Skocz do zawartości

nowa pani od rzęs

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Za tydzień umówiłam się z nową Panią, która mi zrobi rzęski. Takie "lekkie" karty i pytanko :) Zweryfikuję za tydzień.

Czy będe zadowolona z tego efektu?

królowa pucharów, 6 pucharów, 8 mieczy-> umiarkowanie XIV

coś mi się ta 8 mieczy nie podoba. Powinno być dobrze, choć pewnie będzie dla mnie gorszy efekt względem poprzedniego, w 6 pucharów widać,że będzie tęsknota za tamtym

Edytowane przez panna.marta
Napisano

a mnie sie ta 8 mieczy z gestą pajenczynką rzęs skojarzyła:) Nie wiem, co chcesz z nimi zrobić:) Co można zorbić z rzęsami: zagęścić, przyciemnić, wydłużyć?

6 kielichów i Q iel - Twoja twarz nabierze delikatnosci, odmłodnieje.

• Lubię to! 1
Napisano

uzupełniam :) po przedłużeniu zostaje przekazana innej Pani:) Tamta wróciła do Kielc a ja jestem z Warszawy, więc już nie ma fizycznej możliwości,żeby do niej chodzić. Dzięki Emilr :*

Napisano

Dziękuję:)

Nie wiem panno.marto. Logicznie 8 mieczy nie jest zbyt fajna. Poczucie, ze to nie to. I wtedy zarówno Q kiel jak i 6 kiel mozna też obrócic na niekorzyść jako - poczucie rozżalenia

Ale intuicyjnie tak bym zinterpretowała jak w pierwszej odpowiedzi. sama jestem ciekawa weryfikacji.

Napisano

dam znać, myślę,że nie będzie najgorzej,bo w podsumowaniu jest umiarkowanie :) więc ta 8 mieczy musi mieć "głębszy wymiar"...

Napisano

początkowo będziesz bardzo zadowolona, uznasz, ze warte swojej ceny ale w 8 mieczy wydaje mi sie takie... ze bedziesz musiała isc na poprawkę szybko lub w dosc szybkim czasie zaczną 'wypadać'

• Lubię to! 1
Napisano

wydaje mi sie, zę totaki 'urok' sztucznych rzęs, zę nadmiar szybko sie wykrusza czy cos... Tak mi znajome mówiły, ja nie miałam potrzeby nigdy :)

Napisano
wydaje mi sie, zę totaki 'urok' sztucznych rzęs, zę nadmiar szybko sie wykrusza czy cos... Tak mi znajome mówiły, ja nie miałam potrzeby nigdy :)

Trido jest wiele metod jak i różnych jakościowo rzęs:) dlatego wiadomo ,że za dobry materiał trzeba zappłacic+usługa bo nikt za darmo nie będzie męczył kręgosłupa jak i wzroku..

0,07 nie daja absolutnie efektu sztucznych rzęs bo są cieniutkie,po przyklejeniu wygląda jak nasza:) no i oczywiscie wygiecie jak i rozmiar musi byc dopasowane..:) nie za duza ilosc kleju i odpowiednie założenie i efekt świetny:)

Niestety zdziwiłabys się ile kobiet przychodzi i mówi,że woli mega długie i mega sztuczne<szok> bo im sie tak podoba..

Napisano

Iza, na stronce tej Pani są dwa zdjęcia rzes. Ja mam długość 13 i grubość 15. O ile dobrze zapamiętałam...

Napisano

Marta jedna długość..? Chyba 13 musi być od zewnetrznych kącików maksymalnie.. bo z jednej dlugości to nie za bardzo..pewnie zrobila kocie oko..

13 długa..

Grubość 15 jeżeli masz cienkie rzęsy ok..

mogła tez zrobic z 10 inna metodą gdyby chciała zagęscić ale to wiecej roboty..

A miała rzęsy sypane..czy w paletkach na paskach,wiesz..?

Napisano

Panno marto. Po Twoim poście napaliłam się na takie rzęsy:) mam od zawsze kompleks właśnie na tym punkcie. Jeśli mogę w Twoim watku? O co w ogóle pytac, w necie wyczytałam o metodzie 1:1 i jeszcze innych. Zalezy mi na naturalnym wygladzie, ale moje rzęsy są krótkie, rzadkie i bez koloru. Czy sam doklejenie rzes wystarczyłoby, czy muszę jeszcze je malowac?

Napisano

WERYFIKACJA!

Pani postawiła mnie w idiotycznej sytuacji. Suma sumarum zrezygnowałam z usługi u niej i zdecydowałam się na inną. Karty wyszły bardzo trafne! Najbliżej była chyba Trida. Rozadję punkty.

Napisano
Panno marto. Po Twoim poście napaliłam się na takie rzęsy:) mam od zawsze kompleks właśnie na tym punkcie. Jeśli mogę w Twoim watku? O co w ogóle pytac, w necie wyczytałam o metodzie 1:1 i jeszcze innych. Zalezy mi na naturalnym wygladzie, ale moje rzęsy są krótkie, rzadkie i bez koloru. Czy sam doklejenie rzes wystarczyłoby, czy muszę jeszcze je malowac?[/quote

Emilr, ja mam swoje naturalne długie i gęste, ale to było zawsze moim marzenie. Kiedyś na targach poznałam super Panią z Lublina i już kiedyś mi robiła rzęsy,ale metodą blink&go. Czyli rzęsy przyczepia się w różne miejsca. Metoda krótkotrwała do 2 tyg.

Ta 1:1 to jedwabne syntetyki, do każdej jednej naturalnej przyczepia się jedną sztuczną. Super efekt Pani cierpliwie przyczepiała 2h. Podobno starczają na 3-4 tyg ja już mam 3 teraz będzie 4 tydzień jeszcze trochę się przymają, ale szybko zmieniam Panią na inną.

Napisano (edytowane)

moja interpretacja beznadziejna, ale dziekuję za odpowiedź. Dzieki Tobie Panno Marto wreszccie mam szansę łądnie wyglądać rano:)

p.s. ale juz zrobiłaś sobie rzęsy, czy na razie czekasz na zabieg u tej nowej Pani?

Edytowane przez emilr
Napisano
bez rzęs też na pewno ładnie wyglądasz.
oj! dybyś mnie zobaczyła, to byś sie przestraszyła :) Wyglądam jakbym była chora.

Panno Marto jeszcze dopsiałam zdanie do postu wyzej (bo pytałąś o zdowolenie z efektu w sumie, a nie to czy sie zabieg dbedzie)

Napisano
moja interpretacja beznadziejna, ale dziekuję za odpowiedź. Dzieki Tobie Panno Marto wreszccie mam szansę łądnie wyglądać rano:)

p.s. ale juz zrobiłaś sobie rzęsy, czy na razie czekasz na zabieg u tej nowej Pani?

Nie robiłam, wolalałam zaczekać na inną, tamta Pani mnie trochę zraziła do siebie.