Skocz do zawartości

jakie są jego myśli i zamierzenia?

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano (edytowane)

Spodobał mi się ten krótki rozkład tarocistki doradcy ,znajomość kilkumiesieczna nie chciałam znowu robić tajna kieszeń i rtg więc stwierdziłam że spróbuję nowych prostych rozkładów .....Pierwszy rozkłąd tarocistki doradcy drugi znaleziony w internecie

Czy on Cię kocha? król buław---no może to nie jest uczucie ale pożądanie duże

chce z Tobą być? arcykapłanka--hmhm chyba

co zamierza w stosunku do Ciebie? 4 buławy--stały związek??

Aby dokładnie wiedzieć czy ma to sens ich związek znalazłam fajny rozkład

Jak on ocenia jej fizyczność. Świat--jako kobiecą ,zmysłową

Jak on ocenia jej intelekt. as buław--ognisty szybko podejmuje decyzje

Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław--no seksualne jak nic

Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec kurde tutaj zgłupiałam dać nowy początek niewinność ......

szalenie seksualne karty wyszły fakt chyba coś będzie z tej realcjii A jak wy widzicie???

Edytowane przez AngeloYasmine
literówka
  • Maestro
Napisano

Czy on Cię kocha? król buław---on sie przy Tobie czuje super męski,fajny

chce z Tobą być? arcykapłanka-nie wiadomo, do tego tzreba cierpliwości

co zamierza w stosunku do Ciebie? 4 buławy--patrząc na powyższe on chce romansu

Jak on ocenia jej fizyczność. Świat--masz wszystko na swoim miejscu, że pewnie wielu chciałoby Ciebie mieć

Jak on ocenia jej intelekt. as buław--poprzez Twój temperament, szybko gadasz, dużo wiesz

Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław--pociągasz go

Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec podejdź do sprawy na luzie:)

Gość AngeloYasmine
Napisano

nioo hehehe nieźle Inez :):)na luzie to ja podchodzę do niego:P

Napisano

Czy on Cię kocha? król buław---kochać to chyba jeszcze nie, raczej chce nawiazać relację

chce z Tobą być? arcykapłanka--ja myślę, że tak choć czeka na rozwój relacji

co zamierza w stosunku do Ciebie? 4 buławy--stały związek to na pewno nie, ale myślę,że znalazł to czego szukał i liczy na to,że przy tobie odetchnie od tego i będzie się cieszył tym co zdobył

Jak on ocenia jej fizyczność. Świat--kobieta z perspektywami

Jak on ocenia jej intelekt. as buław--dobrze, komunikatywna, z temperamentem

Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław--podobasz mu się jako kobieta

Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec - nie robić nic na siłę, puścić na luz, zacząć coś na nowo z uśmiehem

W moim odczuciu nie ma tu za bardzo seksualnych kart, raczej takie które wskazują na to,że mu się podobasz i widzi w Tobie osobę z którą można się dogadać

Gość AngeloYasmine
Napisano
Czy on Cię kocha? król buław---kochać to chyba jeszcze nie, raczej chce nawiazać relację

chce z Tobą być? arcykapłanka--ja myślę, że tak choć czeka na rozwój relacji

co zamierza w stosunku do Ciebie? 4 buławy--stały związek to na pewno nie, ale myślę,że znalazł to czego szukał i liczy na to,że przy tobie odetchnie od tego i będzie się cieszył tym co zdobył

Jak on ocenia jej fizyczność. Świat--kobieta z perspektywami

Jak on ocenia jej intelekt. as buław--dobrze, komunikatywna, z temperamentem

Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław--podobasz mu się jako kobieta

Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec - nie robić nic na siłę, puścić na luz, zacząć coś na nowo z uśmiehem

W moim odczuciu nie ma tu za bardzo seksualnych kart, raczej takie które wskazują na to,że mu się podobasz i widzi w Tobie osobę z którą można się dogadać

Dzięki Marta .....zobaczymy co będzie hehehe A dużo tutaj buław i jakoś mi przyszła energia seksualna hehe i król bław i królowa i 4 buławy coś co ma ogień:) ALe dziękuję za interpretację

Napisano

Panu ewidentnie podoba się fizyczność Angelo - bardzo:), ale jego Tobie również:). Wasze rozmowy są interesujące i inspirujące. Pan chce relacji, chce wspólnie spędzać czas.

W Głupcu widzę radę abyś po prostu spróbowała czegoś nowego - żyła pełnią życia, może chodzi tu o to, że sam Pan, jego nastawienie do życia, działania są w pewien sposób dla Ciebie nowością i wprowadzają chaos. No ale w końcu na początku był i zawsze będzie chaos;)

Gość AngeloYasmine
Napisano
Panu ewidentnie podoba się fizyczność Angelo - bardzo:), ale jego Tobie również:). Wasze rozmowy są interesujące i inspirujące. Pan chce relacji, chce wspólnie spędzać czas.

W Głupcu widzę radę abyś po prostu spróbowała czegoś nowego - żyła pełnią życia, może chodzi tu o to, że sam Pan, jego nastawienie do życia, działania są w pewien sposób dla Ciebie nowością i wprowadzają chaos. No ale w końcu na początku był i zawsze będzie chaos;)

Dzięki masz racje hehehe rozmowy są nie tylko inspirujące ale inteligentne cięte hehehe pozatym fakt chemia chema chemia heheh czas pokaże będę weryfikować..

Napisano

Czy on Cię kocha? król buław - pociągasz go, krew mu burzysz, chce działać.

chce z Tobą być? arcykapłanka- nie wie jesczcze, nie ma skonkretyzowanych planów, ale myśli. Jesli nie masz rywalki. Jęsli jest inna Pani, to mogłąś wyjść w tej kapłance jako ta druga, którą niekoniecznie chce sie chwalic przed światem

co zamierza w stosunku do Ciebie? - ja tu romansowo widzę. Poza tym chce z Tobą miło spedzać czas

Jak on ocenia jej fizyczność. Świat - na pewno duze wrażenie na nim zrobiłaś. Jesteś piękna, idealna dla niego

Jak on ocenia jej intelekt. as buław- bystra, aktywna, pełna życia, temperamentu

Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław- baardzo go krecisz

Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec - pdejdź do niego bez uprzedzeń, bądź otwarta i czerp z tej znajomości jak najwiecej radosci. Bez naciskania

Napisano

Czy on Cię kocha? król buław-- tutaj jakby priorytetem byla cielesnosc mozliwe tez ze zaspokojenie ambicji np. zeby wyrwac panne ;)

chce z Tobą być? arcykapłanka--nie okreslil sie na moje

co zamierza w stosunku do Ciebie? 4 buławy--chce z toba byc ale nie mysli o przyszlosci az tak

Jak on ocenia jej fizyczność. Świat--ladan kobieta moze majaca kilka meskich rys

Jak on ocenia jej intelekt. as buław--wiglarna,pobudzajac jego

Jakie uczucia wobec niej żywi. krolowa buław--znow fizycznosc :)

Rada dla pytającej, by uczynić tę znajomość bardziej satysfakcjonującą głupiec -- beztrosko bawic sie znajomoacia

Gość AngeloYasmine
Napisano

ja tak pochodzę do tej znajomości co ma być będzie hehehe zobaczymy czas pokaże:)

Gość AngeloYasmine
Napisano

te męskie cechy heheh to może charakteru:) bo powiedział mi że nie raz zachowuje się jak facet:P:P