panna.marta Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Czy zdam egzamin praktyczny na prawo jazdy do końca roku 2013? 5 mieczy, słońce XIX, 10 denarów-> sprawiedliwość XI Będą jeszcze potyczki ale pod koniec roku chyba są jeszcze jakieś szanse... Będę wdzięczna za waszą ocenę rozkładu. Cytuj
Cicha23 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 To jednak nie zdałaś, no właśnie koło fortuny na końcu.. Które mnie lubi czesto pojawiac sie w takich pytaniach. Słońce to moja ulubiona karta, rozjaśnia wszystkie złe. Zdasz egzamin państwowy (sprawiedliwość) do konca roku. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Października 2013 Autor Napisano 12 Października 2013 no nie zdałam ;( ale spróbuję jeszcze - mam nadzieję,że te karty się sprawdzą. Chociaż... nie lubię 5 mieczy. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 5 mieczy, słońce XIX, 10 denarów-> sprawiedliwość XI Na pierwszej karcie widać, że jest już po walce, na kolejnych zaś - słońce i 10 denarów - zadowolenie, stabilność. Jak dla mnie zdasz Cytuj
bridaa Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 mówią że 5 mieczy na egzaminy to dobra karta, nie wiem , nie doświadczyłam, ale tak gdzieś czytałam, więc tego się trzymajmy, bo dalsze karty są bardzo dobre Cytuj
brazowooka Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Jeśli się mogę wtrącić, nie poddawaj się z tym prawkiem,ja też parę razy zdawałam ,naprwadę ciężko bylo ale w końcu się uda, po prostu trening czyni mistrza,nic nie idzie na marne Zdasz napewno tylko nie poddawaj się Cytuj
Iwka78 Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Obstawiałabym, że zdasz... Słońce daje nadzieję na pozytywne zakończenie sprawy, a 10 też kończy. Suma sprawiedliwość - tyle wysiłku ile włożysz sama, to tyle uzyskasz... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi