Skocz do zawartości

Rydwan

viola_vip_693

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak zinterpretować RYDWAN w pytaniu "czy się sptokają w realu"? (znajomość internetowa)

Napisano (edytowane)

Pewnie tu kompetentna osoba z forum pouczy Cie jak wygląda interpretacja własnego rozkładu, ale jako że przeczytałam pierwsza, to przekaże Ci, że najpierw powinnaś sama napisać jak Ty to widzisz.

Jeśli chcesz korzystać z kart tarota, musisz najpierw je poznać, a nie wykładać i liczyć na to, że ktoś je zinterpretuje. :_dokuczacz:

Chyba że jak większość "ktoś"(koleżanka kuzynka itd.) stawia karty i karze wrzucać na forum do interpretacji hehe :bla:

Edytowane przez Cicha23
Napisano

Wg mnie odpowiedź brzmi "tak" Rydwan jako podróż, ktos przyjedzie, ale z drugiej strony czytałam też , że Rydwan oznacza znajomośc internetową tak jakby karty chciały powiedzieć, że bedzie to znajomość TYLKO internetowa bez przełożenia na spotkanie w świecie realnym. Stąd moje pytanie do Was i Wasze doświadczenie:)

• Maestro
Napisano

To zależy od Twojej umowy z kartami.Ja się umówiłam, że jak zadaję pytanie od "czy" i w odpowiedzi wyciągnę kartę z AW lub kartę dworską, wtedy mam odpowiedź tak. I sprawdza mi się to rewelacyjnie;)

Napisano

trudno odpowiedzieć z jednej karty bo taj jak piszesz Rydwan to podróż, samochód, więc może oznaczać przyjazd, ale również może oznaczać rozjazd waszych dróg, jak i znajomość na odległośc, tak jak Inez pisze to wszystko wychodzi w praktyce, a i wtedy też łatwo o pomyłkę

można odpowiedzieć że jest możliwośc, by jedno z Was pojechało/przyjechało do drugiego :-)

Napisano

bridaa takie też było moje pierwsze skojarzenie :) Dziękuje wszystkim za odp.:)

Napisano

Spróbuj przy następnych pytaniach wystawiać np. 3 karty. Fakt faktem jest duża szansa że się spotkacie.

Napisano

myślę,że w takiej sytuacji rydwan wskazuje na szybki postęp relacji i ewentualne przemieszczanie się w celu spotkania się:)

Napisano

Rydwan - spotkanie.

Weniger ist mehr... mniej znaczy wiecej.

Jedna karta to duzo. Szczegolnie, gdy jest wymowna. A ta jest... bardzo.

Napisano

W pytaniu o spotkanie Rydwan dla mnie oznacza bardzo szybką decyzję i wykorzystanie tego momentu, który się pojawi nagle.

Jeśli mailujecie, to musisz wyczuć ten moment okazji, chęci, możliwości - bo drugi raz może się to nie zdarzyć.

W Rydwanie ludzie w relacjach często się mijają, a to dlatego, że jedno nie nadąża za drugim - normalna rzecz

- nawet rozumiejące się osoby - są indywidualnością - i w danym momencie czują inaczej i pragną czegoś innego.

Tutaj ważne jest aby się ZGRAĆ - liczy się utrafienie w potrzebach obydwu stron w danym Momencie - bo Rydwan nie Czeka na Nic - jest Strzałą w życiu!

Szansa jest duża, ale wymaga refleksu i nadawania na tych samych falach w danej chwili.

Napisano

Też mi się wydaje, że Rydwan tutaj raczej pokazuje odpowiedź pozytywną.

Dużo tu jednak zależy od tego czy dane osoby tego chcą i coś zadziałają w tym kierunku... czy będą tylko gdybać w swoich głowach "spotkać się, nie spotkać etc"... tu ważne jest coś sobie zdecydować i wziąć w swoje ręce. Na pewno ważne jest żeby dwoje chciało na raz... bo inaczej rydwan nie ruszy ;)