maddie88 Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Witam Już dawno nie zadawałam kartom tego typu pytań, a szkoda, bo szybko można je weryfikować Oto, co odpowiedziały, jeśli chodzi o ten tydzień i jego aurę: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: 5 Denarów/9 Kielichów, As Buław, Królowa Buław => Księżyc Moje pierwsze wrażenie, to jakaś nieoczekiwana wiadomość od pana...ruch z jego strony... Ale bardzo powierzchowny... W sumie to wszystko będzie takie niepewne...niejasne... A Waszym zdaniem? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
panna.marta Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 kontakt,ale jakiś nieśmiały...ewentualnie dostaniesz jakąś niejasną dla Ciebie wiadomość Cytuj
maddie88 Napisano 14 Października 2013 Autor Napisano 14 Października 2013 kontakt,ale jakiś nieśmiały...ewentualnie dostaniesz jakąś niejasną dla Ciebie wiadomość Zdziwiłam się tym ryckiem Ciekawe...dam znać Dzięki, marta Miłego wieczoru Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Października 2013 Maestro Napisano 15 Października 2013 Rycerz Buław (odpowiedź), tło: 5 Denarów/9 Kielichów, As Buław, Królowa Buław => Księżyc wydaje mi się, ze dzień może być pod znakiem mężczyzny...tak jakby poczuł potrzebę kontaktu z Toba, bo mu źle (5 denarów) i będzie chciał poprawić sobie nastrój w Twojej obecności,powinnaś fajnie sie poczuć Cytuj
Madiie Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Bardzo energiczny ten tydzień, chociaż ja widzę bardziej wsparcie kobiety z wahaniami nastrojów, raz pewna siebie i zdecydowana, a za chwilę płacz i depresje. Bardzo jej pomożesz w najbliższym czasie podnieść się i ogarnąć. Cytuj
maddie88 Napisano 15 Października 2013 Autor Napisano 15 Października 2013 Dziękuję dziewczyny Zweryfikuję niebawem Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Będzie wiele się działo w tym tygodniu..Jakbyś wychodziła z wewnetrzej pustki którą ukrywasz w sobie:) Poczujesz się jak nowo narodzona-staniesz na piedestale swoich działan:* 1 Cytuj
maddie88 Napisano 20 Października 2013 Autor Napisano 20 Października 2013 Weryfikacja: Wyszłam niejako z wewnętrznej pustki, tak jak to opisała GTI Podjęłam pewną ważną dla mnie decyzję, wreszcie... Był to tydzień pełen emocji, walki z nimi...a w zasadzie z sobą samą Rozmawiałam też z dobrym kumplem na pewien temat, który wgrał się w aurę tego tygodnia... Jednym słowem, dużo "znaków" dookoła i moja decyzja... Jeszcze raz dziękuję, dziewczyny :uscisk: Pozdrawiam wszystkie, Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi