34laptop Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Uczę się interpretować karty. Zrobiłam rozkład na doświadczenie w seksie mojego chłopaka. Chodzi mi o jego doświadczenie przed poznaniem mnie, czy uprawiał seks tylko z byłą dziewczyną? Zadałam to pytanie, bo sparzyłam się na byłym, który chodził do prostytutek i mnie z nimi zdradzał. Proszę Was o interpretację. Rozkład: Walet pentagramy, 3 puchary, VI pentagramy; wynik: Umiarkowanie, Kochankowie. Moja interpretacja: chłopak ma małe doświadczenie w seksie, chyba uprawiał go z miłości, chyba jest wierny, ale nie wiem, czy kochał się tylko z byłą. Cytuj
panna.marta Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 nie ma dużego doświadczenia, były jakieś przygody,ale chyba krótkie (kochankowie) i umiarkowanie. 1 Cytuj
34laptop Napisano 12 Października 2013 Autor Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Masz na myśli seks przygodny? Np. z poznaną dziewczyną na imprezie? Gdy poznaliśmy się, woził w samochodzie prezerwatywy, to że je woził, nie znaczył, iż z nich korzystał, bo pudełka były zamknięte, ale w takim razie jednak mógł uprawiać seks przygodny. Mi mówił, iż miał byłą dziewczynę, jeżeli by kochał się tylko z nią, to ok, ale jeżeli z pierwszymi lepszymi, to już mam o nim złe zdanie. Edytowane 12 Października 2013 przez 34laptop Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Października 2013 Maestro Napisano 12 Października 2013 Uczę się interpretować karty. Zrobiłam rozkład na doświadczenie w seksie mojego chłopaka. Chodzi mi o jego doświadczenie przed poznaniem mnie, czy uprawiał seks tylko z byłą dziewczyną? Zadałam to pytanie, bo sparzyłam się na byłym, który chodził do prostytutek i mnie z nimi zdradzał. Proszę Was o interpretację. Rozkład: Walet pentagramy, 3 puchary, VI pentagramy; wynik: Umiarkowanie, Kochankowie. Moja interpretacja: chłopak ma małe doświadczenie w seksie, chyba uprawiał go z miłości, chyba jest wierny, ale nie wiem, czy kochał się tylko z byłą. Możesz czytelniej karty rozpisać? Co to jest walet pentagramy? Walet Monet?? Cytuj
34laptop Napisano 12 Października 2013 Autor Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Walet pentagramy to inaczej Walet monet, dysków. On mówił mi, że miał byłą, która zdradziła go, że jak uprawia seks, to tylko z miłości i że wiedział, że z byłą nic nie wyjdzie. Coś tu w takim razie kłamał, bo powiedział, że nawet ani razu nie zaprosił ją do domu. Fakt, zaproszenie do domu nie świadczy o poważnym traktowaniu, mnie były przedstawił rodzinie, a miał za nic. Nie wiem, co myśleć, czy w takim razie uprawiał seks tylko z byłą czy z byłą i przelotnymi? W sensie, że np. jakąś na imprezie poznał i skorzystał z okazji. Ja go nie zapytam o to, bo nie wypada i nie mam pewności, iż odpowie, ja było. Nie chcę być znów którąś z kolei, a zwłaszcza u faceta, który za przeproszeniem ,,moczył w każdej'', która była na chwilę tylko do seksu. Edytowane 12 Października 2013 przez 34laptop Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Uczę się interpretować karty. Zrobiłam rozkład na doświadczenie w seksie mojego chłopaka. Chodzi mi o jego doświadczenie przed poznaniem mnie, czy uprawiał seks tylko z byłą dziewczyną? Zadałam to pytanie, bo sparzyłam się na byłym, który chodził do prostytutek i mnie z nimi zdradzał. Proszę Was o interpretację. Rozkład: Walet pentagramy, 3 puchary, VI pentagramy; wynik: Umiarkowanie, Kochankowie. Moja interpretacja: chłopak ma małe doświadczenie w seksie, chyba uprawiał go z miłości, chyba jest wierny, ale nie wiem, czy kochał się tylko z byłą. hmm.. może to tylko karty- ale powiedziałabym, ze korzystał z okazji...... Cytuj
34laptop Napisano 12 Października 2013 Autor Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Wychodzi na to, iż dobrze czułam, że korzystał z okazji. Miałam rację, by wstrzymać się z wyznaniem miłości. Ja w przeciwieństwie do niego, nie korzystałam z okazji. O tym, iż korzystał z okazji świadczą wożone prezerwatywy w aucie, moje przeczucia, Wasza interpretacja. To on pewnie zdradził byłą, a oczernia, że ona jego. Wiem z widzenia, która to jego była. Jestem na etapie dowiadywania się o jej dane (imię, nazwisko, adres zamieszkania). On powiedział mi, iż go zdradziła, ale ja w to nie wierzę, bo powiedział też, że wiedział, iż z tego związku nic nie będzie, więc jedno drugiemu zaprzecza. Edytowane 12 Października 2013 przez 34laptop Cytuj
x-latek Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Gdybyś go naprawdę kochała to nie zrobiłyby na Tobie większego wrażenia te widziane prezerwatywy w aucie, ani nie zadałabyś tego pytania na forum. Byłabyś tak zaślepioną do tego stopnia! Chyba słyszałaś taką frazę "Miłość Ci wszystko wybaczy"? A niby dlaczego on miałby Ci wierzyć na słowo co do Twej przeszłości seksualnej? Cytuj
34laptop Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 On pytał mnie, ale nie odpowiedziałam. Dlatego zadałam pytanie, bo były przed poznaniem mnie uprawiał seks z prostytutkami i mnie z nimi zdradzał. Przecież mógł mnie czymś zarazić. A to, że obecny woził prezerwatywy świadczy o tym, że mógł uprawiać przygodny seks, bo kupił je kilka miesięcy po zerwaniu z byłą, ale to tylko sugestia, że mógł tak robić. Zadałam pytanie dla pewności, by przypadkiem w temacie seksu nie okazało się, iż znów trafiłam na jakiegoś, co pod tym względem ma coś za uszami. Jeżeli umiesz interpretować karty, to proszę Cię o interpretację rozkładu. Cytuj
Trida Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Rozkład: Walet pentagramy, 3 puchary, VI pentagramy; wynik: Umiarkowanie, Kochankowie. jak dla mnie były przygody a to na jakiejś zabawie takie o hop niezobowiązujące i nie sam seks a jakieś tam zabawy 'w toalecie' lubi tego typu zabawy jednak umiarkowanie pokazuje, ze nie za często, ze ma hamulce Cytuj
Trida Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 (edytowane) a tak btw - weź nie panikuj... i wg mnie zamiast pytac kart powinnas z nim pogadac - jesli Ci niepowie/ skłamie / bedzie krecił znaczy sie, ze jest jakis większy lub mniejszy kłopocik w zwiazku a jak boisz sie, czy Cie nie zaraził proponuję isć się zbadać - to nie wstyd. Koszt około 20 zł Edytowane 13 Października 2013 przez Trida Cytuj
34laptop Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 Były mnie niczym nie zaraził. Pytanie dotyczy obecnego. Trida, jeśli umiesz interpretować rozkład, proszę o odpowiedź. Głównie chodzi mi, czy z rozkładu wynika, czy obecny uprawiał seks przed poznaniem mnie tylko z byłą. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Października 2013 Maestro Napisano 13 Października 2013 Były mnie niczym nie zaraził. Pytanie dotyczy obecnego. Trida, jeśli umiesz interpretować rozkład, proszę o odpowiedź. Głównie chodzi mi, czy z rozkładu wynika, czy obecny uprawiał seks przed poznaniem mnie tylko z byłą. Ja sie zapytam tylko : czy to ważne? To było PRZED poznaniem Ciebie, co innego podczas trwania Waszej relacji.Sama się nakręcasz i tym samym psujesz radość z obcowania z drugim człowiekiem. Więcej pewności siebie, bo mam wrażenie, że tego Ci brakuje. Cytuj
34laptop Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 Słuchaj np. były chodził do prostytutek przed poznaniem mnie i w trakcie naszego związku. Nawet jakby ,,tylko'' chodził do nich przed poznaniem mnie, zerwałabym z nim. Inez2503, proszę Cię o odpowiedź, czy z mojego rozkładu wynika, czy chłopak uprawiał seks tylko z byłą dziewczyną, nim mnie poznał? Cytuj
Trida Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Wg mnie tak, uprawiał seks jeszcze z innymi. zadowolona? i pójdziesz i z nim zerwiesz... Ty nie jesteś gotowa na nowy zwiazek Cytuj
34laptop Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 (edytowane) Przykro mi to słyszeć, ale teraz o porządnego mężczyznę trudno. Podejrzewam, że on zdradził byłą, ale to już nie moja sprawa. Mnie interesuje to, by był w porządku wobec mnie, był mi wierny. Jakby nie patrzeć, obecny sz*acił się, bo w moim mniemaniu seks nie w związku, to właśnie sz*acenie się. Wiem, że on i była to ich sprawa, ale jeżeli ją zdradził i zaliczał na bokach, to jest duże prawdopodobieństwo, iż będzie taki w związku ze mną. Czuję, iż to co powiedział o byłej, to kłamstwo. Powiedział, że go zdradziła, a w kartach wyszło, że uprawiał przygodny seks. Powiedział, że z byłą był 1,5 roku, że nawet rodzicom jej nie przedstawił, a mi wkręcał, że jak seks to tylko z miłości. No to w takim razie tu by wychodziło, że to on byłą miał za nic i tylko do seksu i najprawdopodobniej on ją zdradził. Wczoraj powiedziałam mu, iż wiem, która to jego była, a on się wkurzył, że wiem. On ma coś na sumieniu. Nikt nie denerwuje się ostro jak on wczoraj o to, iż wie się, z którą był w związku. Przecież to nic takiego. Ja go nie wypytywałam o byłej. To co napisałam, sam powiedział, to jak kłamał, to po co w ogóle mówił, ja go za język nie ciągnęłam. Jak sam z siebie mówił, to powinien powiedzieć prawdę. A z tym, że seks u niego tylko z miłości, to widać całkowicie wierudna bzdura. Edytowane 13 Października 2013 przez 34laptop Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Czy uprawial seks tylko z byla: Paz denarow, 3 puchary, 6 denarow / Mag 1 - mial okazje i z nich korzystal, zastanawia mnie tylko te 6 den...Mag mowi mi, ze jest czarusiem i mowi to, co bedzie na jego korzysc. Ps. Autorko, proponuje zrobic jeszcze jeden rozklad, pokazujacy rzeczy co do ktorych masz tylko domysly. Wg tego rozkladu, uprawial seks z innymi, ale nigdzie nie bylo zaznaczone, czy bylo to w trakcie zwiazku . Cytuj
34laptop Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 (edytowane) No fakt. Nie zadałam pytania, czy uprawiał seks z innymi, gdy był z byłą. Napisałam mu, by mi powiedział, dlaczego kłamał, że uprawia seks tylko z miłości, skoro woził w aucie prezerwatywy i dlaczego powiedział, że wiedział, że ze związku z byłą nic nie wyjdzie. Napisałam też, że nie lubię kłamstwa. 6 denarów to chyba nocne kluby albo kupowanie jakiegoś gadżetu erotycznego. Napisałam mu, co myślę, ciekawe, co napisze. Edytowane 13 Października 2013 przez 34laptop Cytuj
iridos Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Ty nie jesteś gotowa na nowy zwiazek ty nie jesteś gotowa na żaden związek związek dwojga ludzi opiera sie na SZCZEROŚCI I ZAUFANIU Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Gdybyś go naprawdę kochała to nie zrobiłyby na Tobie większego wrażenia te widziane prezerwatywy w aucie, ani nie zadałabyś tego pytania na forum. Byłabyś tak zaślepioną do tego stopnia! Chyba słyszałaś taką frazę "Miłość Ci wszystko wybaczy"? Nie myl zdrowej wzajemnej miłości z zaślepieniem czyt. odmóżdżeniem, ktore towarzyszy nastolatkom na ogół. Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Nie myl zdrowej wzajemnej miłości z zaślepieniem czyt. odmóżdżeniem, ktore towarzyszy nastolatkom na ogół. Oh Daffinka:) i zakochani ludzie w średnim wieku potrafią zachowywać się jak nastolatki:icon_smile: Cytuj
slawa Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Oh Daffinka:) i zakochani ludzie w średnim wieku potrafią zachowywać się jak nastolatki:icon_smile: X-latku masz racje ale ja uwazam,ze nasza bohaterka troszke przegina. Jest bardzo pragmatyczna co predzej milosc zadusi niz ja rozwinie. Jezeli jej przykre doswiadczenie z poprzednim chlopakiem bedzie baza wyjsciowa we wszystkich nowych zwiazkach(a tak to teraz wyglada) to jej wspolczuje.Leptop nie badz taka zasadnicza wiecej wiary w siebie i wiecej spontanicznosci.:brum: Cytuj
