pretoria Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Opiszę krótko sytuację aby było nieco łatwiej Od jakiegoś czasu się spotykamy, ale nie jesteśmy ze sobą. Myślę, że jednego jak i drugiego z nas ciągnie ku drugiemu. Dzisiaj wyleciał z kolegami na kilka dni.... 1. Dlaczego przed wyjazdem się nie odezwał? rycerz pucharów, 8mieczy, świat Myślę, że był tak zabiegany, szczęśliwy i 'zajęty' kolegami/przyjemnościami, że nawet nie pomyślał 2. Czy będąc tam będzie o mnie myślał? giermek denarów, głupiec, giermek mieczy Możliwe, że mu przemknę przez myśl lub będzie mnie 'obgadywał' z kumplami. 3. Czy sam od siebie nawiąże kontakt gdy wróci? 6denarów,rycerz pucharów, koło fortuny, kapłanka Wygląda na to że tak 4. Jakie będzie jego nastawienie względem mnie po powrocie? 5mieczy, król pucharów, 7buław, słońce Początkowo może być lekko wyobcowany, ale później wszystko wróci do normy ( tak jak było przed wyjazdem ). 5. Jakie będzie moje nastawienie względem jego po powrocie? giermek pucharów, rycerz buław, 8denarów, 5pucharów Będzie ok, aczkolwiek lekka złość ( ale niepokazana ), może nie będę miała za dużo czasu by się spotykać... Cytuj
Gość gość5 Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 1. Dlaczego przed wyjazdem się nie odezwał? rycerz pucharów, 8mieczy, świat skupił sie na wyjeździe 2. Czy będąc tam będzie o mnie myślał? giermek denarów, głupiec, giermek mieczy napewno- oprócz tego zapewne pochwali siękolegom- opowie o Tobie 3. Czy sam od siebie nawiąże kontakt gdy wróci? 6denarów,rycerz pucharów, koło fortuny, kapłanka jasne, że tak 4. Jakie będzie jego nastawienie względem mnie po powrocie? 5mieczy, król pucharów, 7buław, słońce bardziej wydaje mi się, ze go wyrzuty sumienia dopadna, że się nie odezwała przed wyjazdem i bedzie sie tłumaczył- ale ogólnie ok 5. Jakie będzie moje nastawienie względem jego po powrocie? giermek pucharów, rycerz buław, 8denarów, 5pucharów pomimo pozytywnych uczuć lekko oficjalny ton/ nastawienie z nutka żalu Cytuj
Iwka78 Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 1. Dlaczego przed wyjazdem się nie odezwał? rycerz pucharów, 8mieczy, świat był skupiony na sobie i na wyjeździe 2. Czy będąc tam będzie o mnie myślał? giermek denarów, głupiec, giermek mieczy raczej nie, będzie się bawić z kolegami.... 3. Czy sam od siebie nawiąże kontakt gdy wróci? 6denarów,rycerz pucharów, koło fortuny, kapłanka wydaje mi się, że ty pierwsza się odezwiesz do niego 4. Jakie będzie jego nastawienie względem mnie po powrocie? 5mieczy, król pucharów, 7buław, słońce oj nie wiem, czy tutaj jakiegoś nieporozumienia nie będzie na początku, ale później przełamanie lodów i porozumienie.... 5. Jakie będzie moje nastawienie względem jego po powrocie? giermek pucharów, rycerz buław, 8denarów, 5pucharów będą Cię jakieś emocje trzymały... okażesz swoje rozczarowanie... Cytuj
pretoria Napisano 14 Października 2013 Autor Napisano 14 Października 2013 Ja pierwsza na pewno się nie odezwę, także albo jego ruch, albo będzie cisza z obu stron Do tygodnia powinnam zweryfikować Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Rozklad nieweryfiwalny (co on/a: mysli? co czuje? itd.)... Przenosze do Wzajemnej. Prosze na przyszlosc tego typu rozklady zamieszczac tam a nie tutaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi