viola_vip_693 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 jak zinterpretować RYDWAN w pytaniu "czy się sptokają w realu"? (znajomość internetowa) Cytuj
Cicha23 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Pewnie tu kompetentna osoba z forum pouczy Cie jak wygląda interpretacja własnego rozkładu, ale jako że przeczytałam pierwsza, to przekaże Ci, że najpierw powinnaś sama napisać jak Ty to widzisz. Jeśli chcesz korzystać z kart tarota, musisz najpierw je poznać, a nie wykładać i liczyć na to, że ktoś je zinterpretuje. Chyba że jak większość "ktoś"(koleżanka kuzynka itd.) stawia karty i karze wrzucać na forum do interpretacji hehe :bla: Edytowane 12 Października 2013 przez Cicha23 Cytuj
viola_vip_693 Napisano 12 Października 2013 Autor Napisano 12 Października 2013 Wg mnie odpowiedź brzmi "tak" Rydwan jako podróż, ktos przyjedzie, ale z drugiej strony czytałam też , że Rydwan oznacza znajomośc internetową tak jakby karty chciały powiedzieć, że bedzie to znajomość TYLKO internetowa bez przełożenia na spotkanie w świecie realnym. Stąd moje pytanie do Was i Wasze doświadczenie:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Października 2013 Maestro Napisano 12 Października 2013 To zależy od Twojej umowy z kartami.Ja się umówiłam, że jak zadaję pytanie od "czy" i w odpowiedzi wyciągnę kartę z AW lub kartę dworską, wtedy mam odpowiedź tak. I sprawdza mi się to rewelacyjnie;) Cytuj
bridaa Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 trudno odpowiedzieć z jednej karty bo taj jak piszesz Rydwan to podróż, samochód, więc może oznaczać przyjazd, ale również może oznaczać rozjazd waszych dróg, jak i znajomość na odległośc, tak jak Inez pisze to wszystko wychodzi w praktyce, a i wtedy też łatwo o pomyłkę można odpowiedzieć że jest możliwośc, by jedno z Was pojechało/przyjechało do drugiego :-) Cytuj
viola_vip_693 Napisano 12 Października 2013 Autor Napisano 12 Października 2013 bridaa takie też było moje pierwsze skojarzenie Dziękuje wszystkim za odp. Cytuj
bridaa Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 a pierwsze skojarzenie jest ważne ! powodzenia :-) Cytuj
Cicha23 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Spróbuj przy następnych pytaniach wystawiać np. 3 karty. Fakt faktem jest duża szansa że się spotkacie. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 myślę,że w takiej sytuacji rydwan wskazuje na szybki postęp relacji i ewentualne przemieszczanie się w celu spotkania się Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 ja ten rydwan odczytuje jako spotkanie w realu:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Rydwan - spotkanie. Weniger ist mehr... mniej znaczy wiecej. Jedna karta to duzo. Szczegolnie, gdy jest wymowna. A ta jest... bardzo. Cytuj
niiwa Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 W pytaniu o spotkanie Rydwan dla mnie oznacza bardzo szybką decyzję i wykorzystanie tego momentu, który się pojawi nagle. Jeśli mailujecie, to musisz wyczuć ten moment okazji, chęci, możliwości - bo drugi raz może się to nie zdarzyć. W Rydwanie ludzie w relacjach często się mijają, a to dlatego, że jedno nie nadąża za drugim - normalna rzecz - nawet rozumiejące się osoby - są indywidualnością - i w danym momencie czują inaczej i pragną czegoś innego. Tutaj ważne jest aby się ZGRAĆ - liczy się utrafienie w potrzebach obydwu stron w danym Momencie - bo Rydwan nie Czeka na Nic - jest Strzałą w życiu! Szansa jest duża, ale wymaga refleksu i nadawania na tych samych falach w danej chwili. Cytuj
Gość Mana Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Też mi się wydaje, że Rydwan tutaj raczej pokazuje odpowiedź pozytywną. Dużo tu jednak zależy od tego czy dane osoby tego chcą i coś zadziałają w tym kierunku... czy będą tylko gdybać w swoich głowach "spotkać się, nie spotkać etc"... tu ważne jest coś sobie zdecydować i wziąć w swoje ręce. Na pewno ważne jest żeby dwoje chciało na raz... bo inaczej rydwan nie ruszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi