Skocz do zawartości

Krzyż na ucięta relacje.Co dalej.

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na ucięta niewyjasniona relacje z panem.

Co dalej.

1. Rys osoby, o którą pytamy-SWIAT Zamkniety temat,otworzona na inny świat.

2. Nasz stosunek do niej-9 denarówbardziej ustabilizowany,stonowany,zdystanwowany

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas-9 mieczyalbo chce zebym cierpiała albo sam sie meczy..

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas-SADChyba chciałby zeby coś wrócilo

5. Przeszłość relacji, znajomości-KAPLANKA-wiele ukrytych rzeczy,tajemnic

6. Najbliższa przyszłość-As Denarów tutaj chyba padnie jakas propozycja zapalna?

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa- WISIELECintecji nie ma

8. Wpływ innych osób-Paż Buławmyslę,że ktos dostarczał jakis informacji na moj temat

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji- 4 buławy ze się zamknełam

10. Dalsza przyszłość-10 kielichów, 9 kielichów,Rycerz Kielichów.No dziwne te wszystkie karty. Kontakt od ponad 3 tyg zaden.

Napisano

1. Rys osoby, o którą pytamy-SWIAT - w tej sytuacji ktora opisales, to jakby wasze drogi sie rozeszly

2. Nasz stosunek do niej-9 denarów- jest dobrze tak jak jest

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas-9 mieczy- nie jest tej osobie z tym dobrze, tobie chyba takze

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas-SAD-gdzies podswiadomie chcialaby chyba zeby to wrocilo, odzylo

5. Przeszłość relacji, znajomości-KAPLANKA-byl spokoj, opanowanie

6. Najbliższa przyszłość-As Denarów -jest szansa na cos wartosciowego,ale co dalej to nie wiem

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa- WISIELEC-chcialaby chyba jeszcze od tego odpoczac

8. Wpływ innych osób-Paż Buław- ktos Ci poda plotke na jego temat, jakiegos newsa albo ci pomoze

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji- 4 buławy - chyba lekow jako takich nie ma, raczej mysli pozytwynie tylko brakuje dzialania

10. Dalsza przyszłość-10 kielichów, 9 kielichów,Rycerz Kielichów-ja mysle,ze cos na nowo powstanie, sa szanse na bardzo fajna relacje zwiazkowa o ktora on zadba

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

1. Rys osoby, o którą pytamy-SWIAT człowiek ogólnie otwarty na świat na innych, ja w świecie dostrzegam raczej otwarcie, dla mnie to człowiek spełniony

2. Nasz stosunek do niej-9 denarów on się Tobie podoba, może postrzegasz go też jako egoistę

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas-9 mieczy możliwe, że duzo o Tobie mysli, ma też wiele zmartwień

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas-SAD może przejrzał na oczy, może cos do niego dotarło, że jednak byłas ważna?

5. Przeszłość relacji, znajomości-KAPLANKA- w jakis sposób byliście sobie bliscy

6. Najbliższa przyszłość-As Denarów możliwe, że on wyciągnue rękę w Twoim kierunku

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa- WISIELEc on sam nie wie, próbuje patrzeć na to z innej perspektywy

8. Wpływ innych osób-Paż Buław może ktoś mu coś mówi faktycznie

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji- 4 buławy boi się, że nic nie wyjdzie

10. Dalsza przyszłość-10 kielichów, 9 kielichów,Rycerz Kielichów dla mnie się pogodzicie, karty bardzo romantyczne, kontakty na pewno będę, bardzo czułe

• Lubię to! 1
Napisano

a może zaprosi się na jakąś imprezę, jakieś spotkanie w gronie innych osób, jakieś świętowanie czegoś? jest taka możliwość?

Napisano

tak popatrzyłam na te karty bliskiej i dalszej przyszłości, skojarzyły mi się ze spotkaniem, gdzieś w gronie innych ludzi

widać tu w kartach oddalenie, jak najbardziej, ale może będzie jakaś szansa na spotkanie :-)

• Lubię to! 1
Napisano

Ja w tych kartach widzę szansę na poprawę waszych stosunków:), to każdemu z Was da w pewien sposób satysfakcję.

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki,sama jestem ciekawa co dalej bo z obu stron cisza a ja nie mam zamiaru się odzywać po tym co przeszłam. Zastanawiałam sie czy wyciagnie jakiekolwiek wnioski ta osoba. Karty na przyszłosc faktycznie mnie zaskoczyły.

Napisano (edytowane)

Witaj,

1. Rys osoby, o którą pytamy-SWIAT Zamkniety temat,otworzona na inny świat.

Rozumiem ze tutaj pytasz o niego? jaki rys osoby? moze to jest facet otwarty ogolnie na swiat, albo czeka go jakis wyjazd, badz tak jak piszesz sprawa jest zamknieta, bo karta swiat to ostatnia karta. Ale takze moze oznaczac np: ze osoby sa w pewnym oddaleniu od siebie albo w fizycznym aspekcie albo emocjonalnych, badz ta relacja jest na internecie (Swiat).

2. Nasz stosunek do niej-9 denarówbardziej ustabilizowany,stonowany,zdystanwowany

Czyli do tego pana - tak obecnie moze to byz stosunek na zasadzie, ach poczekam lepiej, nie bede rwała sie pierwsza do kontaktu, bo monety to cierpliwosc, bo mam swoja godnosc (na karcie kobieta stoi pewna siebie). Ta karta to takze mysl, czy ta znajomosc bedzie dla mnie korzyscia? (monety) w jakimkolwiek sensie.

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas-9 mieczyalbo chce zebym cierpiała albo sam sie meczy..

Oj ten pan myslac o nas, nie czuje sie najlepiej, albo np: jest rozczarowany albo ta relacja, ktora byla, i trudnosci jakie byly, powodowala w nim niechec.

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas-SADChyba chciałby zeby coś wrócilo

Karta sad ro rodzina, takze to tez karta odrodzenia, oraz uwolnienia, bo na karcie mamy sytuacje gdzie ludzie zostaja uwolnieni, odrodzeni na nowo.

Wiec moze np: jego chec odrodzenia na nowo, uwolneinia sie.

5. Przeszłość relacji, znajomości-KAPLANKA-wiele ukrytych rzeczy,tajemnic

Tak to mogly byc ukryte sprawy, albonp: brak cierpliwosci, badz jakas kobieta.

6. Najbliższa przyszłość-As Denarów tutaj chyba padnie jakas propozycja zapalna?

Czekanie na szanse.

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa- WISIELECintecji nie ma

Oh wislelec raczej nie ma zadnych powaznych intencji, bo to jest bardziej wyczekiwanie, biernosc, odwlekanie w czasie, dystans, wisielec wisina galezi i nie robi nic w tym kierunku. To jest karta zastoju., braku zainteresowania, bo wszystko mu wisi, podobnie jak wisielec, ktory sobei wisi na galezi i nic go nie interesuje.

8. Wpływ innych osób-Paż Buławmyslę,że ktos dostarczał jakis informacji na moj temat

Tak, ale i ktos tam byl dosc aktywny i zainteresowany.

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji- 4 buławy ze się zamknełam

Ale czyje twoje czyjego? bo rozklad krzyza jaki stawiam na tej pozycje mowi, o lekach osoby ktora pyta...

Ze ta relacja nie da ci poczucia bezpieczenstwa oraz czy mozna zaufac, na karciemamy dom (rider waite).

10. Dalsza przyszłość-10 kielichów, 9 kielichów,Rycerz Kielichów.No dziwne te wszystkie karty. Kontakt od ponad 3 tyg zaden.

Moze tarot sie skupil na tym, ze poprostu ty sie zainteresujesz nowym mezczyzna (rycerz kielichow). Ale i bedac w domu (10 kielichow oprocz najblizszej rodziny, reprezentuje tez dom), bedziesz myslala o tej osobie, siedzac w domu czas, np: po pracy badz po szkole. 9 kielichow to karta robienia cos na pokaz, chwalenia sie, takze przebychu, radosc, cieszenie sie, chodz troszke na pokaz. Moze np: bedziesz dawac takie sygnaly na zewnatrz, ze u ciebie jest wszystko ok, ze swietnie sie czujesz, albo ze np: zainteresujesz sie kims nowym, aby tylko pokazac mu badz swiatu ze wcale nie czujesz sie urazona, tym co sie stalo miedzy wami. Ta karte mozna interpretoac na rozne sposoby.

Pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez Tarocistka_doradca
  • Lubię to! 1