panna.marta Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Za tydzień umówiłam się z nową Panią, która mi zrobi rzęski. Takie "lekkie" karty i pytanko Zweryfikuję za tydzień. Czy będe zadowolona z tego efektu? królowa pucharów, 6 pucharów, 8 mieczy-> umiarkowanie XIV coś mi się ta 8 mieczy nie podoba. Powinno być dobrze, choć pewnie będzie dla mnie gorszy efekt względem poprzedniego, w 6 pucharów widać,że będzie tęsknota za tamtym Edytowane 12 Października 2013 przez panna.marta Cytuj
emilr Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 a mnie sie ta 8 mieczy z gestą pajenczynką rzęs skojarzyła:) Nie wiem, co chcesz z nimi zrobić Co można zorbić z rzęsami: zagęścić, przyciemnić, wydłużyć? 6 kielichów i Q iel - Twoja twarz nabierze delikatnosci, odmłodnieje. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 uzupełniam po przedłużeniu zostaje przekazana innej Pani:) Tamta wróciła do Kielc a ja jestem z Warszawy, więc już nie ma fizycznej możliwości,żeby do niej chodzić. Dzięki Emilr :* Cytuj
emilr Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Dziękuję Nie wiem panno.marto. Logicznie 8 mieczy nie jest zbyt fajna. Poczucie, ze to nie to. I wtedy zarówno Q kiel jak i 6 kiel mozna też obrócic na niekorzyść jako - poczucie rozżalenia Ale intuicyjnie tak bym zinterpretowała jak w pierwszej odpowiedzi. sama jestem ciekawa weryfikacji. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 dam znać, myślę,że nie będzie najgorzej,bo w podsumowaniu jest umiarkowanie więc ta 8 mieczy musi mieć "głębszy wymiar"... Cytuj
Trida Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 początkowo będziesz bardzo zadowolona, uznasz, ze warte swojej ceny ale w 8 mieczy wydaje mi sie takie... ze bedziesz musiała isc na poprawkę szybko lub w dosc szybkim czasie zaczną 'wypadać' 1 Cytuj
panna.marta Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 ojoj to nie dobrze Tridziu,ale może nie będzie potrzeby Cytuj
Trida Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 wydaje mi sie, zę totaki 'urok' sztucznych rzęs, zę nadmiar szybko sie wykrusza czy cos... Tak mi znajome mówiły, ja nie miałam potrzeby nigdy Cytuj
panna.marta Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 bo mieczy jest tak dużo jak rzęs he he Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Marto a masz jakies foto prac tej Pani..? Podeslij to lookne:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 wydaje mi sie, zę totaki 'urok' sztucznych rzęs, zę nadmiar szybko sie wykrusza czy cos... Tak mi znajome mówiły, ja nie miałam potrzeby nigdy Trido jest wiele metod jak i różnych jakościowo rzęs:) dlatego wiadomo ,że za dobry materiał trzeba zappłacic+usługa bo nikt za darmo nie będzie męczył kręgosłupa jak i wzroku.. 0,07 nie daja absolutnie efektu sztucznych rzęs bo są cieniutkie,po przyklejeniu wygląda jak nasza:) no i oczywiscie wygiecie jak i rozmiar musi byc dopasowane.. nie za duza ilosc kleju i odpowiednie założenie i efekt świetny:) Niestety zdziwiłabys się ile kobiet przychodzi i mówi,że woli mega długie i mega sztuczne<szok> bo im sie tak podoba.. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 Iza, na stronce tej Pani są dwa zdjęcia rzes. Ja mam długość 13 i grubość 15. O ile dobrze zapamiętałam... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Marta jedna długość..? Chyba 13 musi być od zewnetrznych kącików maksymalnie.. bo z jednej dlugości to nie za bardzo..pewnie zrobila kocie oko.. 13 długa.. Grubość 15 jeżeli masz cienkie rzęsy ok.. mogła tez zrobic z 10 inna metodą gdyby chciała zagęscić ale to wiecej roboty.. A miała rzęsy sypane..czy w paletkach na paskach,wiesz..? Cytuj
panna.marta Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 nie, nie w 13 i 9 linka wyślę na prv Cytuj
emilr Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Panno marto. Po Twoim poście napaliłam się na takie rzęsy:) mam od zawsze kompleks właśnie na tym punkcie. Jeśli mogę w Twoim watku? O co w ogóle pytac, w necie wyczytałam o metodzie 1:1 i jeszcze innych. Zalezy mi na naturalnym wygladzie, ale moje rzęsy są krótkie, rzadkie i bez koloru. Czy sam doklejenie rzes wystarczyłoby, czy muszę jeszcze je malowac? Cytuj
panna.marta Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 WERYFIKACJA! Pani postawiła mnie w idiotycznej sytuacji. Suma sumarum zrezygnowałam z usługi u niej i zdecydowałam się na inną. Karty wyszły bardzo trafne! Najbliżej była chyba Trida. Rozadję punkty. Cytuj
panna.marta Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 Panno marto. Po Twoim poście napaliłam się na takie rzęsy:) mam od zawsze kompleks właśnie na tym punkcie. Jeśli mogę w Twoim watku? O co w ogóle pytac, w necie wyczytałam o metodzie 1:1 i jeszcze innych. Zalezy mi na naturalnym wygladzie, ale moje rzęsy są krótkie, rzadkie i bez koloru. Czy sam doklejenie rzes wystarczyłoby, czy muszę jeszcze je malowac?[/quote Emilr, ja mam swoje naturalne długie i gęste, ale to było zawsze moim marzenie. Kiedyś na targach poznałam super Panią z Lublina i już kiedyś mi robiła rzęsy,ale metodą blink&go. Czyli rzęsy przyczepia się w różne miejsca. Metoda krótkotrwała do 2 tyg. Ta 1:1 to jedwabne syntetyki, do każdej jednej naturalnej przyczepia się jedną sztuczną. Super efekt Pani cierpliwie przyczepiała 2h. Podobno starczają na 3-4 tyg ja już mam 3 teraz będzie 4 tydzień jeszcze trochę się przymają, ale szybko zmieniam Panią na inną. Cytuj
emilr Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 (edytowane) moja interpretacja beznadziejna, ale dziekuję za odpowiedź. Dzieki Tobie Panno Marto wreszccie mam szansę łądnie wyglądać rano:) p.s. ale juz zrobiłaś sobie rzęsy, czy na razie czekasz na zabieg u tej nowej Pani? Edytowane 19 Października 2013 przez emilr Cytuj
panna.marta Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 bez rzęs też na pewno ładnie wyglądasz. Cytuj
emilr Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 bez rzęs też na pewno ładnie wyglądasz. oj! dybyś mnie zobaczyła, to byś sie przestraszyła Wyglądam jakbym była chora.Panno Marto jeszcze dopsiałam zdanie do postu wyzej (bo pytałąś o zdowolenie z efektu w sumie, a nie to czy sie zabieg dbedzie) Cytuj
panna.marta Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 moja interpretacja beznadziejna, ale dziekuję za odpowiedź. Dzieki Tobie Panno Marto wreszccie mam szansę łądnie wyglądać rano:)p.s. ale juz zrobiłaś sobie rzęsy, czy na razie czekasz na zabieg u tej nowej Pani? Nie robiłam, wolalałam zaczekać na inną, tamta Pani mnie trochę zraziła do siebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi