Skocz do zawartości

Drzwi

Salima

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Tej nocy miałam dość dziwny sen , mianowicie śniło mi się że byłam w domu z dwójką kolegów , siedzieliśmy gadaliśmy było sympatycznie , po czym jeden z nich wyszedł (o ile ma to jakieś znaczenie właśnie z nim jestem związana uczuciowo) , drugi kolega powiedział mi że poszedł do toalety ale poszłam za nim i okazało się że wyszedł , stanęłam przed drzwiami zobaczyłam w nich wielką dziurę w miejscu gdzie powinien być judasz, a zamek był zepsuty w sumie jakby go nie było ,zamiast zamka był klucz który przy mnie wypadł ,starałam się zamknąć drzwi ale nie udało mi się więc poszłam po kolegę aby mi pomógł , lecz zamiast jego była moja siostra która zamknęła drzwi i blaszaną białą blachą zakryła dziurę , po czym wyszła, ja zostałam sama w domu w strachu. Koniec :) Ma może ktoś pojęcie co to może oznaczać?

Napisano

Twój sen to odpowiedź na płonne nadziej na związek.

Mieszknie to symbol twojego wnętrza. To że on z niego wychodzi - chyba jasne. Drzwi to symbol przełomu, czegoś nowego, koljnego etapu. Twoje drzwi są zepsute - nie ma kolejnego etapu i nic nie możesz z tym zrobić - klucz wypadł. Judasz to symbol próby zgłębienia przyszłości (chciałaś podejrzeć co się wydarzy) ale i to zawiodło.

Naprawianie drzwi przez twoją siostrę - to ukojenie twojego rozczarowania sytuacją z "wybrankiem serca" - może bedzisz próbować udrzyć do jego kolegi aby wzbudzić w nim zainteresowanie?

Ostania scena wskazuje dobitnie - że nic z tego nie będzie.

pozdrawiam:

Sławomir