panna.marta Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Co mnie czeka w nowym tygodniu, jaki on będzie 14-20.10? 6 denarów, królowa mieczy, rycerz buław dołożyłam rydwan VII ktoś mi zaproponuje spotkanie albo wyjazd?jakaś kobieta? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Października 2013 Maestro Napisano 13 Października 2013 Może być wyjazd na szkolenie, którego inicjatorką będzie kobieta-szefowa? Ew. Ty gdzieś pojedziesz z koleżanką.. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 13 Października 2013 Autor Napisano 13 Października 2013 fajnie lubię szkolenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 6 denarów, królowa mieczy, rycerz buław dołożyłam rydwan VII zachowasz chłodną postawę, będziesz mieć głowę na karku, ale również Twoje działania będą energiczne. Intelekt+ruch. 6 denarów może mówić o tym, że kogoś czymś obdarujesz(obowiązek, kilka groszy) lub ktoś Ciebie przez co będziesz musiała się zachować jak kolejne postacie. Rydwan to też ruch. Z całego tutaj widzę działanie w połączeniu z wiedzą. Cytuj
panna.marta Napisano 14 Października 2013 Autor Napisano 14 Października 2013 w sumie zgadza się staram się dostać na kurs/szkolenie. Cytuj
Madiie Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Bardzo dużo się napracowałaś, wiec może forma odwdzięczenia się szefowej-kurs, wyjazd? Dosyć niespodziewany, w szybkim terminie, ale pozwalający poszerzyć horyzonty i zdobyć dodatkowy papierek, który może być pomocny w przyszłości. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 moze byc szkolenie..ale moze być też kontaktu ze strony jakiegoś pana:D spontanicznego:P ty bedziesz nastawiona raczej chłodno i bojowo:P no ciekawe:P 1 Cytuj
panna.marta Napisano 15 Października 2013 Autor Napisano 15 Października 2013 uuu no,no szkolenie jak najbardziej się zgadza-właśnie je załatwiam a pan też się może trafić-fajnie by było. Cytuj
panna.marta Napisano 20 Października 2013 Autor Napisano 20 Października 2013 To i ja zweryfikuje. 6 denarów, królowa mieczy, rycerz buław dołożyłam rydwan VII Dostałam nową ofertę pracy, o którą dzielnie walczę+złożyłam papiery na 2letnie szkolenie z języka obcego. Mam nadzieję,że się dostanę, pracę także. dziewczyny, idealnie trafione.Daję punkciki:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi