Skocz do zawartości

zamiary Pana

chili27

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

znajomosc jest swieza, stad moje pytanie- jakie nastawienie ma Pan do stalego zwiazku ze mna? (wrozone z AW)

kochankowie, kaplan, sprawiedliwosc

hmm, tak po kartach to wydaje mi sie, ze moze by chcial stalego zwiazku?

Napisano

jeśli nie wcyiągnęłas tu własnych pragnień bo tak mi to wygląda to chce założyć rodzine a na pewno stały związek.

Jeśli jednak w realu jego zachowanie nie wygląda poważnie to duże prawdopodobieństwo że wyciaglaś karty z własnymi zamiarami wobec Pana.

Napisano

szczerze mówiąc to te karty wyglądają jakby miał poważne zamiary wręcz matrymonialne :D

Napisano

chyba jednak nie ma takich zamiarow, bo od wczoraj sie nie odzywa..:( napisalam mu smsa wczoraj wieczorem i tez zero odzewu. eh, cos czuje, ze to jednorazowa znajomosc dla niego byla:(

Napisano

Wróżba z samych AW stawia karty w innym świetle niż jak wychodzą AW z całej talii.

Ja to widzę trochę inaczej.

Kochankowie - zbliżyliście się do siebie emocjonalnie

Kapłan - Pan z zasadami, których nigdy nie złamie/jesteś pewna, że nie jest w związku?/

Sprawiedliwość - ta karta to rozsądek i nieprzekraczanie pewnych granic/tak mi się tutaj kojarzy w połączeniu z Kapłanem/

- dodajmy do tego zbliżenie w Kochankach =

- stałaś mu się bliska, ale podchodzi z dystansem - to jego obecna postawa do ciebie

Napisano

hmm, raczej powiedzialabym ze totalnie mnie olal, ale nie rozumiem skad taka nagla zmiana, bo wydawal sie calkiem rozsadny.