Skocz do zawartości

decyzja

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

podjęłam decyzję dotyczącą bycia z kimś, ciężki temat ale miłość nie sługa

1.czy to jest dobra decyzja

KRÓLOWA MONET, GWIAZDA, WISIELEC

zraniona emocjonalnie szukam miłości, chcę tego bardzo ale boję się tego więc jestem w zawieszeniu i nie bardzo chcę pokazać cokolwiek ze swojej strony

2.co ta decyzja przyniesie mi w najbliższym czasie

6 KIELICHÓW, 2 KIELICHY, SPRAWIEDLIWOŚĆ

myślę, że przyniesie mi szczęście i spełnienie, będę z tą osoba szczęśliwa ale poniosę w końcu jakieś konsekwencje z tego powodu

3. co ta decyzja przyniesie mi później

9 BUŁAW, CESARZOWA, KRÓLOWA KIELICHÓW

coś mi tu dzidziusiem pachnie...ale nie jestem pewna

4.Jakie ukryte aspekty zawiera w sobie ta decyzja

KRÓL MIECZY, 8 MIECZY, 3 KIELICHY

wydaje mi się, że za wszelką cenę chcę zapomnieć o lodowym, bezuczuciowym mężczyźnie, który mnie skrzywdził, ale ta 3 kielichów nie wiem co może mi mówić

5.Jakie korzyści odniosę dzieki tej decyzji

AS MIECZY, 3 DENARY, 10 DENARÓW

myślę że czeka mnie rozmowa dzięki której zakończę lub podejmę decyzję, może to być zwiazana z pracą lub będę musiala nad czymś popracować aby było dobrze. Jesli to przepracuję czeka mnie dostatek, szczęście

6.REZULTAT PODJĘTYCH DECYZJI

MAG, KRÓL BUŁAW, AS BUŁAW

ojjj... będzie się działo, szybkość, namiętność... ale tak jak dziewczyny pisały wcześniej niestałość... hmmm nie podoba mi się ten koniec

Napisano

KRÓLOWA MONET, GWIAZDA, WISIELEC -> tak

2.co ta decyzja przyniesie mi w najbliższym czasie

6 KIELICHÓW, 2 KIELICHY, SPRAWIEDLIWOŚĆ -> same przyjemności i oczywiście rozrachunek z nich

9 BUŁAW, CESARZOWA, KRÓLOWA KIELICHÓW -> będziesz się izolować - na każdej z tych kart postać jest samotna, poza tym będziesz t bardzo odczuwać(puchary)

KRÓL MIECZY, 8 MIECZY, 3 KIELICHY -> chłód, wiedza, zamknięcie oczu na pozostałe towarzystwo albo osobę trzecią

AS MIECZY, 3 DENARY, 10 DENARÓW -> dostarczy Ci to więcej nowej(as) wiedzy(miecze), kontaktów, spotkań w szerszym gronie

MAG, KRÓL BUŁAW, AS BUŁAW -> Mag ma w sobie coś z kijów, więc tutaj widać wielką energię, nowy fundament zbudowany na ogniu. Z drugiej strony każda z tych postaci stoi sama (nie licząc asa, ale to też jedynka, ta pierwsza). Więc będzie cieplutko, ale widać tu znowu samotność.

Para, związek, w którym będzie dużo ciepła, namiętności, nudzić się nie będziesz, ale może okazać się to nie trwałe, jak nie będziecie oboje nad tym pracować. No i pamiętaj, że jak masz już kogoś, to wcale nie znaczy, że musisz się zamknąć na otoczenie, zerwać z koleżankami, zrezygnować ze wspólnych wypadów na miasto ze znajomymi. Jasne, że związek nakłada pewne zobowiązania, ale nie można zamykać się w klatce, należy ciągle się rozwijać :)

Napisano

dziękuję za interpretację, już się nauczyłam, że nie samym związkiem człowiek żyje... :)

Napisano

podjęłam decyzję dotyczącą bycia z kimś, ciężki temat ale miłość nie sługa

KRÓLOWA MONET, GWIAZDA, WISIELEC

wiesz czeg chcesz, podjęłaś decyzję zgodną ze swoim sercem, sumieniem (gwiazda). I tak myśle ze ta gwiazda Ci sprzyja. Ja tak lubię te kartę. Ona daje wiarę, nadzieję. No ale chyba Wisielec mówi, że to potrwa. Wg mnie dobra decyzja.

6 KIELICHÓW, 2 KIELICHY, SPRAWIEDLIWOŚĆ

tak, dużo ciepła, wzajemnego, ale też takie oglądanie sie na siebie. Jak dale sie ożna posunąć. Chciałoby sie cos pwoiedzieć, coś miłego, ciepłego, uczuciowego, ale sprawiedliwość stoi na sraży. Jakieś obawy sie czają. Brak spotanicznści w wyrażaniu uczuć. Wszytsko fajnie, tylko nie można sie tym cieszyć w pełni.

9 BUŁAW, CESARZOWA, KRÓLOWA KIELICHÓW

ja to widzę tak, ze z jednej strony Ty najwazniejsza, ale czegś d pełni brakuje. Królowa kielichów zawsze wychodzi ki jako kbieta owszem kochana, ale nie tak, jakby tego chciała. Może ognia za mało? A moze Ty sama sibeie hamujesz? Nie beierzesz wszystkiego? Nie otwierasz się i nie czerpiesz garściami. jak na cesarzową przystało? Tak mi teraz przyszło na myśl. Pierwsze karty: wszystko pieknie, a tu wieislec nagle wyskakuje. Czy Ty w tej relacji nie hamujesz? Dalej król mieczy i 8 mieczy....

KRÓL MIECZY, 8 MIECZY, 3 KIELICHY

jak wyżej napisałąm. Jakbyś stawiała jakąś granicę, dystans, podświadomie.

AS MIECZY, 3 DENARY, 10 DENARÓW

Ty oczekujesz konkretów, a nie dziaąłnia pod wpływem emocji. Myslę tez, że taką postawę przyjmujesz i to osiągniesz. Bo Pan jest chętny, a Tobie zależy na czymś poważniejszym.

MAG, KRÓL BUŁAW, AS BUŁAW

wg mnie i tak poddacie sie emocjom

Napisano

dziękuję... fakt boje się zaufać i dlatego z ostrożnością podchodzę do związku...na zasadzie aby w czas się wycofać żeby nie cierpieć...