Skocz do zawartości

widzenie z panem X (ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Niestety tak się składa, że nie mamy dla siebie dużo czasu w tygodniu. Więc, jak się tylko nadarza okazja, to korzystamy. Ostatnio pisałam w wątku:

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/73993-wyciagnelam-karty-na-spotkanie-same-bulawy-weryfikacja.html

ale nie jestem pewna czy się zjawię, chodzi mi głównie o czas, a na dworze jest coraz chłodniej i nie chcę wracać znowu zbyt późno(mieszka kawał drogi ode mnie). Z kolei w następnym dniu na pewno będzie spotkanie :) Mamy umówiony dla siebie jeden taki dzień :) Więc:

1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> Giermek pucharów

2. Jak wypadnie spotkanie? -> X Koło fortuny, 0 Głupiec

3. Jaki będzie wynik -> 2 miecze

I dodatkowe pytania:

powinnam się zjawić na tym spotkaniu? -> 6 denarów

rada -> 4 buławy

Sądząc po 6 denarach powinnam się pojawić. Jak zinterpretować radę? Mam być taka wesolutka, towarzyska, przyjacielska, w dobrym humorze, pogodna...

Zrobię wrażenie osoby wrażliwej, serdecznej, życzliwej, pomocnej, naturalnej, z poczuciem humoru.

Jak wypadnie spotkanie? Znowu się sytuacja obróci i będzie bardzo wesoło :) W każdym bądź razie przebiegnie w pogodnej atmosferze :)

Wynik? Zgoda, porozumienie intelektualne, ustalimy granice, kompromis.

Trochę światła na sytuację: pan X był moim kolegą, przyjacielem, kimś więcej, później postanowiłam odpocząć od niego, teraz myślałam, abyśmy utrzymywali kontakt chociaż koleżeński, ale jego uczucia(cokolwiek tam czuje) nie wyparowały. W sumie u mnie też widać do końca nie, wszystko odżyło od nowa i pewnie dlatego bez zastanowienia szybko się zgodziłam. Obecnie jestem z nim w tym samym punkcie, w którym byłam przed urwaniem relacji. Nie rozmawiamy o tym, co było. Widać, że się zmienił :) Obecnie dzieje się bardzo dobrze, lepiej się dogadujemy niż przedtem :) W kolejnych wątkach będę pisać o spotkaniach głównie z nim, z resztą moich znajomych mogę przewidzieć bez wyciągania kart ;p

Ten wątek:

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/73877-jak-przebiegnie-spotkania-weryfikacja.html

również się jego tyczy.

Weryfikację podam w środę popołudniu lub wieczorem :)

Edytowane przez Euterpe
  • Maestro
Napisano

1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> Giermek pucharów zobaczy w Tobie kogoś, kogo znał, młodziutka, skromna, wrażliwa, może nieśmiała...

2. Jak wypadnie spotkanie? -> X Koło fortuny, 0 Głupiec może wydarzyć się coś nieplanowanego (wpadka?)

3. Jaki będzie wynik -> 2 miecze pojawią się wątpliwości co dalej...

I dodatkowe pytania:

powinnam się zjawić na tym spotkaniu? -> 6 denarów tak, powinnaś

rada -> 4 buławy ta rada hmmm, kurcze albo mówi zostań w domu, albo powinnaś byc wesoła i beztroska

Napisano

4 Bulawy wytyczaja tez przestrzen moze chodzi

o pokazanie mu okreslonych ram w zasiegu ktorych

moze sie poruszac.

Napisano
1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> Giermek pucharów zobaczy w Tobie kogoś, kogo znał, młodziutka, skromna, wrażliwa, może nieśmiała...

2. Jak wypadnie spotkanie? -> X Koło fortuny, 0 Głupiec może wydarzyć się coś nieplanowanego (wpadka?)

3. Jaki będzie wynik -> 2 miecze pojawią się wątpliwości co dalej...

I dodatkowe pytania:

powinnam się zjawić na tym spotkaniu? -> 6 denarów tak, powinnaś

rada -> 4 buławy ta rada hmmm, kurcze albo mówi zostań w domu, albo powinnaś byc wesoła i beztroska

4 Bulawy wytyczaja tez przestrzen moze chodzi

o pokazanie mu okreslonych ram w zasiegu ktorych

moze sie poruszac.

Wrażenie na pewno zrobiłam dobre :D

Na spotkaniu doszła do nas jeszcze jedna osoba, znajomy, przez co było jeszcze weselej :)

Zakończyło się tak, że czas mnie zaczął gonić i musiałam szybką uciąć sielankę. Rozsądek górą, nie można zawsze poddawać się uczuciom.