panna.marta Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Bardzo, bardzo Was proszę o interpretacje na pytanie: Jak będzie wyglądał mój jutrzejszy dzień? jest pewna sprawa, którą muszę załatwic i nie wiem czy się uda-karta główna i tło. podczas tasowania wyadły 8 denarów, 6 denarów a potem lekko wyślizngnął z ręki as mieczy rozkład właściwy: 9 mieczy papież V, kochankowie VI, głupiec-> sprawiedliwość XI Będę nad czymś bardzo solidnie pracowała, być może się uda, bo as mieczy zawsze stwarza szansę. 9 mieczy mówi o tym,że czeka mnie coś co mie bardzo stresuje tło wskazuje na to, by się skupić i korzystać z doświadczenie, kochankowie nie pewną sytuację....głupiec jeszcze w miarę daje szanse,ale sprawka wskazuje na to,że wszystko chyba zależy ode mnie. Cytuj
x-latek Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Szanowna Panno Marto! Wiem o co chodzi bo przecież wcześniej na forum nie ukrywałaś się z datą tego dnia. Wobec tego usilnie proponuję odstawić karty i zamiast tego lepiej przygotować się mentalnie/skoncentrować przed egzaminem. Summa summarum Twe pytanie jest podobne do poprzednich, a tylko karta zmienia się. To nie ma sensu! W ten sposób Panna Marta tylko stresuje się niepotrzebnie. Karty nic tu za Ciebie nie załatwią. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Października 2013 Autor Napisano 12 Października 2013 taaaa weź tu się nie stresuj:P Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Bardzo, bardzo Was proszę o interpretacje na pytanie: Jak będzie wyglądał mój jutrzejszy dzień? jest pewna sprawa, którą muszę załatwic i nie wiem czy się uda-karta główna i tło. podczas tasowania wyadły 8 denarów, 6 denarów a potem lekko wyślizngnął z ręki as mieczy rozkład właściwy: 9 mieczy papież V, kochankowie VI, głupiec-> sprawiedliwość XI Będę nad czymś bardzo solidnie pracowała, być może się uda, bo as mieczy zawsze stwarza szansę. 9 mieczy mówi o tym,że czeka mnie coś co mie bardzo stresuje tło wskazuje na to, by się skupić i korzystać z doświadczenie, kochankowie nie pewną sytuację....głupiec jeszcze w miarę daje szanse,ale sprawka wskazuje na to,że wszystko chyba zależy ode mnie. ja nie znam sprawy -ale widac, ze Cie stresuje(9 mieczy) z tych co wypadły widać, ze to chyba oficjalna sprawa- Asik daje szanse na jasnosc myśli i klarowność działań, myslę że będzie ten krok do przodu z tła widać, że coś pójdzie do przodu - nie będę szczegółowo rozpisywać ale głupiec na koncu daje nową drogę a sprawka w sumie pokazuje (bynajmniej jak dla mnie), ze to będzie decyzja która Cię zadowoli i pozwoli na inne kreowanie przyszłości. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 rozkład właściwy: 9 mieczy papież V, kochankowie VI, głupiec-> sprawiedliwość XI W Kochankach widzę tych dwóch, co są w pierwszej karcie przed Kapłanem. Głupiec zawsze kojarzy mi się z czymś pozytywnym. 9 mieczy - masz nieprzespane noce, dręczą Cię pewne sny? Moim zdaniem wszystko będzie dobrze(Głupiec, człowiek na tej karcie raduje się, jest beztroski, patrzy optymistycznie w przyszłość) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi