Skocz do zawartości

karta dnia i tło-ważne!!!

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo, bardzo Was proszę o interpretacje na pytanie:

Jak będzie wyglądał mój jutrzejszy dzień? jest pewna sprawa, którą muszę załatwic i nie wiem czy się uda-karta główna i tło.

podczas tasowania wyadły 8 denarów, 6 denarów a potem lekko wyślizngnął z ręki as mieczy

rozkład właściwy:

9 mieczy

papież V, kochankowie VI, głupiec-> sprawiedliwość XI

Będę nad czymś bardzo solidnie pracowała, być może się uda, bo as mieczy zawsze stwarza szansę.

9 mieczy mówi o tym,że czeka mnie coś co mie bardzo stresuje tło wskazuje na to, by się skupić i korzystać z doświadczenie, kochankowie nie pewną sytuację....głupiec jeszcze w miarę daje szanse,ale sprawka wskazuje na to,że wszystko chyba zależy ode mnie.

Napisano

Szanowna Panno Marto!

Wiem o co chodzi bo przecież wcześniej na forum nie ukrywałaś się z datą tego dnia. Wobec tego usilnie proponuję odstawić karty i zamiast tego lepiej przygotować się mentalnie/skoncentrować przed egzaminem. Summa summarum Twe pytanie jest podobne do poprzednich, a tylko karta zmienia się. To nie ma sensu! W ten sposób Panna Marta tylko stresuje się niepotrzebnie.

Karty nic tu za Ciebie nie załatwią.

Napisano
Bardzo, bardzo Was proszę o interpretacje na pytanie:

Jak będzie wyglądał mój jutrzejszy dzień? jest pewna sprawa, którą muszę załatwic i nie wiem czy się uda-karta główna i tło.

podczas tasowania wyadły 8 denarów, 6 denarów a potem lekko wyślizngnął z ręki as mieczy

rozkład właściwy:

9 mieczy

Będę nad czymś bardzo solidnie pracowała, być może się uda, bo as mieczy zawsze stwarza szansę.

9 mieczy mówi o tym,że czeka mnie coś co mie bardzo stresuje tło wskazuje na to, by się skupić i korzystać z doświadczenie, kochankowie nie pewną sytuację....głupiec jeszcze w miarę daje szanse,ale sprawka wskazuje na to,że wszystko chyba zależy ode mnie.

ja nie znam sprawy -ale widac, ze Cie stresuje(9 mieczy) z tych co wypadły widać, ze to chyba oficjalna sprawa- Asik daje szanse na jasnosc myśli i klarowność działań, myslę że będzie ten krok do przodu z tła widać, że coś pójdzie do przodu - nie będę szczegółowo rozpisywać ale głupiec na koncu daje nową drogę a sprawka w sumie pokazuje (bynajmniej jak dla mnie), ze to będzie decyzja która Cię zadowoli i pozwoli na inne kreowanie przyszłości.

Napisano

rozkład właściwy:

9 mieczy

W Kochankach widzę tych dwóch, co są w pierwszej karcie przed Kapłanem. Głupiec zawsze kojarzy mi się z czymś pozytywnym. 9 mieczy - masz nieprzespane noce, dręczą Cię pewne sny?

Moim zdaniem wszystko będzie dobrze(Głupiec, człowiek na tej karcie raduje się, jest beztroski, patrzy optymistycznie w przyszłość) :)