unforgivable Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Pływam z moim chłopakiem żaglówką na wielkim jeziorze (jest piękna pogoda, środek lata, woda w miare spokojna), nagle zauwazam samolot Lufthansy i zwracam uwagę mojemu chlopkowi, ze zaraz się rozbije...podchodzi do wodowania, ale wkoncu z impetem ląduję w wodzie i się rozbija. Części samolotu uderzają o naszą żagłówkę, ale nic nam się nie dzieję. Widzę topiącą się stewardessę,ale nie mogę jej pomóc. Potem nagle widzę wojsko armii amerykanskiej z czasów wojny secesyjnej ustawione w szeregu - dodam, że ci żołnierze snią mi się dosc często Będę wdzięczna za interpretacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Pływam z moim chłopakiem żaglówką na wielkim jeziorze (jest piękna pogoda, środek lata, woda w miare spokojna) To obraz Waszego zwiazku,spokojnie,rownomiernie,bez klotni,cieplo. nagle zauwazam samolot Lufthansy i zwracam uwagę mojemu chlopkowi, ze zaraz się rozbije...podchodzi do wodowania, ale wkoncu z impetem ląduję w wodzie i się rozbija. Samolot to mozliwe plany,wyjazdy-widocznie nie powioda sie one,skoro dochodzi do rozbicia sie maszyny. Części samolotu uderzają o naszą żagłówkę, ale nic nam się nie dzieję. Plany czy wyjazdy tez tycza sie w pewien sposob Was,moga sie na Was odbic,ale nie bedzie miec z tego tytulu wiekszych problemow. Widzę topiącą się stewardessę,ale nie mogę jej pomóc. Mozliwe,ze to obraz symboliczny Ciebie-moze to Ty planowalas wyjazd,wiec bylo Ci troche przykro,ze sie nie powiodl. Potem nagle widzę wojsko armii amerykanskiej z czasów wojny secesyjnej ustawione w szeregu - dodam, że ci żołnierze snią mi się dosc często Ta ostatnia czesc to mozliwe wspomnienia z poprzedniego wcielenia,skoro snia Ci sie czesto,a byc moze ostatnio ogladalas filmy w tej tematyce? Będę wdzięczna za interpretacje. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
unforgivable Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 Patsy, bardzo Ci dziękuję za interpretacje!! pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts