Skocz do zawartości

Czy mu sie spodobałam?

viola_vip_693

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Królowa Denarów, SŁOŃCE XIX , RYDWAN VII (dołożone KAPŁANKA II , 5 Buław, 6 Denarów)

A więc ma mnie za Królową Denarów , czyli kobietę zadbaną, ale nie wiem w sumie , czy jakieś więszke wrażenie robiącą? Ogólnie przyjacielsko nastawiony i ten RYDWAN... tu mam problem? chciałby , abym była jego KAPŁANKĄ, kobietą w ukryciu? Ma jakieś wewnętrzne konflikty z tym związane..

Napisano

myślę,że tak jeśli królowa denarów nie jest kartą sygnifikującą, to myśli o tobie bardzo ciepło i będzie zabiegał. Zastanawiam się tylko co tu oznacza kapłanka,ale ponieważ obok jest 5 buław obstawiam,że ma na oku też inną Panią :)

Napisano
Królowa Denarów, SŁOŃCE XIX , RYDWAN VII (dołożone KAPŁANKA II , 5 Buław, 6 Denarów)

A więc ma mnie za Królową Denarów , czyli kobietę zadbaną, ale nie wiem w sumie , czy jakieś więszke wrażenie robiącą? Ogólnie przyjacielsko nastawiony i ten RYDWAN... tu mam problem? chciałby , abym była jego KAPŁANKĄ, kobietą w ukryciu? Ma jakieś wewnętrzne konflikty z tym związane..

Witaj,

Mysle ze tak, karta krolowa monet - mozliwe ze widzi cie jako kobiete wartosciowa (monety), albo kobiete naprawde zadbana, ktora potrafi sie gustownie ubrac, dobrej jakosci rzeczy, albo ogolnie dobry gust. Slonce - mozliwe ze widzi cie jako kobiete ktora albo blyszczy, albo promienieje urokiem osobistym badz ogolnie radosna, ciepla, a rydwan - dosc aktywna, albo narwana, pospieszka, zabiegana, aktywna.

Pozdtawiam serdecznie.

Napisano

Spodobałaś się, postrzega Cię jako zaradną, zdecydowaną i atrakcyjną kobietę, ma wobec Ciebie plany, jednak nie tylko wobec Ciebie, bo na oku jest jeszcze Kapłanka i jego rozdarcie między Wami 5 Buław.

Napisano

Monetowa jest zadbana, ale tez taka konkretna kobieta, na ktorej mozna polegac, wiec jest tu nie tylko kwestia Twojej urody, ale i charakteru. W Kaplance czuje z Toba wiez. Kaplanka to tzw. pokrewienstwo dusz. Slonce przy Monetowej wskazuje na zadowolenie z obecnej chwili. Rydwan na koniecznosc zrobienia cos dalej.

5 Bulaw (wczesniej Slonce) wskazuje, ze jeszcze nie czas, aby znajomosc pchac do przodu. Najpierw przyjazn (6 Monet) ewentualnie poglebianie znajomosci...

Z podsumu HB masz Wisielca z Cesarzowa. Znajomosc z opcja na przyszlosc, ale nie w tej formie i nie przy tym sposobie obchodzenie sie ze soba, kontaktowania.

Na razie traktuje Cie jak dobra znajoma i cieszy sie ta znajomoscia.