Skocz do zawartości

Kiedy da o sobie znać?

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedy Pan X da o sobie znac?-CESARZOWA,ŚWIAT,6 mieczy, 7 denarów- Wygląda na to,że chyba da o sobie znać bo ja od okolo roku sie nie odzywam..albo zwiazek mu sie zakończy(jeżeli w owym był) lub mógł wrócić gdzieś z zagranicy..?

Dlaczego da o sobie znać?-8 mieczy,MAG,Paz mieczy-chyba sumienie mu sie odezwie,bedzie chcial wyjaśnić coś..

Konkretny czas-Paż Buław- Według mnie to niebawem..

Oczywiście z weryfikacja

• Maestro
Napisano

Kiedy Pan X da o sobie znac?-CESARZOWA,ŚWIAT,6 mieczy, 7 denarów-jeszcze poczekasz, możliwe, że jak rozejdą się jego drogi z kobietą, bądź ona pozostanie za granicą

Dlaczego da o sobie znać?-8 mieczy,MAG,Paz mieczy będzie ciekawy co tam u Ciebie nowego..

Konkretny czas-Paź Buław- spontanicznie lub w znaku Strzelca lub Barana

Napisano

inez tak z innego wychodzilo..pazdziernik,listopad max grudzien.. strzelec to początek grudnia..

Napisano

Kiedy Pan X da o sobie znac?-CESARZOWA,ŚWIAT,6 mieczy, 7 denarów- Gdy rozstanie się z partnerką i będzie miała jakiś zastój w miłości.

Dlaczego da o sobie znać?-8 mieczy,MAG,Paz mieczy- Poczuje się jak w potrzasku (może przez ten bezruch w miłości) i będzie chciał Cię oczarować swoim gadaniem, lub po prostu pogadać. Będzie chciał się poczuć lepiej dzięki Tobie - podbudować swoje ego.

Konkretny czas-Paź Buław- szybko ( znalazłam w necie, że to 11 dni ? )