Skocz do zawartości

pyt o rozwoj sytuacji

malebu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pyt dot swiezej 2miesiecznej znajomosci, wyslalam semeska z zaproszeniem na wieczor a tu nic od kilku juz godzin:

jaka bedzie reakcja na moj esemes: Krolowa Bulaw, Sila i Krol Denarow tu chyba wyszlo raczej, ze przejelam troche inicjatywe bo mam na niego ochote, on w panu denarow raczej powinien dobrze na te awanse zareagowac

Jak potoczy sie miedzy nami w najblizszym czasie: Pustelnik, Diabel, Krol Pucharow po chwilowej zadumie okaze zaborczosc faceta, ktory chce wylacznosci...

Napisano

jaka bedzie reakcja na moj esemes: Krolowa Bulaw, Sila i Krol Denarow

- nie wiem czy Pan nie spędza czasu z inną i jest po prostu uziemiony na dziś

Jak potoczy sie miedzy nami w najblizszym czasie: Pustelnik, Diabel, Krol Pucharow

- może być milczenie z jego strony, jakieś kłamstwa aby znów stać się przyjazną osobą wobec ciebie - jakiś manipulant z niego :(

Napisano
pyt dot swiezej 2miesiecznej znajomosci, wyslalam semeska z zaproszeniem na wieczor a tu nic od kilku juz godzin:

jaka bedzie reakcja na moj esemes: Krolowa Bulaw, Sila i Krol Denarow tu chyba wyszlo raczej, ze przejelam troche inicjatywe bo mam na niego ochote, on w panu denarow raczej powinien dobrze na te awanse zareagowac

Jak potoczy sie miedzy nami w najblizszym czasie: Pustelnik, Diabel, Krol Pucharow po chwilowej zadumie okaze zaborczosc faceta, ktory chce wylacznosci...

Hoho dziewczyno:)

Jego reakcja jest taka, myśli że wyraźnie chcesz seksu z nim. Królowa Buław, ta seksualna, energiczna kobieta. Siła, jeszcze inaczej nazywana Pasją - wiadomo. I może myśli, że go postrzegasz jako takiego eleganckiego Króla Den.

Co do tego drugiego rozkładu to nie wiem. Może jakaś separacja z początku między Wami, potem namiętny seks i on, ten dobry - spełniający Twe emocjonalne pragnienia. Nie wiem...

• Maestro
Napisano

On widzi, że przejęłaś inicjatywę i zalezy Ci, mui przemyśleć, zanim Ci odpisze. W najbliższym czasie po chwilowej ciszy zaczniecie romansować, tu widać pewne uzależnienie od siebie..Z tym, że to on będzie decydował o spotkaniach..