Skocz do zawartości

Moje czakry

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Dziekuję Iwce za karty:)

Czakra podstawy – V kapłan (poprzednio Rycerz Kielichów)

wydaje mi się, że minął u mnie czas przemysleń, jakbym znalazła punkt zaczepienia na ziemi

Czakra sakralna 7 buław (poprzednio 6 buław)

zaczynam bronić swojego zdania, powoli przestaję być taka dobra i wybaczająca...

Czakra splotu slonecznego – paź buław (poprzednio 9 kielichów)

tu energii mi przybyło (dużo ćwiczeń pewnie;)), zresztą sama czuję, że nawet brzuch lepszy;)

Czakra serca – XI sprawiedliwość (poprzednio 2 buław/paź mieczy)

serce wyważone, boję się angażować, pilnuję bardzo, aby nie popłynąć z uczuciami, staram się być sprawiedliwa dla samej siebie

Czakra gardla – 3 puchary (poprzednio Rycerz Buław)

jestem miła i w zasadzie więcej się śmieję

Czakra trzeciego oka – as denarów (poprzednio 3 kiel)

trudno mi tu rzec, bo to tak, jakbym stawała się materialistka

Czakra korony –XII wisielec (poprzednio 4 kielichów)

wydaje mi się, ze mam lepsze połączenie z Górą, od kilku dni na nowo stosuję trening autogenny wg Schultza, dzięki któremu lepiej śpię i zaczynam mieć ciekawe sny;)

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Czakra podstawy – V kapłan (poprzednio Rycerz Kielichów) - obrałaś jakiś kierunek i wiesz co robić, wiesz co jest głębszym sensem

Czakra sakralna 7 buław (poprzednio 6 buław) - jesteś ostrożna, zabezpieczasz się i bronisz zaciekle...

Czakra splotu slonecznego – paź buław (poprzednio 9 kielichów) - myślę, że tu się zaznaczył ruch, taka energia życiowa, że ona wraca do Ciebie

Czakra serca – XI sprawiedliwość (poprzednio 2 buław/paź mieczy) - tylko nie wiem, czy za bardzo samo siebie nie tłumisz....

Czakra gardla – 3 puchary (poprzednio Rycerz Buław) - rozmowy z innymi dają Ci radość, a wyrażanie siebie satysfakcję

Czakra trzeciego oka – as denarów (poprzednio 3 kiel) - ja bym powiedziała, że dużo pracujesz nad tą czakrą i tutaj ta energia pracy się zaznaczyła

Czakra korony –XII wisielec (poprzednio 4 kielichów) - nie wiem, czy wiesz, ale to też karta oświecenia, kontemplacji... jak dla mnie baaardzo ładna:-)

w ogóle wszystko bardzo ładnie wygląda:-)

• Maestro
Napisano
Czakra podstawy – V kapłan (poprzednio Rycerz Kielichów) - obrałaś jakiś kierunek i wiesz co robić, wiesz co jest głębszym sensem

Czakra sakralna 7 buław (poprzednio 6 buław) - jesteś ostrożna, zabezpieczasz się i bronisz zaciekle...

Czakra splotu slonecznego – paź buław (poprzednio 9 kielichów) - myślę, że tu się zaznaczył ruch, taka energia życiowa, że ona wraca do Ciebie

Czakra serca – XI sprawiedliwość (poprzednio 2 buław/paź mieczy) - tylko nie wiem, czy za bardzo samo siebie nie tłumisz....

Czakra gardla – 3 puchary (poprzednio Rycerz Buław) - rozmowy z innymi dają Ci radość, a wyrażanie siebie satysfakcję

Czakra trzeciego oka – as denarów (poprzednio 3 kiel) - ja bym powiedziała, że dużo pracujesz nad tą czakrą i tutaj ta energia pracy się zaznaczyła

Czakra korony –XII wisielec (poprzednio 4 kielichów) - nie wiem, czy wiesz, ale to też karta oświecenia, kontemplacji... jak dla mnie baaardzo ładna:-)

w ogóle wszystko bardzo ładnie wygląda:-)

Dziekuję:) No własnie ostatnio mam wrażenie, że wracam do równowagi:) Jeszcze te przesłania od Aniołów, które mi wyciągnełas takie spójne:) Zaraz je sobie skopiuję:)

Napisano
Czakra podstawy – V kapłan (poprzednio Rycerz Kielichów)

Tak, jestes mocno ugruntowana, powiedzialabym, ze za mocno wrecz. Brak Ci tej elastycznosci, ktora chronilaby Cie przed upadkiem, gdy np. nadciagna niekorzystne wiatry. Takze stabilnosci prawdziwej tu tak do konca nie ma.

Czakra sakralna 7 buław (poprzednio 6 buław)

Okopalas sie nieco. Zblokowana.

Czakra splotu slonecznego – paź buław (poprzednio 9 kielichów)

Ladnie jest. Jestes zadowolona z siebie. Tym samym i kontakty z ludzmi przychodza Ci zupelnie latwo i bez wiekszego wysilku. Taka radosc rozsiewasz dookola siebie.

Czakra serca – XI sprawiedliwość (poprzednio 2 buław/paź mieczy)

No... w tym miejscu to blokata. Sprawiedliwosc w sercu nie ma co szukac. To karta bardzo racjonalna. Chociaz po poprzednich blokadach widac, ze ladnie darzysz juz do rownowagi, takze otwiera sie.

Czakra gardla – 3 puchary (poprzednio Rycerz Buław)

Otwarta. Rozmowna jestes, ale umiesz tez rownie dobrze sluchac.

Czakra trzeciego oka – as denarów (poprzednio 3 kiel)

Zaczynasz dostrzegac opcje praktycznego wykorzystania mozliwosci, jakie niesie ta czakra... mozliwe, ze przy wrozeniu np. Bardziej intuicyjnie. Moze tez pojawiac sie jasnowidzenie... tzn. bardziej zalazki jego, ale jednak.

Czakra korony –XII wisielec (poprzednio 4 kielichów)

Jest praca nad ta czakra... ale wymaga to czasu. Takze w tej chwili zblokowana.

• Maestro
Napisano
Tak, jestes mocno ugruntowana, powiedzialabym, ze za mocno wrecz. Brak Ci tej elastycznosci, ktora chronilaby Cie przed upadkiem, gdy np. nadciagna niekorzystne wiatry. Takze stabilnosci prawdziwej tu tak do konca nie ma.

Okopalas sie nieco. Zblokowana.

Ladnie jest. Jestes zadowolona z siebie. Tym samym i kontakty z ludzmi przychodza Ci zupelnie latwo i bez wiekszego wysilku. Taka radosc rozsiewasz dookola siebie.

No... w tym miejscu to blokata. Sprawiedliwosc w sercu nie ma co szukac. To karta bardzo racjonalna. Chociaz po poprzednich blokadach widac, ze ladnie darzysz juz do rownowagi, takze otwiera sie.

Otwarta. Rozmowna jestes, ale umiesz tez rownie dobrze sluchac.

Zaczynasz dostrzegac opcje praktycznego wykorzystania mozliwosci, jakie niesie ta czakra... mozliwe, ze przy wrozeniu np. Bardziej intuicyjnie. Moze tez pojawiac sie jasnowidzenie... tzn. bardziej zalazki jego, ale jednak.

Jest praca nad ta czakra... ale wymaga to czasu. Takze w tej chwili zblokowana.

Masz rację, okopałam się...Ale zaczęłam intensywniej nad sobą pracować, mam więcej czasu teraz:)