Skocz do zawartości

Współpraca z szefem

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio dostałam wiadomość, że szef mojego szefa chce pracować bezpośrednio ze mną (jestem praktykantką), ale nie uzasadnił dlaczego, była to jedynie informacja, co wszystkim wydaje mi się dość dziwne, tym bardziej, że mam już swoje zadania od mojego szefa a on nawet mnie tak dobrze nie zna...

Jakie ma zamiary?

6 pucharów, Diabeł, 7 pucharów, dołożone 4 monet, Sprawiedliwość

Czyżby chciał pokazać swoją wyższość i dać mi zadania, które dla niego są stratą czasu?

Jak potoczy się nasza współpraca?

Diabeł, Królowa Denarów, Księżyc, dołożone Mag, Gwiazda

Znowu ten Diabeł wyskoczył, aż się przestraszyłam... Myślę, że mogą być między nami jakieś napięcia, ale nie dam się i dużo się nauczę.

Jaki będzie poziom mojego zadowolenia (z tej współpracy)?

4 pucharów, Sprawiedliwość, Rydwan, dołożone 10 pucharów, Król Kielichów

Mimo, że mogę czuć się trochę zagubiona to dam sobie radę i dużo się nauczę dzięki niemu (?)

Dlaczego wybrał mnie?

Koło Fortuny, Arcykapłanka, 9 buław, dołożone Sąd, 2 buław, Giermek Kielichów

Uznał, że jestem wycofana i powinnam mieć więcej zadań do wykonania (co byłoby niezgodne z prawdą)...

Proszę o pomoc :prosi:

Napisano (edytowane)

Przepraszam, że zapytam czy Twój szef jest typem faceta który podrywa? Lub coś podobnego? W sensie to starszy mężczyzna?

Znaczy ten który chce z Tobą pracować..

Edytowane przez Cicha23
Napisano
Przepraszam, że zapytam czy Twój szef jest typem faceta który podrywa? Lub coś podobnego? W sensie to starszy mężczyzna?

Znaczy ten który chce z Tobą pracować..

Niestety tak... Jest straszym, niesympatycznym facetem, ktory lubi 'popatrzec' na dziewczyny. Stad przeraza mnie ten Diabel...

Napisano

1. Powiedziałabym, że ku się podobasz. Kogoś mu przypominasz kim był zainteresowany.

2. Chyba będzie okazywać Ci swoje zainteresowanie. Jesteś dla niego mocno stąpającą po ziemi kobietą. Mogą być między wami jakieś niedopowiedzenia, ale nie dasz się.

3. Na początku będziesz rozczarowana. Prawdopodobnie czegoś się o nim dowiesz, lepiej go poznasz i zmieni się Twoje nastawienie. Nawet się możecie polubić...

4. To chyba był impuls. Jesteś zamknięta w sobie, a on chciałby, abyś się bardziej otworzyła...

Napisano (edytowane)

Jakie ma zamiary?

on chciałby spełnić jakieś swoje ambicje i cele, coś komuś udowodnić lub spełnić coś co miał zmaiar zrobić kiedyś w przeszłości a co mogło mu się nie udać- mi się tu diabeł kojarzy z jakąś chorobliwością a przy 7 pucharów to coś o czym nie zwykle marzy

Jesteś jakimś jego haczykiem do celu,ale powinno być to dla Ciebie korzystne w ostatecznym rozrachunku

to może być duża szansa dla Ciebie

Dlaczego wybrał mnie?

w zasadzie to mogło być zupełnie przypadkowe,ale wydaje mi się,że postawił na Twój młody umysł

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Typ podrywacza, który to coś daje, ale i oczekuje czegoś w zamian, niestety źle trafił :)

Czy ma żone? Bo we współpracy widać dużo ingerencji Kobiety, raczej pilnowania Was, pan z tym Diabłem wszędzie wyskakuje:D

Będziesz zadowolona ogólnie, jednak spodziewasz się nauczyć czegoś więcej, chociaż wpadniesz pod inne lepsze skrzydła (król kielichów) niż szefa.

Spodobałaś mu się, jesteś mało pewna siebie, mało planujesz, jesteś spontaniczna i masz w sobie "to coś" co ma Kapłanka :)

Wg. tych kart ładnie mu zagrasz na nosie, bo nie dostanie tego na co czekał ;) Wyjedziesz z całej tej propozycji jako wygrana :)

Napisano

Dziękuję :) Tak, ma żonę, ale nie znam jej. A jeśli chodzi o tę Kapłankę to chyba oznacza coś innego, bo ja nie jestem mało pewna siebie i zamknięta, spontaniczna owszem. Choć może on mnie tak odebrał, nie zna mnie :)

Napisano
Dziękuję :) Tak, ma żonę, ale nie znam jej. A jeśli chodzi o tę Kapłankę to chyba oznacza coś innego, bo ja nie jestem mało pewna siebie i zamknięta, spontaniczna owszem. Choć może on mnie tak odebrał, nie zna mnie :)

widać po kartach, że bardzo go pociągasz....

Napisano

Frambuesa, PO PIERWSZE UWAŻAJ NA NIEGO!. To jest nadęty facet z ogromnymi ambicjami, dla którego liczą się tylko pieniądze. Może mieć nieczyste intencje, lub chce pokazać udowodnić coś co ma związek z przeszłością (ale konkretnie co, to tego nigdy się nie dowiesz, to jest w jego głowie i tam pozostanie) Ma trochę wybujałe te intencje, marzy o czymś niemożliwym, nierealnym czego mu nigdy nie dasz.. Wiem zabrzmiało jednoznacznie, ale kojarzy mi się ze starym oblizującym się dziadem na widok ładnej młodej dziewczyny. Chce pokazać swoja pozycje w pracy.

Księżyc I diabeł to nieładne karty w myślach mężczyzny, choć nie stoją tuż koło siebie mogą źle znaczyć.

Obawiam się ze pewnie będziesz miała czuła niechęć, co do całej tej otoczki, lub atmosfery jakiej on Ci sprawi. Ale Będzie dobrze, nie martw się.

Dlaczego Cię wybrał? Przypadkowo, impulsywnie (jak napisały koleżanki wyżej) On z drugiej strony chce Cie prowadzić, nauczy czegoś( dlatego chce coś udowodnić)

Napisano
widać po kartach, że bardzo go pociągasz....

Niestety tak wlasnie myslalam i to bardzo niekomfortowa sytuacja..

Napisano (edytowane)

Jakie ma zamiary?

chce sobie na Ciebie popatrzeć ;) a przy okazji "oszlifować Cię" na swój sposób. Czymś go zainteresowałaś i teraz te Twoje walory chce wykorzystać.

to on będzie górował nad Tobą... w końcu szef ;P czasami możesz czuć, że coś może jest nie tak.. jakieś podteksty czy spojrzenia czy coś w tym stylu :mysli: albo ktoś może coś insynuować, ale nie będzie miał racji ;)ale sporo rzeczy mogłabyś tu się nauczyć i się wykazać.

początkowo możesz być spięta i emocjonalnie do wszystkiego podchodzić... później jednak jakbyś się przyzwyczaiła do pewnych 'dziwactw' szefa i wówczas już Twoje zadowolenie wzrośnie bo niepotrzebnymi sprawami nie będziesz się przejmować... ostatecznie może Wasza współpraca nie trwać tak długo a może być nić niezłym kołem napędowym...

Dlaczego wybrał mnie?

zaciekawiłaś go sobą i swoją energią... może też ktoś szepnął dobre słówko o Tobie... może też chciał czegoś nowego, innego spróbować i Ty dobrze do jego wizji pasujesz...

Edytowane przez Mana