Skocz do zawartości

Rozkład do zinterpretowania

34laptop

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rozkład zastosowałam pierwszy raz kilka lat temu i sprawdził się. Zrobiłam go wczoraj na moje doświadczenie w seksie przed poznaniem obecnego partnera. Proszę Was oczywiście o Wasze interpretacje, dopowiedzenia, bo chcę sprawdzić, jak czuję, interpretuję karty. Rozkład: 9 Puchary odwrócone, VI mieczy, Moc odwrócone; wynik: 2 miecze, Król Buław odwrócone. Interpretacja: seks, ale raczej bardziej egoistyczne podejście, często seks oralny. Występowała jakaś niemoc w seksie, nawet obrzydzenie nim, zahamowanie przed seksem. Jako że to jest rozkład na mnie, nie będzie komentarzy, że rozłożyłam na kogoś trzeciego, bo jeden taki rozkład zrobiłam na osobę trzecią, ale tylko dwie osoby zrozumiały, dlaczego. Proszę o szczere interpretacje, nawet jakby były w sensie seksu obraźliwe, nie obrażę się, bo mi zależy na szczerych wypowiedziach.

Edytowane przez 34laptop
  • 2 tygodnie później...
Napisano

tzn pytasz kart jakie było twoje doświadczenie przed poznanie m partnera?

tu kart nie trzeba bo co było to ty sama wiesz najlepiej szkoda energii

Napisano

Tak, o to pytam. Proszę o interpretację, czy dobrze napisałam. Jak umiesz interpretować karty, to proszę Cię też o interpretację rozkładu, w którym zapytałam o doświadczenie chłopaka. Jakiś czas temu zamieściłam rozkład na Forum.

Napisano

nie interpretuje rozkładów bzdurnych w moim odczuciu które niczego konstruktywnego nie wnoszą w naukę tarota i są nieweryfikowalne