x-latek Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 X-latku masz racje ale ja uwazam,ze nasza bohaterka troszke przegina.Jest bardzo pragmatyczna co predzej milosc zadusi niz ja rozwinie. Jezeli jej przykre doswiadczenie z poprzednim chlopakiem bedzie baza wyjsciowa we wszystkich nowych zwiazkach(a tak to teraz wyglada) to jej wspolczuje.Leptop nie badz taka zasadnicza wiecej wiary w siebie i wiecej spontanicznosci.:brum: Sławo, ale ja autorki wątku wcale nie bronię, wręcz odwotnie - odnoszę się krytycznie do jej podejścia w temacie. Dlatego tak napisałem wcześniej do autorki żeby ją nieco rozluźnić w tych emocjach Cytuj
slawa Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Sławo, ale ja autorki wątku wcale nie bronię, wręcz odwotnie - odnoszę się krytycznie do jej podejścia w temacie. Dlatego tak napisałem wcześniej do autorki żeby ją nieco rozluźnić w tych emocjach Moaze ja rozluzniles ale mnie troszke spieles Cytuj
Cicha23 Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 (edytowane) Dajcie spokój, to jej sprawa o co pyta jest człowiekiem i my nie możemy ją oceniać.... tylko jej pomóc w interpretacji taka nasza rola tu. Jeśli niektórzy z Was uważają, ze jest to głupie pytanie, to może lepiej nie odpisywać a opinie zachować dla siebie?? Ja się jej jakoś nie dziwie. Znam kilka takich opowieści. Przeszłość to przeszłość fakt, ale jak już oddawać się komuś całym, sercem, ciałem i duszą, to odrobina informacji z kart nie zaszkodzi. I błagam......... pisanie czy ona jest gotowa na związek czy nie, to jej sprawa... Edytowane 22 Października 2013 przez Cicha23 Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Oh Daffinka:) i zakochani ludzie w średnim wieku potrafią zachowywać się jak nastolatki:icon_smile: Owszem, pod warunkiem, że obojgu chodzi o to samo ^^ w przypadku tego rozkładu nie mam takiego wrażenia. Cytuj
Trida Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Dajcie spokój, to jej sprawa o co pyta I błagam......... pisanie czy ona jest gotowa na związek czy nie, to jej sprawa... no właśnie nie do końca tylko jej... bo przez swoje zachowanie (niedojrzałe, nachalne, cokolwiek) kreuje w głowie faceta jakiś tam obraz kobiety i później taką opinię bardzo ciężko naprawić, przebić stąd biorą się później faceci świnie... kółko się zamyka w sumie ale to nie jest tylko jej sprawa Cytuj
slawa Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Dyskusja na Forum nigdy nie jest dyskusja w konfesjonale. Decydujac sie na publikacje swoich uczuc i mysli sprawila, ze sprawa stala sie publiczna na forum i ludzie maja prawo do zabrania glosu.A dlaczego sa takie a nie inne odpowiedzi to autorka powinna sama zastanowic sie nad przyczyna. Pozdrowienia:brum: Cytuj
34laptop Napisano 23 Października 2013 Autor Napisano 23 Października 2013 nie ma dużego doświadczenia, były jakieś przygody,ale chyba krótkie (kochankowie) i umiarkowanie. Z tego co powiedział chłopak, to prezerwatywy kupił mu kolega, by nie śmiali się z niego koledzy/znajomi. Dodał, iż nie uprawiał przygodnego seksu. Wiem od niego, że miał dziewczynę. Wygląda na to, iż jestem jego drugą kobietą w seksie. Nie mam nic do seksu w związkach, ale innego tak. Napisałam, dlaczego poprosiłam o interpretację rozkładu, więc więcej nie muszę tłumaczyć się. Powiedział, że była go zdradziła, ale uważam, iż z nią był dla seksu, bo powiedział, że wiedział, iż z tego i tak nic nie wyjdzie. Chłopak ma 22 lata, a poznałam go, gdy miał 21, więc to co powiedział, jest bardzo prawdopodobne, że to prawda ze względu na jego młody wiek. Z dziewczyną był 1,5 roku, nie przedstawiał jej nawet w domu. Wiem, która to jego była. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi