Skocz do zawartości

Czakry Slawy

slawa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sakral akurat czytalam twoj rozklad na energie czakr i bardzo

mi sie spodobal.Nigdy takiej kontroli jeszcze nie robilam

wiec bardzo prosze wszystkich o pomoc.Ostatnio czuje sie tez

nie na 100%Mysle Sakral,ze nie wezmiesz mi tego za zle,ze

skorzystam z twego rozkladu:icon_smile:

A wiec:

Czakra Podstawy - 9 Monet

zaburzenia energetyczne

Czakra Sakralna - XX Sad Bozy

mysle,ze tu jest okay

Czakra Splotu Slonecznego - Q.Mieczy

Miecze kojarza mi sie z zimnem,no wiec b.niedobrze,zamarznieta kostka lodu.

Czakra Serca - Rycerz Mieczy

Tak jak wyzej ziiiimmmnnoo.

Czakra Gardla - 2 Bulaw

emocjonalnie potrzebujaca wzmocnienia.

Czakra Trzeciego Oka - 7 Mieczy

wypalona dziura soplem lodu.Nawet niemam czym plakac bo leca tylko

krysztalki lodu.

Czakra Korony - 3 Monet

chciala by sie moze otwozyc ale jak przebic sie przez ta Gore Lodowa.

Dziewczyny czy wy to tez tak mrozno widzicie?

Az ciarki mnie przeszly.P O M O C Y !!!:prosi::prosi::prosi:

• Maestro
Napisano

Slawo, czy Ty aby ostatnimi czasy nie zostałas przez kogoś skrzywdzona? Bo to tak wygląda, ze ktos narobił Ci chaosu w życiu, namieszał w twoim polu energetycznym,wskutek czego wyłączyłaś intuicje na rzecz racjonalnego poznania. Wiesz podejście rozumowe jest dobre w naukach ścisłych, w życiu lepiej słuchać serca:) Co do wyrażania uczuć, to zanim cos powiesz zastanowisz się, czy powinnaś, wolisz czasem stac z boku.

• Lubię to! 1
Napisano

fajny rozkład, chciałabym Ci pomóc ,ale nie jestem aż tak zaawansowana w tarocie:(

Napisano

Slawo, to nie moj rozklad. Tu jest ogolnie stosowany na czakry.

A wiec:

Czakra Podstawy - 9 Monet

zaburzenia energetyczne

Skupienie na sobie. Nie jest zle. To monety - ziemia, jest dobrze.

Czakra Sakralna - XX Sad Bozy

mysle,ze tu jest okay

Nie wiem, tu wydaje mi sie, ze jest zblokowana. Sad nijak nie pasuje mi do tej czakry.

Czakra Splotu Slonecznego - Q.Mieczy

Miecze kojarza mi sie z zimnem,no wiec b.niedobrze,zamarznieta kostka lodu.

Chronisz bardzo swoja przestrzen. Jezeli ktos zanadto sie zblizy, mozesz sie bronic i skaleczyc. Zblokowana.

Czakra Serca - Rycerz Mieczy

Tak jak wyzej ziiiimmmnnoo.

Miotasz sie, chaos jest. Zblokowana.

Czakra Gardla - 2 Bulaw

Wolisz pewne sprawy przemilczec, zanim cos powiesz, duzo rozwazasz w sobie. Wazysz kazde slowo. Zblokowana.

Czakra Trzeciego Oka - 7 Mieczy

Zblokowana. Na razie tak jestes skupiona na sobie i leczeniu swoich ran, ze nie masz odwagi by wyjzec dalej. Tym samym 3. oko ze swoim potencjalem musi poczekac.

Czakra Korony - 3 Monet

Checi sa i cos tam probuje sie otworzyc, ale po drodze duzo przeszkod.

Mysle, ze czas masz troche taki, ktory ogolnie ma odbicie w stanie Twoich czakr... Poradzisz sobie z tym i czakry beda lepiej sie przedstawialy.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Bardzo, bardzo lubię ten rozkałd. Stawiam go sobie, gdy nie wiem, o co chodzi, na czym sie skupić. Poznałąm na forum:) I rzezcywiscie świetnie pokazauje nasz stan ogólny. Naprawde przydpadł mi do gustu.

Czakra Podstawy - 9 Monet - wg mnie t karta idealna w tym miejscu. Żadnych zaburzeń. Jesteś pewna siebie, swojej pozycji, dobrze Ci sie wiedzie, wiesz czego chcesz i to otzrymujesz.

Czakra Sakralna - XX Sad Bozy - Jesteś otwarta i chesz zmian, jesteś gotowa, to przełom w Twoim życiu, coś sie zmienia, dzieje. Bo Ty tak czujesz, ze tak musi być.

Czakra Splotu Slonecznego- Q.Mieczy -chyba coś, gdzieś boli. Ktoś Cię skrzywdził? Dusisz swoje emocje w sobie

Czakra Serca - Rycerz Mieczy - tu też myślę, że coś niedobrego sie zadziało, ale sa tu emocje. Dużo chyba sie dziej u Ciebie ostatnio w sferze uczuć? Ktoś dał i się we znaki, a Ty nie potrafisz byc obojętna, jednak ni wiesz właściwie co robić, jakie dziłanie, zachowanie byłoby dobre.

Czakra Gardla - 2 Bulaw - wg mnie czekasz na coś. N arzie trochę zblokowana, ale z potencjałem (ryc. mieczy w sercu)

Czakra Trzeciego Oka - 7 Mieczy - czujesz, ze to wszystko jedna wielka ściema.. Sama nie wiesz, co jest teraz ważne. Co jest prawdą, a co fałszem. Zawiedziona jesteś. NIe tędy droga. Chybq musisz inaczej podejść o siebie, swojej obecnej sytuacji. Jesi masz jakiś ważny problem, to ta karta chyba wskazuje, że za bardzo sie nimm przejmujesz. Na tyle, ze przesłania Ci on sens, to czego tak naprawdę chesz (Twoje srce) - głupi napisane, moze wyedytuję później, gdy mi cś mądrzejszego wpadnie do głowy.

Czakra Korony - 3 Monet - Rozwojowo, ale chyba muszisz trochę "przeżyć", żeby dojść do jakichś wniosków, olśnienia, czy czego tam. Też miałam 3 monet kedyś na tej pozyjci: moje życie, podejscie zmieniło sie RADYKALNIE (ale korzystnie, bo w końcu trójka to ruch, a nie zastój)

Edytowane przez emilr
  • Lubię to! 1
Napisano

:serce:Dziewczyny chcialam wam wszystkim bardzo podziekowac.

Kazda z was powiedziala rzeczy,ktore sa dla mnie b.wazne.

To prawda w tym momencie zamknelam sie w moim domku

slimaka i reaguje alergicznie na kazde dotkniecie.

Wedzialam,ze nie jest dobrze ale,ze az tak.

Musze wziazc sie za siebie!Moze mi cos poradzicie?:_buzki: