duo70 Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 witam ponownie Kilka dni temu postawiłam karty na pytanie: co się wydarzy u mnie do końca roku? Poniżej link: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/73980-co-sie-wydarzy-u-mnie-do-kona-roku.html Dzisiaj postawiłam karty na to, co się wydarzy między mną a panem X? była między nami ostra kłótnia i od kilku miesięcy kontakty są bardzo ograniczone. Nie byliśmy w związku ale coś tam nas łączyło. Co się wydarzy między mną a X do końca roku? 2 puchary 3 puchary 7 pucharów cesarzowa cesarz gwiazda 10 pucharów = Sąd Znowu dużo kart wyciągnęłam ale przynajmniej konkretne pytanie postawiłam. W ciągu dwóch tygodni na pewno dojdzie do spotkania między nami. Spotkanie będzie przebiegało w miłej, radosnej atmosferze.Pani chyba będzie w głowie zastanawiać się, fantazjować,będzie niepewna, co zrobić z panem. Zaczną tworzyć jakiś układ partnerski.Karta gwiazdy może mówić o tym, że pojawi się nadzieja na stworzenie czegoś więcej niż tylko koleżeństwo. Z podsumowania wyszła karta SĄD. Tak samo jak w poprzednim rozkładzie. Więc na pewno relacja odrodzi się. Może ktoś ma inne spostrzeżenia i będzie chętny podzielić się nimi. Będę wdzięczna. Pozdrawiam gorąco. Cytuj
Trida Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 Co się wydarzy między mną a X do końca roku? 2 puchary 3 puchary 7 pucharów cesarzowa cesarz gwiazda 10 pucharów = Sąd będą spotkania, miłe spacery, mozliwe, ze jakas wspólna imrpeza. Wiekszość niby na gruncie niezobowiązującym ale jednak coś tam będzie się działo będą obawy o ową kłótnię, czy aby napewno ta druga strona sie zmieniła, czy nie bedzie znów jakiejś jazdy etc ale cesarzowa i cesarz to wskazanie na to, ze oboje dojrzeliście w jakis sposob i sie zmieniliscie wewnetrznie jest mozliwosc na fajna znajomość, ze cos bedzie moooocno iskrzyło a co dalej - decyzja bedzie nalezała do Was. 10 pucharów pokazuje podjecie decyzji, czy bedziecie skłonni znów wejść do tej relacji, zapomniec to, co złe zycze powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 2 puchary 3 puchary 7 pucharów cesarzowa cesarz gwiazda 10 pucharów = Sąd moim zdaniem nastąpi odnowienie, ożywienie relacji. Ktoś zatęskni, ktoś się zauroczy od nowa i zaczniecie znów się spotykać...kawa, spacery, wypady, może jakieś imprezy?oboje budujecie wobec siebie plany, czasem wręcznie nierealne,ale to Was łączy, Macie też szanse na wspólne zamieszkanie. Cytuj
Orchidea87 Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 Bardzo fajne karty Będziecie się spotykać, dobrze razem bawić i może nawet zostaniecie parą. Cytuj
duo70 Napisano 16 Października 2013 Autor Napisano 16 Października 2013 Bardzo Wam dziękuję kobietki Sama już nie mogę się doczekać, tego co będzie. Jak tylko coś się będzie działo, to od razu będę weryfikowała. Na razie posucha i samotność i czekanie Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Znajomosc bedzie ladnie sie rozkrecac. Dojdziecie do punktu, gdzie trzeba bedzie z ta znajomoscia zrobic cos dalej. Takze opcja czegos wiecej tu jest. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Co się wydarzy między mną a X do końca roku? 2 puchary 3 puchary 7 pucharów cesarzowa cesarz gwiazda 10 pucharów = Sąd Ponownie się zejdziecie, to widać w dwóch pucharach. Kolejna karta mówi o tym, że będziecie świetnie spędzać razem czas, możliwe, że w większym gronie w końcu to trójki. W siedmiu kielichach widać iluzję/marzenia, ale kto nie fantazjuje o drugiej osobie Cesarzowa obok Cesarza i później gwiazda będzie mówić o tym, że jest nadzieja dla tych osób albo połączenie(dwa dzbany - mogą to być właśnie Cesarzowa i Cesarz - trzymane przez kobietę, więc są jakoś połączeni). 10 pucharów to jak najbardziej pozytywna karta Widać na niej szczęśliwą rodzinę, więc ponowny układ z nim wyda Ci się bardzo przyjemny. Po za tym widać tutaj dużo ładnych par: - dwa puchary - 10 pucharów - cesarzowa+cesarz+gwiazda - 3 kielichy, ale tutaj może być ingerencja osób trzecich, jednak przy tak pozytywnych kartach nie szkodliwa Ogólnie rzecz biorąc wyszło bardzo optymistycznie Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Co się wydarzy między mną a X do końca roku? 2 puchary 3 puchary 7 pucharów cesarzowa cesarz gwiazda 10 pucharów = Sąd Witaj, Oh duzo tych kart, wiec jest trudniej to interpretowac. Widze ze miedzy tymi fajnymi kartami jest karta 7 kielichow, ktora moze wszystko niestety zniszczyc, tzw: ze to bedzie tylko iluzja (7 kielichow), samooszukiwanie sie, nierealne oczekiwania, co do np: przyszlosci tego zwiazku, jakies twojego badz jego tylko wyobrazenie ze, np: zacznie sie w koncu wszystko pieknie ukladac miedzy wami, moze tylko przez jakas chwile, ale pozniej bedzie bum, bo tutaj widza czyjes tylko wyobrazenie (7 kielichow) o pieknym i powaznym zwiazku na przyszlosc (cesarzowa + cesarz, itd) . A karta ostatnia Sad tutaj moze mowic ze sie uwolnicie od tego w koncu w przyszlosci, od tego uwiazania, bedzie ponowne odrodzenie, bo na karcie mamy uwolnione osoby i odrodzone na nowo, ale w takim sensie, ze on i ty pojdziecie w swoja strone, bez siebie, to bedzie pewna forma dla was uwolnienia z relacji, ktora mogla wam czasem przynosic klopoty, nierealne oczekiwania oraz uzaleznienia od partnera. Wiec mysle, ze ten zwiazek nie da wam gwarancji czegos bardzo powaznego na przyszlosci, typu malzenstwo, rodzina. Jednym slowen ktos tutaj twozy piekna bajke (7 kielichow), o udanym i powaznym zwiazku (reszka ladnych kart), ale ostateczny rezultat, uwolnienie od tej bajki (Sad), i kazdt pojdzie w swoja strone. No a moze sie bajka spelni , sa takie sporadyczne przypadki. Pozdrawiam serdecznie. Powodzenia zycze. Edytowane 17 Października 2013 przez Tarocistka_doradca Cytuj
duo70 Napisano 17 Października 2013 Autor Napisano 17 Października 2013 Co się wydarzy między mną a X do końca roku? 2 puchary 3 puchary 7 pucharów cesarzowa cesarz gwiazda 10 pucharów = Sąd Witaj, Oh duzo tych kart, wiec jest trudniej to interpretowac. Widze ze miedzy tymi fajnymi kartami jest karta 7 kielichow, ktora moze wszystko niestety zniszczyc, tzw: ze to bedzie tylko iluzja (7 kielichow), samooszukiwanie sie, nierealne oczekiwania, co do np: przyszlosci tego zwiazku, jakies twojego badz jego tylko wyobrazenie ze, np: zacznie sie w koncu wszystko pieknie ukladac miedzy wami, moze tylko przez jakas chwile, ale pozniej bedzie bum, bo tutaj widza czyjes tylko wyobrazenie (7 kielichow) o pieknym i powaznym zwiazku na przyszlosc (cesarzowa + cesarz, itd) . A karta ostatnia Sad tutaj moze mowic ze sie uwolnicie od tego w koncu w przyszlosci, od tego uwiazania, bedzie ponowne odrodzenie, bo na karcie mamy uwolnione osoby i odrodzone na nowo, ale w takim sensie, ze on i ty pojdziecie w swoja strone, bez siebie, to bedzie pewna forma dla was uwolnienia z relacji, ktora mogla wam czasem przynosic klopoty, nierealne oczekiwania oraz uzaleznienia od partnera. Wiec mysle, ze ten zwiazek nie da wam gwarancji czegos bardzo powaznego na przyszlosci, typu malzenstwo, rodzina. Jednym slowen ktos tutaj twozy piekna bajke (7 kielichow), o udanym i powaznym zwiazku (reszka ladnych kart), ale ostateczny rezultat, uwolnienie od tej bajki (Sad), i kazdt pojdzie w swoja strone. No a moze sie bajka spelni , sa takie sporadyczne przypadki. Pozdrawiam serdecznie. Powodzenia zycze. Witam Tak, Twoja interpretacja tez jest możliwa. Brałam to pod uwagę, tym bardziej, że od jakiegoś czasu chciałam się odciąć definitywnie od tego pana. I może to moje nierealne wyobrażenia wyszły , że może z tego powstać jakiś związek. hmmm czas pokaże. Jeśli mam być szczęśliwa z kimś innym to niech tak będzie Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 WitamTak, Twoja interpretacja tez jest możliwa. Brałam to pod uwagę, tym bardziej, że od jakiegoś czasu chciałam się odciąć definitywnie od tego pana. I może to moje nierealne wyobrażenia wyszły , że może z tego powstać jakiś związek. hmmm czas pokaże. Jeśli mam być szczęśliwa z kimś innym to niech tak będzie Witaj, Jesli tak sie stanie ze kadzy pojdzie w swoja strone, to chyba nie ma co zalowac, bo po co zyc iluzja? jak mozna sotkac kogos naprawde wartosciowego, przeznaczonego dla nas, a gdy tkwimy wciaz myslami o tym, trudno nam sie otzorzyc na cos nowego, lepszego. Powodzenia zycze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi