Cicha23 Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 1. 9 pucharów, 2 miecze, Pustenik IX Wydaję mi sie, że ten zdam podobno miecze są dobre na egzaminy. Choć słyszałam, że jak wychodzi 9 pucharow to moze brakowac niewiele. 2. As mieczy, 7 mieczy, Wieża XVI Ten nie. Chyba w tym będę kombinować. Cytuj
panna.marta Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 1. 9 pucharów, 2 miecze, Pustenik IX -> moc VIII Powinnaś zdać, choć troszkę się będziesz nad czymś głowiła, mimo to zdasz 2. As mieczy, 7 mieczy, Wieża XVI-> kapłanka II Czuję,że z tym będzie ciężk, możesz sobie z czymś nieporadzić Cytuj
Cicha23 Napisano 11 Października 2013 Autor Napisano 11 Października 2013 A przy pierwszym to 8 powinno byc Sprawiedliwość, 11 to Moc. Czy to w tym przypadku zmienia znaczenie wrozby na gorsze czy lepsze? Cytuj
panna.marta Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 to wtedy by oznaczało,że tak jak się postarasz tak zdasz. Ale i tak masz dobre karty na niego. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 1. 9 pucharów, 2 miecze, Pustenik IX Na tym egzaminie musisz się bardzo skupić i zdasz go. 2. As mieczy, 7 mieczy, Wieża XVI Myślę, że pójdziesz nie do końca przygotowana na ten egzamin i przez to możesz go nie zdać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi