chyba jeszcze nie, raczej chce nawiazać relację chce z Tobą być? arcykapłanka--ja myślę, że tak choć czeka na rozwój relacji co zamierza w stosunku do Ciebie? 4 buławy--stały związek to na pewno nie, ale myślę,że znalazł to czego szukał i liczy na to,że przy tobie odetchnie od tego i będzie się cieszył tym co zdobył Aby dokładnie wiedzieć czy ma to sens ich związek znalazłam fajny rozkład Jak on ocenia jej fizyczność. Świat--kobieta z perspektywami Jak on ocenia jej intelekt. as buław--dobrze, komunikatywna, z temperamentem Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław--podobasz mu się jako kobieta Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec - nie robić nic na siłę, puścić na luz, zacząć coś na nowo z uśmiehem W moim odczuciu nie ma tu za bardzo seksualnych kart, raczej takie które wskazują na to,że mu się podobasz i widzi w Tobie osobę z którą można się dogadać Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Czy on Cię kocha? król buław---kochać to chyba jeszcze nie, raczej chce nawiazać relacjęchce z Tobą być? arcykapłanka--ja myślę, że tak choć czeka na rozwój relacji co zamierza w stosunku do Ciebie? 4 buławy--stały związek to na pewno nie, ale myślę,że znalazł to czego szukał i liczy na to,że przy tobie odetchnie od tego i będzie się cieszył tym co zdobył Aby dokładnie wiedzieć czy ma to sens ich związek znalazłam fajny rozkład Jak on ocenia jej fizyczność. Świat--kobieta z perspektywami Jak on ocenia jej intelekt. as buław--dobrze, komunikatywna, z temperamentem Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław--podobasz mu się jako kobieta Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec - nie robić nic na siłę, puścić na luz, zacząć coś na nowo z uśmiehem W moim odczuciu nie ma tu za bardzo seksualnych kart, raczej takie które wskazują na to,że mu się podobasz i widzi w Tobie osobę z którą można się dogadać Dzięki Marta .....zobaczymy co będzie hehehe A dużo tutaj buław i jakoś mi przyszła energia seksualna hehe i król bław i królowa i 4 buławy coś co ma ogień ALe dziękuję za interpretację Cytuj
joana_o Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Panu ewidentnie podoba się fizyczność Angelo - bardzo:), ale jego Tobie również. Wasze rozmowy są interesujące i inspirujące. Pan chce relacji, chce wspólnie spędzać czas. W Głupcu widzę radę abyś po prostu spróbowała czegoś nowego - żyła pełnią życia, może chodzi tu o to, że sam Pan, jego nastawienie do życia, działania są w pewien sposób dla Ciebie nowością i wprowadzają chaos. No ale w końcu na początku był i zawsze będzie chaos;) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Panu ewidentnie podoba się fizyczność Angelo - bardzo:), ale jego Tobie również. Wasze rozmowy są interesujące i inspirujące. Pan chce relacji, chce wspólnie spędzać czas. W Głupcu widzę radę abyś po prostu spróbowała czegoś nowego - żyła pełnią życia, może chodzi tu o to, że sam Pan, jego nastawienie do życia, działania są w pewien sposób dla Ciebie nowością i wprowadzają chaos. No ale w końcu na początku był i zawsze będzie chaos;) Dzięki masz racje hehehe rozmowy są nie tylko inspirujące ale inteligentne cięte hehehe pozatym fakt chemia chema chemia heheh czas pokaże będę weryfikować.. Cytuj
emilr Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Czy on Cię kocha? król buław - pociągasz go, krew mu burzysz, chce działać. chce z Tobą być? arcykapłanka- nie wie jesczcze, nie ma skonkretyzowanych planów, ale myśli. Jesli nie masz rywalki. Jęsli jest inna Pani, to mogłąś wyjść w tej kapłance jako ta druga, którą niekoniecznie chce sie chwalic przed światem co zamierza w stosunku do Ciebie? - ja tu romansowo widzę. Poza tym chce z Tobą miło spedzać czas Aby dokładnie wiedzieć czy ma to sens ich związek znalazłam fajny rozkład Jak on ocenia jej fizyczność. Świat - na pewno duze wrażenie na nim zrobiłaś. Jesteś piękna, idealna dla niego Jak on ocenia jej intelekt. as buław- bystra, aktywna, pełna życia, temperamentu Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław- baardzo go krecisz Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec - pdejdź do niego bez uprzedzeń, bądź otwarta i czerp z tej znajomości jak najwiecej radosci. Bez naciskania Cytuj
Arshi Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Czy on Cię kocha? król buław-- tutaj jakby priorytetem byla cielesnosc mozliwe tez ze zaspokojenie ambicji np. zeby wyrwac panne chce z Tobą być? arcykapłanka--nie okreslil sie na moje co zamierza w stosunku do Ciebie? 4 buławy--chce z toba byc ale nie mysli o przyszlosci az tak Aby dokładnie wiedzieć czy ma to sens ich związek znalazłam fajny rozkład Jak on ocenia jej fizyczność. Świat--ladan kobieta moze majaca kilka meskich rys Jak on ocenia jej intelekt. as buław--wiglarna,pobudzajac jego Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław--znow fizycznosc Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec -- beztrosko bawic sie znajomoacia Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 ja tak pochodzę do tej znajomości co ma być będzie hehehe zobaczymy czas pokaże:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 te męskie cechy heheh to może charakteru:) bo powiedział mi że nie raz zachowuje się jak facet:P:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi