Skocz do zawartości

Co się wydarzy u mnie do końa roku?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Postawiłam karty, tak ogólnie, na to co się wydarzy do końca roku? Obecnie myślę o nowej pracy i nie jestem w związku. Tylko z takim jednym jestem "skłócona".

As pucharów As monet Głupiec Cesarz As buław Cesarzowa 2 puchary = Sąd

No fajne karty wyszły :) Pojawią się szanse. Głupiec z Cesarzem, może mówić o nowej pracy lub tylko o pomysłach. Między Cesarzem a Cesarzową jest as buław a potem te 2 puchary. Czyżby miało dojść do czegoś więcej między Cesarzem a mną ( bo zakładam, ze wyszłam ja sama w tej karcie).

Albo nowa praca albo odrodzenie starej znajomości, pogodzenie, porozumienie.

Bardzo Was proszę zerknijcie na te fajne karty. Mi tu też może wyglądać na ciążę jakąś :)

Będę wdzięczna za pomoc

Pozdrawiam

Napisano

Stawianie ogólne jest trochę dziwne, bo każda karta w sferze pracy, finansów, uczuć, ma trochę inne znaczenie, podobne ale nie do końca. Kiedy pytamy ogólnie, karty chcą nam coś przekazać, my możemy się domyślać ale tak naprawdę nie jesteśmy w stu procentach pewni. Np. pewna osoba która znam osobiście, lubiła stawiać tak ogólnie, na tydzień jedną kartę. Wylosowała CESARZOWĄ, a że była w związku nie była pewna o co chodzi? Pomyślała, że będzie w ciąży, bo dzidziusia chciała mieć, a okazało się że jej mąż miał kochankę... No i tak to jest, hehe.

Chociaż każda karta posiada znaczenie ogólne, ale przekaz nie jest zawsze taki jasny. Znaczeń może być dużo. Ja też sobie stawiałam co będzie do końca roku, dlatego polecam Ci, jak będziesz sprawdzać w następnym roku o wyszczególnienie np. Co zdarzy się w kwestiach zawodowych? 3 karty (lub ile Ci pasuje) Co zdarzy się w uczuciach? itd. A na końcu, Niespodziewane wydarzenia które mnie zaskoczą? Możesz modyfikować taki rozkład jak chcesz, będzie Ci wtedy łatwiej zrozumieć ;p To tylko moja sugestia, wykorzystaj ja jak tylko masz ochotę.

Chyba, że po prostu tak stawiałaś i nie ma dla Ciebie to jakiegoś istotnego znaczenia. :figielek:

Więc tak hmm. Zakładając ze każda karta ma osobne znaczenie i nie ma nic wspólnego z karta stojącą obok.

As pucharów- Nowa znajomość. Być może ktoś się pojawi, zakochasz się. Może to nie być coś wielkiego, ale na pewno miłego.

As monet - U mnie wtedy kiedy dostaje kasę za nic, heh np. tata wyrzuci mi jeszcze jakieś pieniążki. Ogólnie przypływ gotówki.

Głupiec - Jakaś podróż? Coś spontanicznego się wydarzy.

Cesarz - Prawdopodobnie przedstawia jakiegoś faceta, dojrzałego, który będzie miał wpływ na coś co związane z Tobą, ale przy stawianiu ogólnym może to być każdy, tata itd.

Dalej ogólnie romantyczne spotkanie.

Miło podsumujesz ten rok.

Napisano

Ogolnie... pytanie dosc niekonkretne, natomiast kart bardzo duzo. Mozna bylo pojsc dalej i pociagnac cala talie.

Ale patrzac na te tu karty, duzo szans, jak sama piszesz pojawi sie. Patrzac po Cesarzowe, bedziesz miala mozliwosci, aby z tego ladnie radosc miec i spelnienie, ale w Cesarzu wskazany jest konkretny plan i realizm.

Te karty mozna podciagac pod szanse na spelnienie zarowno zawodowe, finansowe, jak i uczuciowe, ale jak sie porzadzisz, tak bedziesz miala.

Ogolnie konkretne pytanie i 3 karty wystarczylyby... albo konkretny rozklad... na konkretne pytanie... Celt, Tajemnica Kaplanki... itd.

Tu tak dosc na dziko... Moze ktos wiecej wyczyta...

Napisano

tak, wiem, że zrobiłam trochę w ciemno ten rozkład, że powinnam skupić się na jakiejś sferze. Ale sama jestem bardzo ciekawa, co się wydarzy :) Niebawem zweryfikuje to, bo tylko zostały 2,5 miesiąca. Wszystko może się zdarzyć. Te karty bardzo mi poprawiły humor i nie mogę się doczekać ... Bardzo dziękuję za Wasze komentarze i oczywiście zweryfikuję jak tylko coś się wydarzy.

Pozdrawiam