atka5 Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Witam moi kochani cieplutko! Dopiero zaczynam swoją przygodę z tarotem i jestem bardzo ciekawa jak inni zinterpretują moje karty. Pytanie do kart czy między nami (chodzi o mnie i mojego znajomego) możliwy jest jakiś flirt? Może romans? wyszły takie karty Siła, 5 buław, 9 pucharów Kochankowie, 8 denarow, Wieza, Diabeł, Ksiezyc (o), 5 mieczy (o) Ja widzę to tak Oboje o sobie myślimy,coś zaiskrzyło,on jest otwarty na flirt/romans jednak nie bardzo to widać na przyszłość.Jakby karty mówiły nie tu i nie teraz. czy dobrze to odczytuję? Cytuj
Frambuesa_ Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 A na jakich pozycjach są te karty? Dużo ich rozłożyłaś.. Ogólnie usiłujecie coś zdziałać, jednak jest mnóstwo wahań i niepewności, sama chemia między wami nie wystarczy. Żeby coś wyszło potrzebna by była sumienna i wytężona praca nad tą relacją, ale tak się nie zapowiada. Uważaj też, żeby nie próbował wykorzystać Cię do zaspokojenia swoich potrzeb. 1 Cytuj
Trida Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 jejku jejku ile kart i na dodatek odwrócone Siła, 5 buław, 9 pucharówKochankowie, 8 denarow, Wieza, Diabeł, Ksiezyc (o), 5 mieczy (o) cos jest, cos iskrzy ale zeby było z tego cos poważnego to duuuuzo wody musiałoby upłynąć i dużo Waszego wysiłku w tym wszystkim musiałoby być. Nie powiem, szansa na cos jest, ale szybko transformuje w zabawy cielesne. Stricte cielesne, bez wiekszych uczuc. Bedziesz myslala, głownie Ty, o niebieskich migdałach związanych z tą relacja ale to bedzie palcem po wodzie pisane, bo kolega nie skory do jakichkolwiek blizszych uczuciowych relacji. Niestety - 5 mieczy zamykajaca rozkład pokazuje rozejscie sie dróg i to mozliwe, ze niewielkim hukiem... pod wpływem przykrych słow lub szybkie uciecie znajomosci. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Siła, 5 buław, 9 pucharów Kochankowie, 8 denarow, Wieza, Diabeł, Ksiezyc (o), 5 mieczy (o) Siła+kochankowie+diabeł -> uleganie pokusom, może i sex 5 buław+8denarów+księżyc -> walka o to, praca nad relacją, ale na próżno(księżyc), zwłaszcza, że w rozkładzie jest wieża obok 5 mieczy 9 denarów+wieża+5 mieczy -> zadowolenie z tego, co już się ma, ale to runie, możliwe niepomówienia, rozstanie, kłótnia... Siła, 5 buław, 9 pucharów -> na jakiś czas możesz go ujarzmić(siła) i być z tego zadowolona(9pucharów), a 5 buław to walka o to wszystko Kochankowie, 8 denarow, Wieza, -> wybór(kochankowie), jedno z was będzie nad tym pracować(8monet), ale to i tak runie(wieża) Diabeł, Ksiezyc (o), 5 mieczy (o) -> omamienie(diabeł), złudzenie(księżyc) no i te 5 mieczy na końcu... nic z tego nie będzie Cytuj
bridaa Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 flirt czy romans jak najbardziej może być, ale możesz wyjść z tego poraniona, jeśli kładłaś karty jako chronologiczny ciąg wydarzeń, to masz na końcu gorzką porażkę pan też może mieć już kogoś albo w przyszłości stawać przed wyborem, a Ty będziesz się mamić i łudzić. Diabeł z Księżycem to bardzo niejasne sytuacje zwłaszcza gdy dotyczą relacji damsko - męskich 1 Cytuj
atka5 Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 Kochane bardzo wam dziękuję za wasze interpretacje!!! Od razu widać że macie większe doświadczenie z startem. W sumie to te karty spełniają moje oczekiwania,ponieważ nie interesuje mnie żaden związek formalny z tym Panem. Od taka chwilą zapomnienia od codzienności mile widziana! Jeszcze raz serdeczne dzięki!!!:-) Cytuj
x-latek Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 W sumie to te karty spełniają moje oczekiwania,ponieważ nie interesuje mnie żaden związek formalny z tym Panem. Od taka chwilą zapomnienia od codzienności mile widziana! To żebyś i pamiętała o tym co piszesz! Żebyś przez przypadek i zapomnienie nie wplątała się z nim w żadne jakieś tam układy. Tam widzę wstyd/kompromitację (Diabeł, odwr. Księżyc, odwr. 5 Mieczy). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi