SacralNirvana Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Wiec tak... juz przy tasowaniu wypadla Krolowa Kielichow. To zapewne ja... wrazliwa, uczuciowa i matka. 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - XIII Smierc Coz, jestem w fazie nieodwracalnych zmiam, ktore, co tu sie rozpisywac, nie napawaja mnie do konca sama radoscia. Smierc to jednak umieranie czegos, co bylo nam kiedys bliskie. Takze rozne tu uczucia mnie ogarniaja. Inclusive te negatywne i lek. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - XIV Umiarkowanie + Paz Monet, 9 Kielichow ---> V Papiez, HB V Papiez Znajomosci rozne, ktore daja mi zadowolenie, rowniez przyjaznie. Ludzie, z ktorymi dobrze sie czuje. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - Rycerz Mieczy + XVI Wieza + VIII Sprawiedliwosc ---> IX Eremita, HB VI Kochankowie Chaos, niewiedza, moze lek. Tu moze byc jakas rozmowa, cos moze sie wyjasnic i to dosc nagle, w zaskakujacy sposob, co moze rowniez sprawic, ze sama nie bede wiedziala, co z tym fantem zrobic. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 8 Bulaw + V Papiez, Krol Bulaw ---> XIV Umiarkowanie, HB XIII Smierc i IV Cesarz Prawdopodobnie kontakty z mezem, ktore ciagle probuje on ustalac na wlasnych warunkach. Mozliwe, ze wlasnie teraz trzeba bedzie wypracowac taki sposob, ktory bedzie pasowal obu stronom a nie tylko jego zadowalal. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Października 2013 Maestro Napisano 17 Października 2013 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - XIII Smierc Coś u Ciebie się kończy, jakis etap życia dogorywa, ale ta zmiana wcale nie musi być zmianą na gorsze, wręcz przeciwnie życie może przynieść Ci jeszcze wiele miłych niespodzianek:) 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - XIV Umiarkowanie + Paz Monet, 9 Kielichow ---> V Papiez, HB V Papiez Powoli pojawia się u Ciebie harmonia, wiesz na czym stoisz, uczysz się nowych rzeczy, cieszysz drobiazgami 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - Rycerz Mieczy + XVI Wieza + VIII Sprawiedliwosc ---> IX Eremita, HB VI Kochankowie skonczył, czy kończy nerwowy okres, który wprowadział tylko zamęt i niesmak, może chodzi o nieporozumienia i awantury z mężczyzną, który nie bardzo umie przebierąć w słowach 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 8 Bulaw + V Papiez, Krol Bulaw ---> XIV Umiarkowanie, HB XIII Smierc i IV Cesarz roztrwoniona energia, za duzo szumu, przemeczenie spowodowane licznymi kontaktami, facet egoista, który chce o wszystkim decydować, nie znajdując w tym miejsca dla kobiety, możliwe, ze mąż... Cytuj
Gość Mana Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Krolowa Kielichow albo Ty, albo ukazuje, że czeka Cię dość emocjonalny czas 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - XIII Smierc niektórym zmianą możesz się przeciwstawiać, świadomie bądź nie... dodatkowo sama wnosisz zmiany w życiu innych... taki impuls 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - XIV Umiarkowanie + Paz Monet, 9 Kielichow ---> V Papiez, HB V Papiez rozwijasz się... przy tym dbasz by nie zagubić równowagi w tym wszystkim... może to wiązać się z pracą i zdobywaniem nowych umiejętności... a przy tym wkładasz w to wszystko sporo siebie, swoich odczuć 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - Rycerz Mieczy + XVI Wieza + VIII Sprawiedliwosc ---> IX Eremita, HB VI Kochankowie jakby stąpanie po niepewnym gruncie... poznawanie pewnych rzeczy, przezwyciężanie pewnych lęków czy blokad... nieraz działanie trochę na ślepo, ale nie nieprzemyślanie... 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 8 Bulaw + V Papiez, Krol Bulaw ---> XIV Umiarkowanie, HB XIII Smierc i IV Cesarz czekanie, że ktoś inny zrobi ruch... może powinnaś zastanowić się nad pewnymi przestrzeganymi przez siebie zasadami czy nadal są aktualne bądź odciąć się od wpływów pewnych osób, których "mądrości życiowe" wcale nie są dla Ciebie najlepsze Pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Listopada 2013 Autor Napisano 11 Listopada 2013 Weryfikuje... 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - XIII Smierc Coz, jestem w fazie nieodwracalnych zmiam, ktore, co tu sie rozpisywac, nie napawaja mnie do konca sama radoscia. Smierc to jednak umieranie czegos, co bylo nam kiedys bliskie. Takze rozne tu uczucia mnie ogarniaja. Inclusive te negatywne i lek. Nie tylko, ze lek przed zmianami, ale sypnelo mi sie cos ostro w zyciu i byla opcja utracic cos bardzo egzystencjonalnie waznego. Za duzo tlumaczyc, ale m.in. pojawily sie problemy z mieszkaniem itd. Kwestie formalne jeszcze... na szczescie dalo sie to wylasnic. W kazdym razie tu Smierc w negatywie pokazala koniec byc moze umowy o konkrete mieszkanie i koniecznosc szukania czegos nowego, co teraz nie bylo mi absolutnie na reke. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - XIV Umiarkowanie + Paz Monet, 9 Kielichow ---> V Papiez, HB V PapiezZnajomosci rozne, ktore daja mi zadowolenie, rowniez przyjaznie. Ludzie, z ktorymi dobrze sie czuje. Koniecznosc ugody z firma, gdzie wynajmuje mieszkanie. Spoldzielnia mieszkaniow. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - Rycerz Mieczy + XVI Wieza + VIII Sprawiedliwosc ---> IX Eremita, HB VI KochankowieChaos, niewiedza, moze lek. Tu moze byc jakas rozmowa, cos moze sie wyjasnic i to dosc nagle, w zaskakujacy sposob, co moze rowniez sprawic, ze sama nie bede wiedziala, co z tym fantem zrobic. Brak dzialania i planowanie. Tu trzeba bylo pewne sprawy wziac ostro w rece i zadzialac. 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 8 Bulaw + V Papiez, Krol Bulaw ---> XIV Umiarkowanie, HB XIII Smierc i IV CesarzPrawdopodobnie kontakty z mezem, ktore ciagle probuje on ustalac na wlasnych warunkach. Mozliwe, ze wlasnie teraz trzeba bedzie wypracowac taki sposob, ktory bedzie pasowal obu stronom a nie tylko jego zadowalal. Kontakty z mezem. Tu bardzo mocno zostaly ograniczone. Wrecz do zera... niemalze. Dziekuje za interpretacje... Inez , Airi :bukiet Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi