Skocz do zawartości

jak to będzie

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy w tegorocznego sylwestra będę osobą, która jest już w związku?

4 buław, król mieczy, 2 mieczy, rycerz pucharów-> kochankowie VI

kurczę jakieś dziwne karty:D w związku to nie, ale jest przy mnie wtedy jakiś facet, który nie może zdecydować się z jakiś przyczyn na związek...Ta 4 buław to wskazuje raczej na jakąś luźną relację typu spotykanie się i wspólne wypady.

Albo będę z nim pokłócona.

A jak Wy to widzicie?:D

Napisano

według mnie to nie będzie jeszcze związek a jakas lużna relacja

Napisano

a może dwóch będzie i ta 2 mieczy to konieczność dokonania wyboru?

Napisano
ahaa, czyli taka luzna bez emocji?
według mnie ty chcialabys stworzyć stały związek(i to sie chyba nie zmieni),ale na razie będzie to lużna relacja.
Napisano

no na pewno-każdyby chciał stały a w zasadzie taki pół na pół z tendencją do stałego. No nic zobaczymy. Cieszy mnie to,że karty kolejny raz pokazują,że coś się kroi na jesień - zimę :) Dlatego spytałam czy sylwek to już będzie ten moment i wychodzi na to, że tak. Samotność niedługo powinna się skończyć :)

Napisano

Powiem tak. Mi Rycerz Kielichow nawet konkretnego uwodzenia sie nie pokazywal. To bylo raczej liczenie na cos wiecej. Moze byc pan przy Tobie, ktory bedzie przyprawial Cie o szybsze bicie serca, ale nie widac tu dzialania z jego strony. Ewentualnie, jezeli juz, to takie, ze raz cos bedzie a dziesiec razy to Ty bedziesz zastanawiac sie, kiedy znowu uderzy.

Takze tu wiecej chcenia niz dziania sie.

Z podsumu oczywiscie Kochankowie... tu serce moze byc zaangazowane... ale jezeli cos ma z tego byc to na pewno jeszcze nie tutaj.

Napisano

4 buław to tez karta wolnych związków, takich niezobowiązujących...

będziesz analizować moim zdaniem ile masz z tego związku i będziesz się zastanawiać, czy warto wchodzić w taką relację, czy nie...