viola_vip_693 Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Królowa Denarów, SŁOŃCE XIX , RYDWAN VII (dołożone KAPŁANKA II , 5 Buław, 6 Denarów) A więc ma mnie za Królową Denarów , czyli kobietę zadbaną, ale nie wiem w sumie , czy jakieś więszke wrażenie robiącą? Ogólnie przyjacielsko nastawiony i ten RYDWAN... tu mam problem? chciałby , abym była jego KAPŁANKĄ, kobietą w ukryciu? Ma jakieś wewnętrzne konflikty z tym związane.. Cytuj
bridaa Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 spodobasz się, oczywiście że tak Cytuj
viola_vip_693 Napisano 14 Października 2013 Autor Napisano 14 Października 2013 Dziękuję za Odpowiedź To już miało miejscie , te spotkanie Cytuj
panna.marta Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 myślę,że tak jeśli królowa denarów nie jest kartą sygnifikującą, to myśli o tobie bardzo ciepło i będzie zabiegał. Zastanawiam się tylko co tu oznacza kapłanka,ale ponieważ obok jest 5 buław obstawiam,że ma na oku też inną Panią Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Królowa Denarów, SŁOŃCE XIX , RYDWAN VII (dołożone KAPŁANKA II , 5 Buław, 6 Denarów) A więc ma mnie za Królową Denarów , czyli kobietę zadbaną, ale nie wiem w sumie , czy jakieś więszke wrażenie robiącą? Ogólnie przyjacielsko nastawiony i ten RYDWAN... tu mam problem? chciałby , abym była jego KAPŁANKĄ, kobietą w ukryciu? Ma jakieś wewnętrzne konflikty z tym związane.. Witaj, Mysle ze tak, karta krolowa monet - mozliwe ze widzi cie jako kobiete wartosciowa (monety), albo kobiete naprawde zadbana, ktora potrafi sie gustownie ubrac, dobrej jakosci rzeczy, albo ogolnie dobry gust. Slonce - mozliwe ze widzi cie jako kobiete ktora albo blyszczy, albo promienieje urokiem osobistym badz ogolnie radosna, ciepla, a rydwan - dosc aktywna, albo narwana, pospieszka, zabiegana, aktywna. Pozdtawiam serdecznie. Cytuj
Madiie Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Spodobałaś się, postrzega Cię jako zaradną, zdecydowaną i atrakcyjną kobietę, ma wobec Ciebie plany, jednak nie tylko wobec Ciebie, bo na oku jest jeszcze Kapłanka i jego rozdarcie między Wami 5 Buław. Cytuj
viola_vip_693 Napisano 15 Października 2013 Autor Napisano 15 Października 2013 Dziękuję za odpowiedzi Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Monetowa jest zadbana, ale tez taka konkretna kobieta, na ktorej mozna polegac, wiec jest tu nie tylko kwestia Twojej urody, ale i charakteru. W Kaplance czuje z Toba wiez. Kaplanka to tzw. pokrewienstwo dusz. Slonce przy Monetowej wskazuje na zadowolenie z obecnej chwili. Rydwan na koniecznosc zrobienia cos dalej. 5 Bulaw (wczesniej Slonce) wskazuje, ze jeszcze nie czas, aby znajomosc pchac do przodu. Najpierw przyjazn (6 Monet) ewentualnie poglebianie znajomosci... Z podsumu HB masz Wisielca z Cesarzowa. Znajomosc z opcja na przyszlosc, ale nie w tej formie i nie przy tym sposobie obchodzenie sie ze soba, kontaktowania. Na razie traktuje Cie jak dobra znajoma i cieszy sie ta znajomoscia. Cytuj
viola_vip_693 Napisano 15 Października 2013 Autor Napisano 15 Października 2013 dziękuję Wydaje mi się, że jest właśnie tak , jak piszesz:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi