Skocz do zawartości

karty dla mamy, bardzo ważne pytania !

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

hey, mama poprosiła mnie żebym postawiła jej karty na kilka pytań. Będę wdzięczna jeśli zerkniecie, bo wiadomo że ja do tego podchodze emocjonalnie a nie koniecznie tak jak karty pokazują. Prosze zerknijcie przynajmniej na dwa najważniejsze pytania tj. 3 i 6 . Jeśli czegoś nie wiecie to chociaż częściowo zinterpretujcie, jest to dla mnie i dla niej bardzo ważne. Z góry dziękuje :)

1). Czy poprawią jej sie układy z koleżanką z pracy ?

podczas tasowania wypadł walet pik, a dalej > as karo (o), 6 kier, 10 karo (o)- koleżanka jest obłudna, nieuczciwa i nieszczera, lubi rozpuszczać plotki, mącić i ogólnie zapowiada kłopoty, jest nieprzyjazna i dziecinna. Widać tu blokady w komunikacji między nimi, próby zaszkodzenia mojej mamie w pracy. Wykorzystuje dobroć mojej mamy. No i mama powinna uważać na to co jej mówi, bo poważnie może jej zaszkodzić. Czyli z tych kart wnioskuję że ich relacje się jeszcze bardzo długo nie poprawią.

2). Czy sytuacja finansowa będzie lepsza?

dama trefl, król kier (o), as pik- wydaje mi sie że będzie miała obiecane jakieś dodatkowe pieniądze ale ich nie dostanie w dotychczasowej pracy, ale as pik chyba mowi o tym że jeśli podąży swoją drogą wymyśli coś innego, to zawrze dobry biznes, więc powinna myślec o czymś innym( i tu chyba już wiem nawet o czym, mam nadzieję że sie uda )

3). DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE PYTANIE. Jak wygląda jej zdrowie na dzień dzisiejszy?

9 karo (o), 10 kier, 2 pik -dziewczyny... nie wiem jak mam do tego podejść... bardzo nei podoba mi sie ta 2 pik.... mówi o rozrachunku z życiem i przygotowaniem sie do odejścia... błagam powiedzcie że to nie jest to o czym myśle... ale jeśli to prawda to musze o tym widzieć,... może ona po prostu sama o tym rozmyśla bo boi sie że coś z jej zdrowiem jest nie tak ? może sama sobie wmawia coś takiego ?

ale gdy spojrzałam drugi raz w karty to przyszła mi do głowy troche inna interpretacja:

krążą wokół niej myśli na temat odejścia,ale sama sobie to wmaiwa i wymyśla

co jest następstem jej negatywnych wyników badań, ogólnie nie ma pokazanych złych stanów zdrowotnych,

karty jedynie ostrzegają przed tym żeby nie była naiwna i łatwowierna bo to może sie odbić na psychice,

i żeby przestała się martwić finansami, 2pik mówi że zdrowie się polepszy po spotkaniu które będzie miało wpływ na

przyszłość, i skłoni ją do refleksji nad życiem

:)

4). Czy uda jej sie schudnąć?

as trefl, 8 kier, dama trefl - myśle że raczej nie ? zupełnie nie wiem jak to zinterpetować

5). Czy będzie miała wnuki ? :P ale dowaliła z tym pytaniem ja póki co nie zamierzam ale może siostra xd

7 karo, 10 kier, dama karo - będzie mieć w przyszłości

6). Czy jeszcze w życiu będzie kiedys szczęśliwa (ogólnie) ? to pytanie troche mnie zmartwiło...

10 trefl, 5 pik, 6 trefl (o) - póki co nie jest szczęśliwa i przez jeszcze jakiś czas nie będzie ale sądze że na emeryturze będzie miała okazje jeszcze podróżować, odizolować się od tego całego dużego świata, i poczuje sie szczęśliwa na łonie natury.

Edytowane przez paulinqa123
Napisano
hey, mama poprosiła mnie żebym postawiła jej karty na kilka pytań. Będę wdzięczna jeśli zerkniecie, bo wiadomo że ja do tego podchodze emocjonalnie a nie koniecznie tak jak karty pokazują. Prosze zerknijcie przynajmniej na dwa najważniejsze pytania tj. 3 i 6 . Jeśli czegoś nie wiecie to chociaż częściowo zinterpretujcie, jest to dla mnie i dla niej bardzo ważne. Z góry dziękuje :)

3). DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE PYTANIE. Jak wygląda jej zdrowie na dzień dzisiejszy?

9 karo (o), 10 kier, 2 pik -dziewczyny... nie wiem jak mam do tego podejść... bardzo nei podoba mi sie ta 2 pik.... mówi o rozrachunku z życiem i przygotowaniem sie do odejścia... błagam powiedzcie że to nie jest to o czym myśle... ale jeśli to prawda to musze o tym widzieć,... może ona po prostu sama o tym rozmyśla bo boi sie że coś z jej zdrowiem jest nie tak ? może sama sobie wmawia coś takiego ?

ale gdy spojrzałam drugi raz w karty to przyszła mi do głowy troche inna interpretacja:

krążą wokół niej myśli na temat odejścia,ale sama sobie to wmaiwa i wymyśla

co jest następstem jej negatywnych wyników badań, ogólnie nie ma pokazanych złych stanów zdrowotnych,

karty jedynie ostrzegają przed tym żeby nie była naiwna i łatwowierna bo to może sie odbić na psychice,

i żeby przestała się martwić finansami, 2pik mówi że zdrowie się polepszy po spotkaniu które będzie miało wpływ na

przyszłość, i skłoni ją do refleksji nad życiem-----sa tu jakies problemy z ukladem krwionosnym i alergie,czy mama ma takiego typu problemy? tez mi sie wydaje ze mama martwi sie o swoje zdrowie i zbyt szybko reaguje na negatywne informacje-mozze tu byly negatywne wyniki badan jak pisalas, zamiast pomyslec powoli co da sie z tym zrobic, moze jakies dodatkowe badania, inny lekarz, no nie wiem.mama sie za szybko poddaje negatywnym emocjom, i jest czyms przygnebiona i potrzebuje czegos co by ja podnioslo na duchu i zeby docenila zycie.moze faktycznie niech idzie do innego lekarza, moze wtedy znajdzie sie jakies inne rozwiazanie chorobowego problemu.

:)

6). Czy jeszcze w życiu będzie kiedys szczęśliwa (ogólnie) ? to pytanie troche mnie zmartwiło...[/b]

10 trefl, 5 pik, 6 trefl (o) - póki co nie jest szczęśliwa i przez jeszcze jakiś czas nie będzie ale sądze że na emeryturze będzie miała okazje jeszcze podróżować, odizolować się od tego całego dużego świata, i poczuje sie szczęśliwa na łonie natury----tutaj wydaje mi sie ze tak, mama bedzie podrozowala, moze dzieki zmianie trybu zycia poprawi sie jej stan zdrowia ,doceni tez wtedy radosc zycia i zycia rodzinnego, .

Paulinka na razie te dwa punty staralam sie rozwiklac.

Gość paulinqa123
Napisano

trafiłaś z tym zdrowiem aż mnie to zszokowało, faktycznie mama cierpi na alergie i ma problem z układem krwionośnym... zakaziła sie cholerstewem w pracy (pracuje w szpitalu intrumentariuje przy nagłych operacjach), fakt że jest też wrażliwa i emocjonalna

ale powiedz mi po jakich kartach wywnioskowałas co do tych chorób ? masz może znaczenia ? ja na temat zdrowia i chorób nie mam żadnych notatek ani informacji z klasyków, bardzo prosze daj mi jakieś znaczenia

Napisano

Określanie zdrowia przy pomocy kart klasycznych.

KIERY – jako, że są to najbardziej gorące karty mogą odpowiadać za to co związane w naszym organizmie z układem krwionośnym. I tak As, który jest kartą o największym nominale może być utożsamiane z sercem, dziesiątki mogą oznaczać naczynia krwionośne a 9 mniej poważne schorzenia np. Arterie.

KARO – związany z informacją intelektem, zatem można śmiało przypisać jej choroby związane z powietrzem. A więc alergie, przeziębienia, astmę. I tutaj też w zależności od nominałów możemy umówić się z kartami, że As np. Będzie oznaczał płuca, dziesiątka – oskrzela, a dziewiątka mniej poważne schorzenia np to co chłoniemy przez skórę.

TREFLE – to negatywne emocje a więc układ nerwowy w naszym organizmie. Wskażą nam na wszystkie choroby, które powstały na bazie stresu, nerwów. Również możemy tutaj podłączyć układ trawienny i żołądek jako, że zaburzenia w obrębie tych organów też podobno mają duży związek ze stresem.

PIKI – to układ wydalniczy, jelito cienkie, jelito grube, układ moczowy a więc również pęcherz i nerki, wątroba, trzustka.

Dziewiątki

Te karty mówią o kłopotach zdrowotnych niewielkich bądź w początkowym stadium

Kier- skaleczenia, jakieś sprawy ciśnieniowe, ale niewielkie

Trefl- stany poddenerwowania, drżenie rąk na tle nerwowym

Pik- stopy, kolana, części stawów

Karo- alergie, wysypka