Guest madzia_k6 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Bardzo proszę o pomoc w interpretacji.. 1. Co On wnosi w tą relację? As mieczy 2. Czego ja oczekuję od Niego? Rycerz mieczy Wykonania ruchu w moją stronę, jak sprawa wygląda.. 3.Czy On jest mną zainteresowany? 10 mieczy Rozczarowany? Brak chęci.. 4. Jaka jest Jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? 4 monet Żyje w swoim świecie, uczucia trzyma przy sobie nie okazuje ich 5.Powinnam wykonać ruch w jego stronę? 10 kielichów Tak 6.Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? Umiarkowanie raczej nie tylo znajomość jak cos 7.Jeżeli tak czy związek będzie trwały, czy tylko romans? 7 Kielichów w marzeniach... Ogólnie to jego chyba troszę irytuje to że mieszkamy dosyć daleko od siebie.. ja pracuje On pracuje kontat utrudniony jedynie smsy itp. Oczekiwał z mojej strony jakiegoś ruchu, potwierdzenia. Odnosze wrażenie że sie zawiódł na mnie..nikt nic nie powie konkretnego, jedna strona czeka na druga i zanim się obejrzą jest tzw. pupa... Quote
Guest Euterpe Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 1. Co On wnosi w tą relację? As mieczy Chłopak wykazuje się dużą inteligencją, ale wnosi też pewien dystans 2. Czego ja oczekuję od Niego? Rycerz mieczy Aby działał szybko i rozsądnie 3.Czy On jest mną zainteresowany? 10 mieczy nie, osoba na karcie jest sama, a na dodatek ma wbite 10 mieczy, brr.... 4. Jaka jest Jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? 4 monet jest sam, na karcie widać osobę, która siedzi bez towarzysza 5.Powinnam wykonać ruch w jego stronę? 10 kielichów nie, kielichy nie mówią o działaniu tylko o uczuciach, na razie trzymaj się spraw rodzinnych 6.Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? Umiarkowanie Będziecie ze sobą na stopie koleżeńskiej/przyjacielskiej, znajomość będzie układać się harmonicznie 7.Jeżeli tak czy związek będzie trwały, czy tylko romans? 7 Kielichów i znowu kielichy, związek na razie istnieje tylko w świecie marzeń, a w połączeniu z 10 mieczami powiedziałabym, że są to plany nierealne Quote
Recommended Posts