Gość Euterpe Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Niestety tak się składa, że nie mamy dla siebie dużo czasu w tygodniu. Więc, jak się tylko nadarza okazja, to korzystamy. Ostatnio pisałam w wątku: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/73993-wyciagnelam-karty-na-spotkanie-same-bulawy-weryfikacja.html ale nie jestem pewna czy się zjawię, chodzi mi głównie o czas, a na dworze jest coraz chłodniej i nie chcę wracać znowu zbyt późno(mieszka kawał drogi ode mnie). Z kolei w następnym dniu na pewno będzie spotkanie Mamy umówiony dla siebie jeden taki dzień Więc: 1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> Giermek pucharów 2. Jak wypadnie spotkanie? -> X Koło fortuny, 0 Głupiec 3. Jaki będzie wynik -> 2 miecze I dodatkowe pytania: powinnam się zjawić na tym spotkaniu? -> 6 denarów rada -> 4 buławy Sądząc po 6 denarach powinnam się pojawić. Jak zinterpretować radę? Mam być taka wesolutka, towarzyska, przyjacielska, w dobrym humorze, pogodna... Zrobię wrażenie osoby wrażliwej, serdecznej, życzliwej, pomocnej, naturalnej, z poczuciem humoru. Jak wypadnie spotkanie? Znowu się sytuacja obróci i będzie bardzo wesoło W każdym bądź razie przebiegnie w pogodnej atmosferze Wynik? Zgoda, porozumienie intelektualne, ustalimy granice, kompromis. Trochę światła na sytuację: pan X był moim kolegą, przyjacielem, kimś więcej, później postanowiłam odpocząć od niego, teraz myślałam, abyśmy utrzymywali kontakt chociaż koleżeński, ale jego uczucia(cokolwiek tam czuje) nie wyparowały. W sumie u mnie też widać do końca nie, wszystko odżyło od nowa i pewnie dlatego bez zastanowienia szybko się zgodziłam. Obecnie jestem z nim w tym samym punkcie, w którym byłam przed urwaniem relacji. Nie rozmawiamy o tym, co było. Widać, że się zmienił Obecnie dzieje się bardzo dobrze, lepiej się dogadujemy niż przedtem W kolejnych wątkach będę pisać o spotkaniach głównie z nim, z resztą moich znajomych mogę przewidzieć bez wyciągania kart ;p Ten wątek: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/73877-jak-przebiegnie-spotkania-weryfikacja.html również się jego tyczy. Weryfikację podam w środę popołudniu lub wieczorem Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Października 2013 Maestro Napisano 17 Października 2013 1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> Giermek pucharów zobaczy w Tobie kogoś, kogo znał, młodziutka, skromna, wrażliwa, może nieśmiała... 2. Jak wypadnie spotkanie? -> X Koło fortuny, 0 Głupiec może wydarzyć się coś nieplanowanego (wpadka?) 3. Jaki będzie wynik -> 2 miecze pojawią się wątpliwości co dalej... I dodatkowe pytania: powinnam się zjawić na tym spotkaniu? -> 6 denarów tak, powinnaś rada -> 4 buławy ta rada hmmm, kurcze albo mówi zostań w domu, albo powinnaś byc wesoła i beztroska Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 o wpadce nie ma mowy ;p Cytuj
slawa Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 4 Bulawy wytyczaja tez przestrzen moze chodzi o pokazanie mu okreslonych ram w zasiegu ktorych moze sie poruszac. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> Giermek pucharów zobaczy w Tobie kogoś, kogo znał, młodziutka, skromna, wrażliwa, może nieśmiała...2. Jak wypadnie spotkanie? -> X Koło fortuny, 0 Głupiec może wydarzyć się coś nieplanowanego (wpadka?) 3. Jaki będzie wynik -> 2 miecze pojawią się wątpliwości co dalej... I dodatkowe pytania: powinnam się zjawić na tym spotkaniu? -> 6 denarów tak, powinnaś rada -> 4 buławy ta rada hmmm, kurcze albo mówi zostań w domu, albo powinnaś byc wesoła i beztroska 4 Bulawy wytyczaja tez przestrzen moze chodzio pokazanie mu okreslonych ram w zasiegu ktorych moze sie poruszac. Wrażenie na pewno zrobiłam dobre Na spotkaniu doszła do nas jeszcze jedna osoba, znajomy, przez co było jeszcze weselej Zakończyło się tak, że czas mnie zaczął gonić i musiałam szybką uciąć sielankę. Rozsądek górą, nie można zawsze poddawać się uczuciom. Cytuj
slawa Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 Ciesze sie,ze bylo fajnie:brum: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi