SacralNirvana Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Ogolna aura tygodnia - Paz Kielichow Taki troche rozmarzony ten tydzien. Mozliwe tez, ze bedzie co nieco dotyczyc kwestii dzieci, mozliwe, ze corki sredniej (trygon wody). Samopoczucie - As Monet - Sily i mozliwosci, aby cos z tym robic dalej. Dobre samopoczucie. Dom/rodzina/dzieci - 8 Kielichow - Tu moga byc jakies emocje. Moze w zwiazku z mezem jeszcze. Praca - As Bulaw - Tu jakas nowosc. Ciekawe... Finanse - 5 Bulaw - Tu mozliwe, ze bede musiala nieco powalczyc o swoje pieniazki jakies. Uczucia - Rycerz Kielichow - Nic nowego. Wzdychanko itd. Rycerz Kielichow cudow mi nie przyniosl nigdy. Nieproduktywny w kwestiach uczuc jak dla mnie. Niespodzianka x 3 - XI Pasja, 10 Monet, Krolowa Mieczy ---> XVII Gwiazda, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Tu tez pojawia sie kwestia powalczenia o swoje pieniazki widze. Ewentualnie rozplanowania czegos na przyszlosc konkretnie. Rada na ten tydzien x 3 - XVIII Ksiezyc, II Kaplanka, Krol Mieczy ---> VII Rydwan, HB XX Sad i II Kaplanka No ciekawe. Byc rozwaznym w kontaktach z mezem, powiedzialabym. Spryt, intuicja, nic nie robic pochopnie. Cytuj
Iwka78 Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Ogolna aura tygodnia - Paz Kielichow - będziesz rozlazła jak flaki z olejem...:-))) Samopoczucie - As Monet - pełna sił i wigoru, dużo okazji do dobrego samopoczucia... Praca - As Bulaw - będzie okazja też do nowej pracy, jakaś szansa... Finanse - 5 Bulaw - tu troszkę walki będzie.. Uczucia - Rycerz Kielichow - w głowie, a raczej w sercu pewien pan...:-) Niespodzianka x 3 - XI Pasja, 10 Monet, Krolowa Mieczy ---> XVII Gwiazda, HB XXI Swiat i III Cesarzowa - a tu mi się wydaje, że będzie coś nowego, związanego z pracą, coś zakończysz, zmienisz lub otworzysz się na coś... Rada na ten tydzien x 3 - XVIII Ksiezyc, II Kaplanka, Krol Mieczy ---> VII Rydwan, HB XX Sad i II Kaplanka - korzytać ze swojej intuicji i daru przy kontaktach z mężem... 1 Cytuj
panna.marta Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Ogolna aura tygodnia - Paz Kielichow trochę rozmarzona, może trochę flirtująca Samopoczucie - As Monet - bardzo dobre, duża wiara w siebie Dom/rodzina/dzieci - 8 Kielichow - będziesz chyba trochę zalatana, milion spraw na głowie Praca - As Bulaw - jakieś nowe kontakty Finanse - 5 Bulaw - no walka o $ Uczucia - Rycerz Kielichow - ktoś będzie chciał nawiązać kontakt Niespodzianka x 3 - XI Pasja, 10 Monet, Krolowa Mieczy ---> XVII Gwiazda, HB XXI Swiat i III Cesarzowa walka o pieniążki dla domu... Rada na ten tydzien x 3 - XVIII Ksiezyc, II Kaplanka, Krol Mieczy ---> VII Rydwan, HB XX Sad i II Kap chyba będziesz musiała się oddalić od męża i prężnie walczyć o swoje 1 Cytuj
Madiie Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 W Tym tygodniu chodzisz z głową w chmurach, ale jeśli chodzi o pomysły, organizowanie czasu sobie i dzieciom to Paź kielichów jest idealny. Dzieciaki powinny byc zachwycone w tym tygodniu. Ale ty również, masa pomysłów się zrodzi na dodatkowy zarobek, jakieś myśli krążące wobec nowej prac? Domu rzeczywiście emocje, takie powracające co jakiś czas i odchodzące. Praca bardzo ładnie weźmiesz się za siebie i chwycisz prace za rogi Z kolei w finansach będzie wiązanie koniec z końcem i bitwa na myśli co by jeszcze wykombinować, żeby wiecej zarobić/dorobić. Uczucia raczej właśnie bieganie adoratorów, ale tylko bieganie bez zobowiązań i deklaracji. Niespodzianka:Odnalezienie się w miejscu pracy, chociaż na początku mogłoby Ci się wydawać, ze będzie źle, a szefowa jest skąpa(bo jest;p) ale atmosfera będzie ok i trochę ułoży to Twoje stanowisko jako matki i poukłada trochę życie. Rada: Dociągnąć do końca relacje z mężem? Wyjaśnić sobie wszystko do końca. I zamknąć już ten etap, żeby rozpocząć następny. 1 Cytuj
pretoria Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Samopoczucie - dobre, szczęście, pomyślność Dom - ta karta w sumie to ma dwa znaczenia. Mi pokazuje raz dobre, raz gorsze sprawy może małe sprzeczki, pewne rozdarcie wewnętrzne, gwałtowne emocje lub umocnienie związku Praca - pojawi się szansa, którą należy wykorzystać, dobre nastawienie, silna wola Finanse - konieczność przyciśnięcia psa, lub upominanie się o swoje pieniądze Uczucia - tu się powstrzymam jeśli ten rycek Ci nigdy nic nie przyniósł Niespodzianka - mała 'walka', coś nowego Rada - ufaj sobie i swojej intuicji 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Października 2013 Autor Napisano 15 Października 2013 Dzieki dziewczyny. Co do Rycka Kielichow to nie to moze, ze nic nie przyniosl. To byly zawsze jakies takie nic nie znaczace flirty z mezczyznami, ktorzy nie mieli dla mnie wiekszego znaczenia. Takie ot... przyjemne, fajne, ale nic nie wnoszace do sprawy. Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Października 2013 Autor Napisano 20 Października 2013 (edytowane) Weryfikuje, jako ze tydzien dobiega powoli do konca. Ogolna aura tygodnia - Paz KielichowTaki troche rozmarzony ten tydzien. Mozliwe tez, ze bedzie co nieco dotyczyc kwestii dzieci, mozliwe, ze corki sredniej (trygon wody). Dziecmi wypelniony tydzien. Zalatwianie spraw przedszkolnych, mala troche przeziebiona itd. Wokol dzieci bardziej. Samopoczucie - As Monet - Sily i mozliwosci, aby cos z tym robic dalej. Dobre samopoczucie. Samopoczucie dobre bylo. Dom/rodzina/dzieci - 8 Kielichow - Tu moga byc jakies emocje. Moze w zwiazku z mezem jeszcze. A tu dobrze bylo. Tu podejrzewam, ze 8 Kieli zamanifestowalo sie bardziej w kontekscie emocji zwiazanych z rozwodem. Praca - As Bulaw - Tu jakas nowosc. Ciekawe... Dodatkowo pojawila sie opcja do przemyslenia. Na razie nic realnego, ale pomysl jest... zastanowic sie trzeba, co dalej. Finanse - 5 Bulaw - Tu mozliwe, ze bede musiala nieco powalczyc o swoje pieniazki jakies. Wystarczalo, chociaz pewne wydatki musialy poczekac. Uczucia - Rycerz Kielichow - Nic nowego. Wzdychanko itd. Rycerz Kielichow cudow mi nie przyniosl nigdy. Nieproduktywny w kwestiach uczuc jak dla mnie. Tak, jak pisalam. Wzdychanko, kontakty, ale nic konkretnego. Niespodzianka x 3 - XI Pasja, 10 Monet, Krolowa Mieczy ---> XVII Gwiazda, HB XXI Swiat i III CesarzowaTu tez pojawia sie kwestia powalczenia o swoje pieniazki widze. Ewentualnie rozplanowania czegos na przyszlosc konkretnie. Przyjaciolka moja, ktora pokazuje mi sie w Mieczowej. Kilka fajnych pomyslow z jej strony. M.in. co do Halloween, jak spedzimy sobie... Rada na ten tydzien x 3 - XVIII Ksiezyc, II Kaplanka, Krol Mieczy ---> VII Rydwan, HB XX Sad i II KaplankaNo ciekawe. Byc rozwaznym w kontaktach z mezem, powiedzialabym. Spryt, intuicja, nic nie robic pochopnie. Dokladnie. Miec oczy i uszy otwarte. Dzialac zdecydowanie, bez zastanowienia, nie dac sobie czegos wmowic itd. Dziekuje wszystkim za pomoc w interpretacji... Edytowane 20 Października 2013 przez SacralNirvana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi