chili27 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 jakie wrazenia ma Pan po wspolnie spedzonej nocy?;-) (wrozone z AW) wieza, kochankowie, gwiazda chyba mu sie podobalo:) ale nie wiem za bardzo co ta wieza tutaj oznacza..? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Października 2013 Maestro Napisano 12 Października 2013 Prawdopodobnie zaskoczyłaś go, bylo mu dobrze i zywi nadzieję na powtórkę... Cytuj
Cicha23 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 To prawda jak pisze Inez wyżej, zaskoczyłaś go, ja bym dodała, że być może trochę inaczej sobie Ciebie wyobrażał, pękły jego fałszywe wyobrażenia, ALE ! pomimo to i tak mu się spodobałaś. Liczy że jeszcze się spotkacie, przynajmniej ma taka nadzieje. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 ja myślę,że obudziłąś w nim pewnego rodzaju porządanie w którym on musiał wykazać pewną gotowość do radykalnej zmiany. Wrażenie pomimo zaskoczenia powinno być pozytywne. Cytuj
Lulu86 Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Mam wrażenie ze on to jednak znajomosci nie pomoże coś sie skończyło teraz bedzie musiał wybrać miedzy dwiema opcjami. Ale macie szanse na jakas relacje. Wierzą to nie jest pozytywna karta. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 zależy co stoi koło wieży i jaki wymiar ma caly rozkład Cytuj
x-latek Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 jakie wrazenia ma Pan po wspolnie spedzonej nocy?;-) (wrozone z AW) wieza, kochankowie, gwiazda chyba mu sie podobalo:) ale nie wiem za bardzo co ta wieza tutaj oznacza..? Rozwiały się jego fajne wyobrażenia w trakcie tego albo po. Być może porównywał w myślach Cię z innymi kobietami co do tego (Kochankowie), ale jest dobrej myśli, że jeszcze idzie nad Tobą popracować i zrobi z Ciebie super kochankę (Gwiazda) Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 jakie wrazenia ma Pan po wspolnie spedzonej nocy?;-) (wrozone z AW) wieza, kochankowie, gwiazda chyba mu sie podobalo:) ale nie wiem za bardzo co ta wieza tutaj oznacza..? Bylo przyjemnie - kochankowie i gwiazda (jakies spelnione nadzieje - gwiazda) ale i tez cos runeło, moze cos nie wyszlo - wieza, czyli z jednej strony bardzo milo z drugiej pojawil sie jakis klopot w tym momencie. Obawiam sie, ze ta relacja do niczego powaznego sie nie posunie, bo polaczenie kart: wieza i kochankowie oznacza rozpad, ruine relacji, zwiazku. Jesli ty albo on ma stala partnerke/ partnera to karta wieza spowodowala ruine tego co bylo, co juz nie bedzie takie jak dawniej. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi